klainmaingr Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Πώς βάζουμε custom ringtones στο iphone μας με 2.2.1; 1)Ανοίγουμε το itunes και ρίχνουμε μέσα με drag and drop το τραγούδι που μας ενδιαφέρει. 2)Κάνουμε δεξί κλίκ και κάνουμε convert to aac 3)Στο aac αρχείο πατάμε πάλι δεξί κλικ και "get info" εκεί ορίζουμε start time και stop time κατα βούληση αρκεί η διάρκεια του κομματιού που επιλέγουμε να είναι ίση ή μικρότερη απο 0:30 δευτερόλεπτα και πατάμε οκ. 4)ΞΑΝΑ κάνουμε convert to aac. 5)Τώρα έχουμε το ringtone μας στο itunes με τη σωστή διάρκεια. Πατάμε πάλι δεξί κλίκ και open in finder. Βλέπουμε το αρχείο και αλλάζουμε την επέκταση του απο m4a σε m4r. ETOIMOI!! Τώρα πρέπει να περάσουμε το ringtone στο iphone μας. Δύο τρόποι... Α) Δοκιμάστε να κάνετε drag and drop το .m4r στην κατηγορία ringtones του itunes. Αν μπεί κανονικά τότε απλά κάνετε sync και είστε έτοιμοι... Β)Αν αποτύχει ο πρώτος τρόπος τότε έχουμε λίγο δουλίτσα.... 1)Μπαίνουμε στο cydia και κατεβάζουμε το openssh. 2)ΠΡΕΠΕΙ να έχουμε ασύρματη σύνδεση στο ίντερνετ για να γίνει αυτό: Πάμε στις ρυθμίσεις του iphone στην κατηγορία wifi, πάμε στη σύνδεση μας και βλέπουμε εκεί την ip του δικτύου μας. 3)Κατεβάζουμε το cyberduck (αν έχουμε mac) ή το winscp(αν έχουμε win) απο το ίντερνετ και το τρέχουμε. 4)Επιλέγουμε sftp/port:22/την ip μας/username: root, password: alpine και πατάμε connect. 5)Πάμε στο //library/ringtones και κάνουμε drag and drop το .m4r αρχείο που δημιουργήσαμε.. Αυτά... Enjoy.... Είναι πιο εύκολο απο ότι διαβάζεται.. Αρκεί να το κάνετε μία φορά και μετά είναι piece of cake Προφανώς θα υπάρχει κάποιος οδηγός στις προηγούμενες σελίδες αλλα αυτές οι οδηγίες είναι up to date και δοκιμασμένες απο εμένα χθές. Τα παραπάνω γράφτηκαν απο μνήμης οπότε μπορεί να έχω ξεχάσει κανένα βηματάκι.. Για όποιες απορίες εδώ είμαστε.. klainmaingr
alexzzz Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Χωρίς να θέλω να κάνω χαλάστρα στον αδερφό ημών Κλαϊνμανίδη... στο http://audiko.net μπορείς να φτιάξεις το ringtone και να το κατεβάσεις σε m4r έτσι ώστε με ένα drag 'n drop να το εγκαταστήσεις αλλά και να βρεις πολλά έτοιμα...
Loser Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 η απλά (για mac) ανοίξτε το garageband -> open file from library -> το κόβεται στα <30sec -> tools(?i think) create ringtone.
klainmaingr Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Αν δεν το κάνεις μόνος σου δεν έχει γλύκα Καλά χθές ψαχνόμουν ο κακόμοιρος και αυτό κατάφερα..
alexzzz Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 καλά κάνεις απλά προσπαθώ να μείνω μακριά από το itunes όσο πιο πολύ μπορώ
waves Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Mόλις το αγόρασε ένας κολλητός και ίσως έρθει και η σειρά μου . Στην αρχή το εκφορτίζει κανονικά με χρήση και μετά κάνει πλήρεις φορτίσεις-εκφορτίσεις; ή κατευθείαν φόρτιση;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Mόλις το αγόρασε ένας κολλητός και ίσως έρθει και η σειρά μου . Στην αρχή το εκφορτίζει κανονικά με χρήση και μετά κάνει πλήρεις φορτίσεις-εκφορτίσεις; ή κατευθείαν φόρτιση; Το φορτίζει όποτε και όσο θέλει!
Deargr Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 καλά κάνεις απλά προσπαθώ να μείνω μακριά από το itunes όσο πιο πολύ μπορώ Eγω παλι εχω μεταφερει ολη την μουσικη μου στο itunes ... Ειμαι καλα γιατρε μου ?
alexzzz Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Eγω παλι εχω μεταφερει ολη την μουσικη μου στο itunes ...Ειμαι καλα γιατρε μου ? αν ρωτάς εμένα... όχι
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Eγω παλι εχω μεταφερει ολη την μουσικη μου στο itunes ...Ειμαι καλα τρελογιατρε μου ? There,fixed it for ya(..μια και μιλας με τον συγκεκριμενο,θα πρεπει να του αποδιδεις και τις σωστες τιμες) Edit:Με προλαβε ο ατιμος,με προλαβε.
alexzzz Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 There,fixed it for ya(..μια και μιλας με τον συγκεκριμενο,θα πρεπει να του αποδιδεις και τις σωστες τιμες) Edit:Με προλαβε ο ατιμος,με προλαβε. ο.
waves Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Άντε το πήρα κι εγώ , αφού δοκίμασα ενός γνωστού για 10 λεπτά!!! Μόνο που έχω ερωτησούλες! Καταρχάς συγχωρέστε με ξανά αν έχουν απαντηθεί. Ξεκίνησα να διαβάζω το thread, αλλά μόλις στην 80η σελίδα κάποιος το αγόρασε και είχα κουραστεί Λοιπόν: 1) Είχα δει παλιότερα σε ένα iPhone, ότι είχε μέσα το Finder του OS X και φακέλους/υποφακέλους. Στο 3g δεν τα βλέπω αυτά. Μήπως έχει αλλάξει κάτι; 2) Πώς μπορώ να είμαι σίγουρος, ότι δεν είναι ενεργό το internet της Cosmote μιας και θέλω να το χρησιμοποιώ μόνο με WifI; 3) Από ότι μου απάντησε ένας συμφορουμίτης σε ένα μήνα μάλλον θα βγει ενημέρωση, που θα παίζουν ελληνικά. Αυτό σημαίνει ελληνική πληκτρολόγηση σε sms και internet φυσικά ή μήπως και καμια "ελληνικοποίηση" μενού; 4) Σε κάποιος λογαριασμούς mail έχω κάποια "signatures" / "υπογραφές" Αυτά πως μπορώ να τα περάσω; Ή δεν μπορώ; Συγνώμη αν κούρασα!
Moderators Gi0 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 1) Είχα δει παλιότερα σε ένα iPhone, ότι είχε μέσα το Finder του OS X και φακέλους/υποφακέλους. Στο 3g δεν τα βλέπω αυτά. Μήπως έχει αλλάξει κάτι; Μια και δεν εχω mac δεν εχω ιδεα τι εστι finder,αλλα τετοια εφαρμογη δεν υπηρχε προεγκατεστημενη στο iphone.Υποθετω πως την εκανε εγκατασταση ο γνωστος σου.Αν μιλαμε για καποιον file handler,θα βρεις αρκετους στο appstore για να τους δοκιμασεις. 2) Πώς μπορώ να είμαι σίγουρος, ότι δεν είναι ενεργό το internet της Cosmote μιας και θέλω να το χρησιμοποιώ μόνο με WifI; Aν θυμαμαι καλα,πηγαινεις στο settings-->general-->network-->cellular data network και βαζεις κατι ασχετο,ετσι ωστε να μην μπορει να μπει στο internet της cosmote 3) Από ότι μου απάντησε ένας συμφορουμίτης σε ένα μήνα μάλλον θα βγει ενημέρωση, που θα παίζουν ελληνικά. Αυτό σημαίνει ελληνική πληκτρολόγηση σε sms και internet φυσικά ή μήπως και καμια "ελληνικοποίηση" μενού; Eλληνικοποιηση μενου δεν θα υπαρχει επισημα.Μονο ελληνικο πληκτρολογιο.Μπορεις ομως με ενα jailbreak να κανεις εγκατασταση απο τωρα και ελληνικο πληκτρολογιο και ελληνικο μενου,δωρεαν. 4) Σε κάποιος λογαριασμούς mail έχω κάποια "signatures" / "υπογραφές" Αυτά πως μπορώ να τα περάσω; Ή δεν μπορώ; Θα πρεπει να προσθεσεις τα sig και στο iphone σου. Settings-->Mail,contacts.calendar-->Signature
waves Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Σχετικά με τα ελληνικά, ίσως να περιμένω αφού είναι ένας μήνας να βγει αυτή η επίσημη ενημέρωση μιας και δεν έχω ιδέα καν τί είναι jailbreak, άσχετα αν το ακούω συνέχεια!!! Σχετικά με τις υπογραφές, απλά είναι κάτι χαρακτήρες webdings και εικόνες και μορφοποιημένο κείμενο και θα με βόλευε ένα copy/paste αν αυτό γίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.