Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Όχι οτι έχει ιδιαίτερη σημασία αλλα μου κακοφάνηκε και γι αυτό λέω να το επισημάνω..Πήγα να κάνω ένα δεύτερο λογαριασμό στο itunes. Θυμήθηκα τότε οτι πρέπει να βάλω οπωσδήποτε χρεωστική κάρτα για να ολοκληρώσω το account. Υπάρχει τρόπος να αποφευχθεί αυτό; θέλω ένα καθαρό account για free podcasts κτλ αλλα δεν θέλω να εκθέσω και άλλη κάρτα μου για το τίποτα... Αυτά... Ρίξε μια ματιά στο παρακάτω link: http://www.winandmac.com/tips/create-free-itunes-account-no-matter-where-you-live-without-using-redeem-code/
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Όχι οτι έχει ιδιαίτερη σημασία αλλα μου κακοφάνηκε και γι αυτό λέω να το επισημάνω..Πήγα να κάνω ένα δεύτερο λογαριασμό στο itunes. Θυμήθηκα τότε οτι πρέπει να βάλω οπωσδήποτε χρεωστική κάρτα για να ολοκληρώσω το account. Υπάρχει τρόπος να αποφευχθεί αυτό; θέλω ένα καθαρό account για free podcasts κτλ αλλα δεν θέλω να εκθέσω και άλλη κάρτα μου για το τίποτα... Αυτά... http://support.apple.com/kb/HT2534
alexzzz Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Worms are coming to iPhone ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!!! ιν αδερ νιουζ ναου
klainmaingr Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Ευχαριστώ πολύ όλους σας για τις γρήγορες απαντήσεις Έκανα τη διαδικασία και όλα πήγαν μια χαρά αλλα δυστυχώς δεν μου έστειλε confirmation mail όσες φορές και αν έκανα resend.. Ελπίζω πως είναι προσωρινό πρόβλημα... Ευχαριστώ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:01 ---------- Ήρθε τελικά μετά απο κάνα 20λεπτο. Ευχαριστώ και πάλι
kdiamant Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Πώς γίνεται όταν θέλω να περάσω τραγούδια στο iPhone απο έναν άλλον υπολογιστή να μην μου σβήνονται αυτά που έχω ήδη μέσα?
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Swaptunes απο το cydia.Θα μπορεις να χεις δυο itunes libraries με το συγκεκριμενο.
dp@pa Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Worms are coming to iPhone ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!!! ιν αδερ νιουζ ναου Ξέρουμε αν θα υποστηρίζει multiplayer?? μεσω wifi η 3G?
alexzzz Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Ξέρουμε αν θα υποστηρίζει multiplayer?? μεσω wifi η 3G? δεν βρήκα κάτι... θα βγει σύντομα λένε όμως..
jokos31 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Πως μπορω να τραβηξω video??? Ξερω εχει απαντηθει αλλα που να ψαχνω τωρα 200+ σελιδες...
Cygnus Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Δημοσ. 28 Απριλίου 2009 Cycorder από Cydia..Τουλάχιστον, αυτό έχω. Αν υπάρχει κάτι καλύτερο ας βοηθήσουν τα υπόλοιπα παιδιά.
kavaliotis Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Εχει αλλο ενα που κανει κωδικοποιηση με mp4 πανω στο iPhone αλλα ειναι πολυ αργο και καμμια σχεση με το cycorder. Και δυστυχως δεν νομιζω να εχουμε καμμια βελτιωση στο υπαρχον κινητο γιατι ειναι θεμα hardware.
inSync Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Εχει αλλο ενα που κανει κωδικοποιηση με mp4 πανω στο iPhone αλλα ειναι πολυ αργο και καμμια σχεση με το cycorder. Και δυστυχως δεν νομιζω να εχουμε καμμια βελτιωση στο υπαρχον κινητο γιατι ειναι θεμα hardware. Υπομονή, το Official OS 3.0 firmware θα έχει Video Recording App
koumos Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Να ρωτησω και γω κατι μιας και ειμαι νεος κατοχος iPhone 3G... Συγχωρηστε με αν εχει απαντηθει πιο πανω αλλα διαβασα τα αρκετες σελιδες απο ποστ χωρις να το βρω... Αν εγω θελησω και κανω jailbreak στο τηλεφωνο τοτε χανω την εγγυηση του? κατι τετοιο πηρε το αυτι μου. και ποιο γενικα, ειναι επιφοβη η ολη διαδιακασια του jailbreaking? εκτος του οτι κερδιζω πολλα πραγματα στη χρησιμοτητα του iphone με αυτο υπαρχει κατι που χανω?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Να ρωτησω και γω κατι μιας και ειμαι νεος κατοχος iPhone 3G...Συγχωρηστε με αν εχει απαντηθει πιο πανω αλλα διαβασα τα αρκετες σελιδες απο ποστ χωρις να το βρω... Αν εγω θελησω και κανω jailbreak στο τηλεφωνο τοτε χανω την εγγυηση του? κατι τετοιο πηρε το αυτι μου. και ποιο γενικα, ειναι επιφοβη η ολη διαδιακασια του jailbreaking? εκτος του οτι κερδιζω πολλα πραγματα στη χρησιμοτητα του iphone με αυτο υπαρχει κατι που χανω? Θεωρητικά εάν πας ένα jailbroken τηλέφωνο στο service, μπορούν να αρνηθούν να στο επισκευάσουν. Αλλά αυτό στην πράξη δεν γίνεται ποτέ γιατί, πολύ απλά, πριν επισκεφθείς το service, μπορείς να επαναφέρεις (restore) το τηλέφωνο στην αρχική του κατάσταση μέσω iTunes. Οπότε ουδείς θα αντιληφθεί εάν είναι jailbroken ή όχι. Τίποτε άλλο δεν διακινδυνεύεις με το jailbrake.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.