Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
ρε παιδιά εγώ χάνω πολλές κλήσεις και έχει αρχίσει και μου τι δίνει στα νεύρα.

Κόψε το 3G γιατί τις περισσότερες κλήσεις τις χάνει κατα τη μετάβαση από GPRS σε 3G και το ανάποδο!

B)

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ρε παιδιά εγώ χάνω πολλές κλήσεις και έχει αρχίσει και μου τι δίνει στα νεύρα.

Ποιο firmware εχεις? Με το 2.2 που ειχα εμενα μου λυθηκε το προβλημα.

Ας δει κάποιος που έχει firmware 2.χ στα τοπ 10 του iTunes του βγαινουν για όλες τις κατηγορίες ή μόνο για την κατηγορία itunes;

Μονο iTunes μου βγαζει man με 2.2...

Δημοσ.

Παίδες γειά και χαρά,

νεοαποκτειθέν iPhone φίλου που το αγόρασε από Αμερική,

μην ξέρωντας τί παίζει, έκανε το τελευταίο update

με αποτέλεσμα να κλειδώσει και να ζητάει να βάλει SIM.

Τί γίνεται σε αυτή την περίπτωση?

Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Δημητρης

Δημοσ.
Παίδες γειά και χαρά,

Δημητρης

Σε αυτη τη περιπτωση πρεπει να κανεις unlock τη συσκευη για να πεξει.Οι συσκευες που αγοραζονται απο Ελλαδα ειναι ηδη unlocked και δε χρειαζεται να κανεις...Αυτες απο εξωτερικο ομως χρειαζονται οποσδηποτε για να πεξουν εδω.

Δημοσ.
Παίδες γειά και χαρά,

Δημητρης

welcome to club. αναλυτικοτατα ,ευκολα .και στα ελληνικα απο τον φιλο pperiklis :-)καλη επιτυχια

Δημοσ.

Ερώτηση: στην οθόνη αρχίζει και μου αναβοσβήνει ένα pixel. Μήπως πρέπει ν'αρχίσω ν'ανησυχώ?

Δημοσ.

κάνεις έναν λογαριασμό στο itunes συνδέεσαι με το iphone στο internet (wifi ή 3g) μπαίνεις στο App Store πρόγραμμα του iphone και ξεκινάς...

για τα περαιτέρω διάβασε το wiki του insomnia

Δημοσ.

Δεν μπορω να μπω στο Cydia μου βγαζει αυτο:Could not activate cellular data network:You are not subscribed to a cellular data service.

Και πως μπορω να περασω το ΟpenSSH στο Iphone???

Η συνδεση γινεται με USB...

• Super Moderators
Δημοσ.
Δεν μπορω να μπω στο Cydia μου βγαζει αυτο:Could not activate cellular data network:You are not subscribed to a cellular data service.

Για να μπεις στο Cydia πρέπει ή να έχεις πρόσβαση σε ασύρματο δίκτυο (WiFi) ή να έχεις πακέτο data από τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας σου.

Το μήνυμα που αναφέρεις εμφανίζεται γιατί προφανώς δεν συμβαίνει κάτι εκ των δύο. Σου λέει, δηλαδή, το τηλέφωνο ότι δεν μπορεί να μπει στο Internet.

Και πως μπορω να περασω το ΟpenSSH στο Iphone???

Mέσω Cydia.

Η συνδεση γινεται με USB...

Η σύνδεση του τηλεφώνου με θύρα USB απλώς φορτίζει και συγχρονίζει το τηλέφωνο.

Δεν μπαίνεις στο Internet μέσω USB.

Δημοσ.

Όχι οτι έχει ιδιαίτερη σημασία αλλα μου κακοφάνηκε και γι αυτό λέω να το επισημάνω..

Πήγα να κάνω ένα δεύτερο λογαριασμό στο itunes. Θυμήθηκα τότε οτι πρέπει να βάλω οπωσδήποτε χρεωστική κάρτα για να ολοκληρώσω το account. Υπάρχει τρόπος να αποφευχθεί αυτό; θέλω ένα καθαρό account για free podcasts κτλ αλλα δεν θέλω να εκθέσω και άλλη κάρτα μου για το τίποτα...

Αυτά...

Δημοσ.
Όχι οτι έχει ιδιαίτερη σημασία αλλα μου κακοφάνηκε και γι αυτό λέω να το επισημάνω..

Πήγα να κάνω ένα δεύτερο λογαριασμό στο itunes. Θυμήθηκα τότε οτι πρέπει να βάλω οπωσδήποτε χρεωστική κάρτα για να ολοκληρώσω το account. Υπάρχει τρόπος να αποφευχθεί αυτό; θέλω ένα καθαρό account για free podcasts κτλ αλλα δεν θέλω να εκθέσω και άλλη κάρτα μου για το τίποτα...

Αυτά...

ότι γίνεται, γίνεται 1000%... το έχω κάνει για την αδερφή μου. Δεν θυμάμαι πως βέβαια αλλά εδώ έχει αρκετούς τρόπους... για δοκίμασε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...