Moderators Gi0 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Αν εγω θελησω και κανω jailbreak στο τηλεφωνο τοτε χανω την εγγυηση του? Οχι.Δεν πειραζεις τιποτα απολυτως στο hardware κομματι του τηλεφωνου και με ενα restore επανερχεται στην αρχικη κατασταση. και ποιο γενικα, ειναι επιφοβη η ολη διαδιακασια του jailbreaking? Νοπ. εκτος του οτι κερδιζω πολλα πραγματα στη χρησιμοτητα του iphone με αυτο υπαρχει κατι που χανω? Απολυτως τιποτα. Εδιτ:Ατιμε Σκυλε.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 [...] Εδιτ:Ατιμε Σκυλε.
eliask Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Να ρωτήσω κάτι ? Εγώ που έχω το iphone 2g και θέλω να μπαίνω στο ιντερνετ εκτός από wifi γίνεται ? Και εαν ναι πως ? Ευχαριστώ .¨-)
georgeadams Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Να ρωτήσω κάτι ? Εγώ που έχω το iphone 2g και θέλω να μπαίνω στο ιντερνετ εκτός από wifi γίνεται ? Και εαν ναι πως ? Ευχαριστώ .¨-) Γίνεται, μόνο που η ταχύτητα σύνδεσης θα είναι αντίστοιχη με 56k modem. Πρέπει να ζητήσεις από την εταιρία κινητής τηλεφωνίας που ανήκεις να σου ενεργοποιήσουν κάποιο πακέτο data (με το ανάλογο μηνιαίο κόστος). Μετά, θα πας στο iPhone, στο Settings -> General -> Network -> Cellular Data Network και θα βάλεις τις ρυθμίσεις που θέλει η εταιρία κινητής που ανήκεις (πχ στην Cosmote βάζεις APN: internet, Username: κενό, Password: κενό, ενώ στη Vodafone βάζεις APN: webonly.vodafone.gr, Username: user, Password: pass).
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Ενας τροπος που χρησιμοποιουσα πριν απο ενα χρονο,ηταν το wind plus(gprs)το οποιο φυσικα ηταν μονο για browsing,με 3.5€/μηνα αν θυμαμαι καλα.Δεν εχω ιδεα αν υπαρχει ακομα.Αν υπαρχει και θελεις να το χρησιμοποιησεις,οι οδηγιες βρισκονται εδω http://nysteri.wordpress.com/2008/04/06/wpns-on-iphone/
eliask Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Α σας ευχαριστώ πολύ . wind εχώ συνδεση και θα βάλω το πακέτο με τα 40mb me 4 euros/μήνα . Μηπως ξέρεις georgeadams kai τις ρυθμίσεις για wind ? Eπίσης πως γίνεται ο διαχωρισμός στο να συνδέομαι στο ιντερνετ ? Αυτόματα ? Δηλαδή οταν βρίσκομαι κάπου που εχω προσβαση σε ασυρματο δικτυο θα μπαίνει αυτοματα απο το ασύρματο δίκτυο και όταν δεν έχω πρόσβαση σε ασυρματο δικτυο θα μπαίνω μέσω του gprs ?
soiramk Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Eπίσης πως γίνεται ο διαχωρισμός στο να συνδέομαι στο ιντερνετ ? Αυτόματα ? Δηλαδή οταν βρίσκομαι κάπου που εχω προσβαση σε ασυρματο δικτυο θα μπαίνει αυτοματα απο το ασύρματο δίκτυο και όταν δεν έχω πρόσβαση σε ασυρματο δικτυο θα μπαίνω μέσω του gprs ? Ακριβώς! Το wifi έχει προτεραιότητα!
vazpapaz Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Ξέρω οτι θα τα ακούσω.... αλλά γιατί να αγοράσει κάποιος iPhone αφου πρέπει για να κάνει 5 απλά πράγματα θέλει να σπάσει να ξεσπάσει το τηλέφωνο... να κάνει αλλαγές κτλ για αυτονόητα πράγματα και μονο αυτονόητητα!! Ρωτάω γιατι ειμαι ανάμεσα στο iphone και το X1.
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 αλλά γιατί να αγοράσει κάποιος iPhone αφου πρέπει για να κάνει 5 απλά πράγματα θέλει να σπάσει να ξεσπάσει το τηλέφωνο... να κάνει αλλαγές κτλ για αυτονόητα πράγματα και μονο αυτονόητητα!! Δεν νομιζω πως εισαι σε διλλημα οταν αναφερεις τα παραπανω.Μαλλον προς το Χ1 πας PS. και το"σπασιμο/ξεσπασμα"που λες εχει γινει ιδιαιτερα ευκολο πια.Στην αρχη ηταν που ειχε ολοκληρη ιστορια.
SpyrosR Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2009 αλλά γιατί να αγοράσει κάποιος iPhone αφου πρέπει για να κάνει 5 απλά πράγματα θέλει να σπάσει να ξεσπάσει το τηλέφωνο... να κάνει αλλαγές κτλ για αυτονόητα πράγματα και μονο αυτονόητητα!! Ρωτάω γιατι ειμαι ανάμεσα στο iphone και το X1. Γιατί να αγοράσεις ψηφιακή εφόσον βγάζει φωτογραφίες και το κινητό σου; Γιατί να πας σε μια συναυλία τη στιγμή που μπορείς να ακούσεις κάποιο CD; Γιατί να αγοράσεις "καλό" αυτοκίνητο ενώ όλα κάνουν ίδια δουλειά; Εγώ ας πούμε πέταξα τα Windows θυσιάζοντας τα παιχνίδια και κάποιες συγκεκριμένες εφαρμογές. Απέκτησα όμως άλλα πράγματα (πιο εύκολο λειτουργικό, πιο "σίγουρο", απλούστερες αναβαθμίσεις, κλπ). Προφανώς για να είμαι ακόμα σε Linux PC, τα όσα κέρδισα είναι υψηλότερης σημασίας για μένα από τα όσα έχασα. Έτσι κι εσύ, ζυγίζεις τι θα σου δώσει το iPhone και τι το X1... και τι σε νοιάζει πιο πολύ.
DimAslan Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2009 Παιδιά συγνώμη αλλά δεν προλαβαίνω να ψάξω όλο το Forum, έχει γίνει πιά μεγάλο και δεν έχω καθόλου χρόνο... Αγόρασα από τον Γερμανό το καλώδιο για το iPhone 3G που βγάζει εξόδους audio/video. Το θέμα είναι ότι το καλώδιο που μου έφερε βγάζει Component (Συνιστωσών , 3 RCA που δίνουν RGB έξοδο, για κάποια monitors καθώς και projectors) και όχι Composite Video όπως έχουν όλες οι τηλεοράσεις. Όταν ρώτησα τον πωλητή γιατί έφερε αυτό και όχι το Composite που θα ήταν και το πιο συνηθισμένο (το οποίο είχα δει στο oteshop) μου είπε ότι μόνο αυτό είχε διαθέσιμο και δεν υπήρχε κάτι άλλο. Όλως περιέργως, τώρα που το κοιτάω κι εγώ δεν υπάρχει... Το θέμα είναι ότι μέρες τώρα ψάχνω για adaptor/converter από RGB σε Composite αλλά άφαντο. Εάν έχετε καμία πληροφορία ενημερώστε με γιατί κόστισε 39 ευρώπουλα και μπορώ να το γυρίσω πίσω αλλά μόνο σφραγισμένο... Ευχαριστώ.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Βγήκε το πλήρες Myst για το iphone/touch!!! 727mb 5euros! Είπε κανείς τίποτα??? PS: Να δω πόσες ώρες θα κάνει να το εγκαταστήσει!
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2009 Βγήκε το πλήρες Myst για το iphone/touch!!! 727mb 5euros! Είπε κανείς τίποτα??? PS: Να δω πόσες ώρες θα κάνει να το εγκαταστήσει! wow!!Nα δω τωρα πως θα χω το monkey island 3 και το myst μεσα
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 έχουμε ξεφύγει... 727mb !!! To myst ειναι ρε βεβηλε!Το αξιζει!8αρι εχω και θα το κανω εγκατασταση..Τι αγχωνεσαι με τα 16 σου? (..η συζητηση τεινει επικινδυνα στο"βγαλτη να την μετρησουμε ρε!":lol:)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.