harrys23 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 ζεσταίνεται λίγο στο browsing αλλα όχι και καίει! και εγώ βγάζω 3-4 μέρες Ακριβως !!! broswing internet wi-fi και γενικα οτι εχει σκεση με την μεταφορα δεδομενων. σε φόρτιση απο το dock εμενα μου ζεσταίνετε πάντως.
georgeadams Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Όλες οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ζεσταίνονται κατά τη διάρκεια της φόρτισης. Άλλες λιγότερο, άλλες περισσότερο.
papatrexas! Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 απλα θα εχει υποδοχη minijack. ελαχιστα κινητα εχουν minijack. τα περισσοτερα θελουν επιπλεον μετατροπεα βυσματος κατι που χαλαει την ποιοτητα ηχου του κινητου. με το minijack ειναι οπως και τα Mp3 players Δηλαδη; *papatrexas xazo paidi den katalavainei...koinos asxetos!
gs20309 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Και εδω οι τιμες για το iPhone 3g απο την vodafone Ιταλιας χωρις συμβολαιο:http://www.vodafone.com/start/media_relations/news/local_press_releases/italy/italy_press_release/vodafone_italia_launches1.html 499 ευρω το 8GB και 569 ευρω 16G . Χωρις συμβολαιο! Δεν ειναι ασχημες οι τιμες! Συγνώμη πάμε καλά? Δεν είναι άσχημες οι τιμές?? Δηλαδή πότε θα ήταν άσχημες? Αν έλεγε για 1499ευρο?? Νομίζω μας έπαιξε βρόμικο παιχνίδι ο Στίβης γιατί wwdc είπε για 199$ k 299$ και όλοι χάρηκαν νομίζοντας ότι το παίρνεις και φεύγεις αλλά εφόσον χρειάζεται 2ετές συμβόλαιο αναγκαστικά τότε η τιμή 199$ είναι ψεύτικη (χωρίς τα πάγια των 2ετών) Η vodafone είπε ότι δεν χρειάζεται αναγκαστικά συμβόλαιο για να αγοράσεις τη συσκευή απλά φαντάζομαι θα χτυπήσουν την τιμή αντί για 199$ θα ζητάνε 500ευρώ κ αν το κάνεις με προγραμμα μάλλον 200...σκατούλες γεμιστές , κ χάρηκα τόσο πολύ όταν είδα το 199$ :shifty: όχι ότι δεν τ αξίζει ή ότι δεν θα τα δώσω αλλά σε πιάνει το παράπονο...γιατί.. σνιφ.. Α, κ κάτι άλλο.. γιατί δεν σχολιάζει κανείς το πλαστικό από πίσω?? τι γνώμη έχετε.. εγώ έχω μπερδευτεί.. ελπίζω να μην γρατζουνίεται εύκολα γιατί τότε les municipalites (ασχετο) που λέμε κ με τις κολλητές μου..
Steven Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Λες (λογοκρισία.. ), αλλά δεν πειράζει γιατί έτσι κι αλλιώς θα σβηστεί το μύνημα σου... Πότε έπαιρνες νόμιμα το iphone όπως ήταν και έφευγες δηλαδή? Και ως τώρα με συμβόλαιο ήταν και έκανε τα διπλά... Και ναι ακόμα και οι τιμές χωρίς συμβόλαιο είναι πολύ καλές γιατί τα υπόλοιπα κορυφαία κινητά κάνουν 600 και 650 ευρώ! Και το iphone είναι πιο κορυφαίο από τα κορυφαία... Η τιμή του είναι άψογη και καλά κάνουν και το πουλάνε με συμβόλαιο... Χωρίς συμβόλαιο και data plan θα ήταν μαλακία... Το μπαλάκι πέφτει στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας στο να βγάλουν πλάνα γύρω στα 35-40 ευρώ...
gs20309 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Λες παπαριές, αλλά δεν πειράζει γιατί έτσι κι αλλιώς θα σβηστεί το μύνημα σου... Πότε έπαιρνες νόμιμα το iphone όπως ήταν και έφευγες δηλαδή? Και ως τώρα με συμβόλαιο ήταν και έκανε τα διπλά... Και ναι ακόμα και οι τιμές χωρίς συμβόλαιο είναι πολύ καλές γιατί τα υπόλοιπα κορυφαία κινητά κάνουν 600 και 650 ευρώ! Και το iphone είναι πιο κορυφαίο από τα κορυφαία... Η τιμή του είναι άψογη και καλά κάνουν και το πουλάνε με συμβόλαιο... Χωρίς συμβόλαιο και data plan θα ήταν μαλακία... Το μπαλάκι πέφτει στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας στο να βγάλουν πλάνα γύρω στα 35-40 ευρώ... δεν πέφτω στο επίπεδο του χαρακτηρισμού(παπαριές), αλλά μέχρι τώρα πήγαινες στο κατάστημα κ το αγόραζες ώς συσκευή χωρίς συμβόλαιο στην αμερική, κ το έκανες ότι ήθελες(αν ήθελες έκανες κ συμβόλαιο) , τώρα αναγκαστικά για να το πάρεις ΄κάνεις συμβόλαιο επιτόπου στο μαγαζί οπότε είναι η μια η άλλη. πάνω σ αυτό θα πατήσει κ η vodafone κ θα μας ξεφραγκιάσει.. Απλά θέλω να σου πώ ότι ΔΕΝ είναι τραγικό ο ένας να λέει 199$ κ καπάκι να βλέπεις αλλού 499ευρώ???? , είναι θέμα μάλλον πως αντιλαμβάνεται ο καθένας την κοροιδία.. το ότι είναι πιο κορυφαίο από τα κορυφαία το ξέρω ήδη.. γι αυτό κάνουμε αυτή τη συζήτηση..
Steven Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 όχι, niet, nein, no.... ΔΕΝ το αγόραζες ως συσκευή.. Το αγόραζες με συμβόλαιο το οποίο σου έκαναν την εξυπηρέτηση να σε αφήσουν να το ενεργοποιήσεις σπίτι σου. Δεν ξέρω αν το έχεις πιάσει αλλά το iphone είναι κλειδωμένο, κοινώς κανονικά μπορείς να το χρησιμοποιείς μόνο με το συμβόλαιο και την AT&T. Τώρα λόγω αυτής τη κατάστασης η Apple και η AT&T προστετεύουν τα συμφέρονται τους και καλά κάνουν όσο και να μη μας αρέσει αυτό.. Edit: Φτου...δεν ήξερα ότι ήσουν κοπελιά, αλλιώς θα πρόσεχα τη γλώσσα μου πιο πολύ!
Steven Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Όσο γρατσουνίζεται το αλουμίνιο (βλέπε πχ τα παλιά ipod) άλλο τόσο θα γρατσουνίζεται και το πλαστικό... Γενικά εγώ το βλέπεω διαφορετικά... Απήλαυσε το κινητό σου χωρίς να σκέφτεσαι αν θα φάει καμια γρατσουνια κλπ... Έτσι κι αλλιώς κατά μέσο όρο δεν θα το κρατήσεις πάνω από 2 χρόνια... Κι εγώ το ipod μου το προσέχω πολύ αλλά ντάξει δεν έγινε και τπτ άμα πάθει κάτι...
gs20309 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 αχ τι θα κάνουμε δηλαδή...θα πληρώσουμε..ήταν η κρίση της 1ης ώρας, πρίν από λίγο το είδα το 499 γι αυτό μου ήρθε λίγο κάπως.. τέλος πάντων ..χαλάλι.. απλά είχα δει το 199 κ με συνεπήρε.. σκέφτομαι το gps κ το ipod -ξεχωριστά να τα παρεις ενα 300άρι το λιγότερο το θες.. αν το δεις έτσι κάτι γίνεται.. *μόνο στα όνειρααααα...μονο στα ονειραάαα 199* παρότι δεν ακούω χατζηγιάννη .. τουλάχιστων να έρθει πριν τον αύγουστο γιατι ήδη περιμένουμε αρκετοοοο καιροοο... αν μας πάνε για φλεβάρη εγώ το δηλώνω θα πάρω το νοκια 95 που είναι σαν παντόφλα κ όχι τίποτα άλλο δεν θα χωράει κ πουθενά το ριμάδι έτσι όπως είναι σαν τηλεκοντρόλ lol
Steven Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 εγώ στις 11 του μήνα θα το πάρω πάντως... Συμβόλαιο θα έκανα έτσι κι αλλιώς με όποια εταιρεία και να ήμουνα (αν μπορούσα να το πάρω σπασμένο)... Τώρα περιμένω εναγωνίως να ανακοινώσει η telekom τα προγράμματα που θα δίνει το iphone για να ξέρω αν θα χαρώ ή όχι... Λογικά από βδομάδα θα ξέρουμε..
gs20309 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 σε ζηλεύω .... έχεις κ το ίδιο όνομα με τον ακατανόμαστο (με τα 199) αντε καλορίζικο !!!! κ στα δικά μας με το καλο !!!!
Poison6 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 οσον αφορά το appstore 8α κυκλοφορήσει και για την ελλαδα στις 11ουλιου! http://www.appleinsider.com/articles/08/06/12/app_store_has_size_and_price_caps_opening_with_iphone_3g.html
light360 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Λοιπόν για να ανακεφαλαιώσουμε 130 η 200 ευρώ(το iphone) +40 χ 12 = 610 με 680 ευρώ Kαι τώρα τα + και τα - Ας πούμε ότι κάπιος δεν θέλει να πάρει iphone αλλα θέλει τις ίδιες πολυτέλιες: gps(200ευρώ)+τηλέφωνο(140ευρω)+ipod(100και κόβω )+μαρκα apple+multitouch και γενικά καλή οθώνη+και unlimited browsing+wi-fi+interface +δεν έχετε πια να πληρώνετε για κινητό (αφού έχετε συμβόλαιο) +8gb (και περισσοτερα αν στίσετε ftp) -μέτρια (σχετικά κάμερα)-κολημένη μπαταρία Ε,τώρα μήν μου πείτε οτι δέν συμφέρει. Θέλω να δώ το βατόμουρο πόσο θα έχει.
alexzzz Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Σαν την μεταγραφική περίοδο... όλοι κάνουν όνειρα. Ας δούμε μια τα προγράμματα των εταιριών και ας συνεχίσουμε.
FarCry Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 σε ζηλεύω .... έχεις κ το ίδιο όνομα με τον ακατανόμαστο (με τα 199) αλλο steve αλλο steven (αν εισαι ξανθια δικαιολογεισαι )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.