alexzzz Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Είναι μάλλον που δεν το έπαιξα ποτέ το Myst... θα την κάνω την δοκιμή για να δω πως είναι να εγκαθιστάς 727mb game στο iphone (μόλις βρω δεύτερο τηλ για παν ενδεχόμενο)
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Είναι μάλλον που δεν το έπαιξα ποτέ το Myst... θα την κάνω την δοκιμή για να δω πως είναι να εγκαθιστάς 727mb game στο iphone (μόλις βρω δεύτερο τηλ για παν ενδεχόμενο) 10 λεπτά να κατέβει (από το itunes καλύτερα και όχι κατευθείαν από το iphone μέσω wifi) και άλλα 10 για να εγκατασταθεί στο iphone.
alexzzz Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 (727mb σε 10 λεπτά, ε; ... είναι που δεν ζεις στον Άγιο Ανδρέα )
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 (727mb σε 10 λεπτά, ε; ... είναι που δεν ζεις στον Άγιο Ανδρέα ) Metro Ethernet Rulez! Και τώρα που θα ανέβουμε και στα 80mbps ...vrouuuum!
Cue Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Βγήκε το πλήρες Myst για το iphone/touch!!! 727mb 5euros! Είπε κανείς τίποτα??? PS: Να δω πόσες ώρες θα κάνει να το εγκαταστήσει! Έλα να βλέπω τα επόμενα posts να γίνονται στο αντίστοιχο topic
klainmaingr Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Monkey island 3??? Omfg link plz!!! Σοβαρά τώρα... monkey island + iphone μυρίζει επικότητα...
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Monkey island 3???Omfg link plz!!! Σοβαρά τώρα... monkey island + iphone μυρίζει επικότητα... Ααααααα!Τι κανεις? Scummvm μεσω cydia και μετα πετας και οοοοοτι θελεις απο lucas arts(..εχω μονο το m.i 3 γιατι δεν εχω χωρο γμτ)και παιζεις!Μαγεια..!Αν και δεν ειναι τιποτα φοβερο,αν θες οδηγο,πες να το προσθεσω στο wiki;) Σε λιγο θα μπω και στον κοσμο του myst:-)
soiramk Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Ααααααα!Τι κανεις?Scummvm μεσω cydia και μετα πετας και οοοοοτι θελεις απο lucas arts(..εχω μονο το m.i 3 γιατι δεν εχω χωρο γμτ)και παιζεις!Μαγεια..!Αν και δεν ειναι τιποτα φοβερο,αν θες οδηγο,πες να το προσθεσω στο wiki;) Σε λιγο θα μπω και στον κοσμο του myst:-) Θέλουμε θέλουμε!!!!!
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Ετοιμο! Lucas Arts classics στο iPhone
soiramk Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Ετοιμο!Lucas Arts classics στο iPhone Πολύ καλή δουλειά! Ευχαριστούμε
klainmaingr Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Ετοιμο!Lucas Arts classics στο iPhone Άψογος!! Ευχαριστούμε τα μέγιστα!!! Τώρα μένει μόνο να βρεθούν fully working roms μιας και ότι βρίσκω είναι corrupted/spanish/nosound και μου μυρίζει επικότητα.. Έχω 14gb free και δεν ξέρω τι να τα κάνω.. Ούτε της ταινίας είμαι ούτε του mp3 μπουκώματος... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:46 ---------- Με την ευκαιρία... Χάζευα σήμερα το δικό μου και του αδερφού μου (δεν άντεξε και ξαναπήρε). Έχω τα εξής πολύ σημαντικά να παρατηρήσω.Στις ίδιες ΑΚΡΙΒΩΣ ρυθμίσεις.. Το ένα ήταν λιγότερο φωτεινό και με πολύ χαμηλότερο ήχο απο όσο δοκιμάσαμε σε podcasts και yt. Υπάρχει κάτι σχετικό που να αφορά τις νεώτερες συσκευές; (εμένα είναι σχεδόν launch το άλλο με τα χαμηλότερα είναι ενός μήνα και κάτι.) Επίσης για κάποιο λόγο μου φάνηκε πιο λεπτό το ένα αλλα γι αυτό μάλλον φταίει η zagg που μου έχω βάλει.
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Άψογος!! Ευχαριστούμε τα μέγιστα!!!Τώρα μένει μόνο να βρεθούν fully working roms μιας και ότι βρίσκω είναι corrupted/spanish/nosound και μου μυρίζει επικότητα.. Θα εδινα links αλλα θα ορμηξει ο σκυλος Εχω ενα double layer dvd με ολα τα καλουδια.Δεν ειναι δυσκολο να το βρεις. Χάζευα σήμερα το δικό μου και του αδερφού μου (δεν άντεξε και ξαναπήρε).Έχω τα εξής πολύ σημαντικά να παρατηρήσω.Στις ίδιες ΑΚΡΙΒΩΣ ρυθμίσεις.. Το ένα ήταν λιγότερο φωτεινό και με πολύ χαμηλότερο ήχο απο όσο δοκιμάσαμε σε podcasts και yt. Υπάρχει κάτι σχετικό που να αφορά τις νεώτερες συσκευές; Προφανως 3g και τα δυο ε?Δεν εχω διαβασει κατι σχετικο καπου.Περιεργο μου ακουγεται.Οσον αφορα το μεγεθος το μονο ευκολο να το συγκρινεις με ενα μετρημα αν και πιστευω πως οντως θα ναι η θηκη
takis69tzel Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Άντε να δούμε αν θα μπούμε πάλι στην διαδικασία αλλαγής
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.