Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.
Το Swap Library, Μπορεις να εχεις 2 λιστες, ταυτόχρονα ΒΑσικα, μπερδεβεις το Itunes και θεωρει οτι δεν εχεις καμια λιστα. Και περνας οτι θες, σε 2 libraries.

Να τονισω πως με το swaptunes μπορεις να κανεις sync με 2 itunes libraries(photos,videos,mp3)ΑΛΛΑ οτι applications εχεις θα σβηστουν(apps απο το appstore και οχι απο το cydia φυσικα).Μ αλλα λογια τα apps που θα εχει το iphone θα ειναι αυτα του τελευταιου itunes που εκανες sync.

Αρα klainmaingr η ερωτηση σου

Επίσης θέλω να πιστεύω οτι οι εφαρμογές που υπάρχουν μένουν ώς έχουν. Δεν μιλάω για τα licence αλλα για τις εφαρμογές αυτούσιες.

εχει δυστυχως αρνητικη απαντηση.Μιλαμε παντα για τις εφαρμογες του appstore και οχι αυτες απο το cydia.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Για άλλη μια φορά βρίσκω εντελώς offside την apple σε εντελώς απλά και πρακτικά θέματα.

Δεν γίνεται να μην υπάρχει κάτι πιο απλό για το πάρεδώσε τον φωτογραφιών και των τραγουδιών. Άντε στις εφαρμογές το καταλαβαίνω... αλλα στα υπόλοιπα είναι απλά απαράδεκτη.

• Moderators
Δημοσ.

Ειπαμε..Χαρη στο jailbreak και την iphone community,το iphone απεκτησε τις δυνατοτητες που θα πρεπε να χει απτην αρχη και οχι οταν αποφασισει η apple να βγαλει το 9.5 firmware.

To ωραιο ειναι πως εχει αρχισει να εκνευριζει και γνωστους χρηστες του iphone(χαρη στους οποιους εχει κερδη) με τις τακτικες της.

http://www.wired.com/epicenter/2009/05/trent-reznor-has-a-few-choice-words-for-apple/

και απο το forum των Nine Inch Nails,το post του Reznor

http://forum.nin.com/bb/read.php?9,651569,651892#msg-651892

If Apple doesn’t get it together, we will most certainly make it available to the jailbreak community.
Δημοσ.

Σόρρυ που ενοχλώ πάλι για το ίδιο πράγμα, αλλά μήπως κατά τύχη έχει κανείς δουλέψει το Video out του αγαπημένου μας iPhone;

Για να υπενθυμίσω, αγόρασα (39 ευρώ) από τον Γερμανό - ο οποίος αναφέρεται μαζί με τα oteshop ως εξουσιοδοτημένος - μιας και η κυρία Vodafone από παρελκόμενα τίποτα, ένα καλώδιο audio/video, αλλά με έξοδο video συνιστωσών (component) RGB και όχι το γνωστό RCA composite που έχουν όλες οι τηλεοράσεις.

Ψάχνω μέρες για converter/adaptor αλλά τίποτα...

Έχετε κάτι να προτείνετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Δημοσ.

Ευχαριστώ και τους δύο έτσι κι αλλιώς...

Φίλε alexzzz μήπως έχεις κάποιο κωδικό ή link για να ρίξω μια ματιά;

Αν και έχω δει στο youtube νομίζω έναν τυπά που έπαιζε με το iPhone και έβλεπε στην 32άρα...

Καλή φάση...

Δημοσ.
Στα πλαίσια του βομβαρδισμού ερωτήσεων που θέτω τον τελευταίο καιρό ας κάνω και μία ακόμα.

Πήρα λοιπόν ένα πανέμορφο macbook.

Πλέον θα απασχολώ το iphone μου μόνο με αυτό.

Το θέμα είναι οτι φωτογραφίες mp3 etc που έχω αυτή τη στιγμή στο iphone καταλαβαίνω οτι θα σβηστούν αν θα κάνω sync με το φρέσκο itunes του macbook.

Έκανα ήδη ένα backup. Τώρα τι μπορώ να κάνω ωστέ να αρχίσω τον συγχρονισμό αλλα να διατηρηθούν και όλα τα αρχεία που ήδη έχω στο iphone? Όταν πατάω sync μου λέει οτι θα αντικατασταθούν όλες οι φωτό μου πχ με τις φωτό που υπάρχουν στο itunes. Τα ψιλοφοβάμαι αυτά οπότε είπα να πάρω και μια άποψη απο εδώ :D

Χρειάζεται να μεταφέρω κάποια αρχεία απο τον παλιό υπολογιστή ή υπάρχει τρόπος να μεταφερθούν άμεσα απο το iphone? Ή επίσης το sync ΔΕΝ σβήνει κάτι και απλά είμαι κότα; :P

Αυτή τη στιγμή κάνεις sync με κάποιο PC, σωστά; Αυτό σημαίνει πως όλα τα MP3, Ringtones, Applications υπάρχουν στο δίσκο του PC. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τα αντιγράψεις όλα σε ένα USB δίσκο και τα κάνεις drag-n-drop στο iTunes στο MacBook.

Το ίδιο και με τις φωτογραφίες που υπάρχουν στο iPhone. Το Mac OS αλλά και τα Windows, όταν συνδέεις το iPhone, το βλέπουν σαν δίσκο που περιέχει τις φωτογραφίες που έχεις τραβήξει με αυτό. Έτσι μπορείς και από εκεί να αντιγράψεις τις φωτογραφίες και να τις ρίξεις μετά στο iPhoto. Το ίδιο θα κάνεις και με τις φωτογραφίες που υπάρχουν στο My Pictures στο PC σου.

Αφού τα κάνεις αυτά, θα κάνεις sync το iPhone με το MacBook. Θα τα σβήσει μεν αλλά αφού θα τα έχεις και στο MacBook θα τα ξαναπεράσει στο iPhone. Θα είναι βέβαια χρονοβόρο αν έχεις πολλά πράγματα αλλά δεν θα χάσεις κάτι.

Δημοσ.
Newbieκες ερωτήσεις απο μένα... :o

Αγοράζω iphone τώρα κ όταν έρθει η ώρα του περνάω το OS 3.0 ή

περιμένω κ το αγοράζω μετά απο λίγους μήνες (έτσι κ αλλιώς δεν το βιάζομαι) για να έχει απο τη μάνα του το 3.0 περασμένο ή

ισχύουν οι φήμες άραγε κ λίγο μετα την εμφάνιση του 3.0 βγαίνει ΚΑΙ καινούρια συσκεύη οπότε κρίμα να την έχω χάσει λόγω βιασύνης???

Thanks!

Στις 8 Ιουνίου ξεκινάει το Developers Conference της Apple στο San Francisco. Αν είναι να γίνουν ανακοινώσεις για νέο μοντέλο iPhone, θα γίνουν εκείνη τη μέρα στην παρουσίαση της Apple. ΑΝ όντως ανακοινωθεί νέο μοντέλο, δεν είναι σίγουρο πως θα κυκλοφορήσει κι όλας εκείνη την ημέρα, αλλά τουλάχιστον θα ανακοινώσουν ημερομηνία.

Εγώ θα έλεγα, αν μπορείς να περιμένεις ένα μήνα ακόμα, περίμενε. Αλλιώς, δεν έχει καμία λειτουργική διαφορά αν αγοράσεις το iPhone 3G με το OS 3.0 προεγκατεστημένο ή αν το εγκαταστήσεις εσύ όταν κυκλοφορήσει.

Δημοσ.
Να τονισω πως με το swaptunes μπορεις να κανεις sync με 2 itunes libraries(photos,videos,mp3)ΑΛΛΑ οτι applications εχεις θα σβηστουν(apps απο το appstore και οχι απο το cydia φυσικα).Μ αλλα λογια τα apps που θα εχει το iphone θα ειναι αυτα του τελευταιου itunes που εκανες sync.

Αρα klainmaingr η ερωτηση σου

εχει δυστυχως αρνητικη απαντηση.Μιλαμε παντα για τις εφαρμογες του appstore και οχι αυτες απο το cydia.

και παλι , αν σβηστουν, μπορει ανετα να τα ξανα επαναφερει, μεσω του ΥΓ , μεσω Itunes στο APP STORE online. και να τα ξανα περάσει.

Δημοσ.
Αυτή τη στιγμή κάνεις sync με κάποιο PC, σωστά; Αυτό σημαίνει πως όλα τα MP3, Ringtones, Applications υπάρχουν στο δίσκο του PC. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τα αντιγράψεις όλα σε ένα USB δίσκο και τα κάνεις drag-n-drop στο iTunes στο MacBook.

Το ίδιο και με τις φωτογραφίες που υπάρχουν στο iPhone. Το Mac OS αλλά και τα Windows, όταν συνδέεις το iPhone, το βλέπουν σαν δίσκο που περιέχει τις φωτογραφίες που έχεις τραβήξει με αυτό. Έτσι μπορείς και από εκεί να αντιγράψεις τις φωτογραφίες και να τις ρίξεις μετά στο iPhoto. Το ίδιο θα κάνεις και με τις φωτογραφίες που υπάρχουν στο My Pictures στο PC σου.

Αφού τα κάνεις αυτά, θα κάνεις sync το iPhone με το MacBook. Θα τα σβήσει μεν αλλά αφού θα τα έχεις και στο MacBook θα τα ξαναπεράσει στο iPhone. Θα είναι βέβαια χρονοβόρο αν έχεις πολλά πράγματα αλλά δεν θα χάσεις κάτι.

Ναι ήθελα να αποφύγω τη διαδικασία αυτή, μιας και όλα όσα χρειάζομαι υπάρχουν στο iphone και ήθελα απλά να τα διατηρήσω και να αρχίσω να τα διαχειρίζομαι απο macbook. Όπως και να'χει θα το κάνω με τον δύσκολο τρόπο αν και είναι αρκετά χρονοβόρα η διαδικασία. Αρα λοιπόν το iphone θα λειτουργεί με ένα και ΜΟΝΟ dedicated pc...

Α ρε apple...

Α ρε...

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τη βοήθεια σας :)

• Moderators
Δημοσ.
και παλι , αν σβηστουν, μπορει ανετα να τα ξανα επαναφερει, μεσω του ΥΓ , μεσω Itunes στο APP STORE online. και να τα ξανα περάσει.

Αυτο λεμε.Θα πρεπει να τα κατεβασει!Αυτο ακριβως θελει να αποφυγει.

Δημοσ.

Καλησπερα!!

Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση..Οταν κανω synch το IPHONE με το ITUNES και περναω καινουργια μουσικη μου σβηνει ολα τα προηγουμενα!!

Υπαρχει καποια επιλογη που πρεπει να αποεπιλεξω γιατι δεν ξερω τι να κανω.??

Ευχαριστω εκ τον προτερων!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...