Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
και εσύ μόλις χάλασες το forum... lol

Ε? Για το iphone 3G δεν είναι το topic? Το ότι έχεις μεγαλύτερο bandwith χωρίς 3G αφορά ΚΑΙ το iphone 3G!

Εξάλλου εσένα τι σε νοιάζει αφού το πουλάς!

B)

Δημοσ.
Ε? Για το iphone 3G δεν είναι το topic?

B)

αυτά που έγραψες σωστά είναι...

με το ποστ σου καταστράφηκε όμως το οπτικό

41266280ca8dd7cc-302d.png

• Super Moderators
Δημοσ.
αυτά που έγραψες σωστά είναι...

με το ποστ σου καταστράφηκε όμως το οπτικό

41266280ca8dd7cc-302d.png

lol εγώ δεν ξέρω τίποτα!

Πάντως δεν πάτησα παράθεση αλλά "απάντηση"!

B)

Δημοσ.

Μια ερωτηση σε iphone- ακηδες.

Εχει η γυναικα μου εχνα και οταν ειναι κλειδωμενο αν και βλεπει οτι την καλω εγω δεν μπορει να μου κανει απορριψη για να με καλεσει αυτη που εχει προγραμμα οικονομικοτερο για κλισεις σε δυο αριθμους κινητων (vadafon ala carte).Οταν ειναι ξεκλειδωτο με οτι κινδυνο συνεπαγεται να πατηθει καποιο κουμπι , μπορει να κανει αποριψη κλισης.Υπαρχει λυση ???

Ευχαριστω.

Δημοσ.
Μια ερωτηση σε iphone- ακηδες.

Εχει η γυναικα μου εχνα και οταν ειναι κλειδωμενο αν και βλεπει οτι την καλω εγω δεν μπορει να μου κανει απορριψη για να με καλεσει αυτη που εχει προγραμμα οικονομικοτερο για κλισεις σε δυο αριθμους κινητων (vadafon ala carte).Οταν ειναι ξεκλειδωτο με οτι κινδυνο συνεπαγεται να πατηθει καποιο κουμπι , μπορει να κανει αποριψη κλισης.Υπαρχει λυση ???

Ευχαριστω.

πατώντας το κουμπί με το οποίο κανονικά κλειδώνει (αυτό που βρίσκετε επάνω δηλ.) μια φορά σταματάει να ακούγετε ο ήχος κλήσης ενώ δεύτερη φορά απορρίπτει την κλήση

Δημοσ.

Γιάννη, την ίδια απορία είχα και εγώ όταν είχα πρωτοπάρει το iPhone. Για να απορρίψεις μια κλήση αρκεί να πατήσεις 2 φορές το κουμπί που βρίσκεται στο πάνω μέρος της συσκευής (αυτό που ανοίγει / κλείνει τη συσκευή).

Ενώ αν το πατήσεις μια φορά, τότε σταματάει να χτυπάει το ringtone.

Δημοσ.
Γιάννη, την ίδια απορία είχα και εγώ όταν είχα πρωτοπάρει το iPhone. Για να απορρίψεις μια κλήση αρκεί να πατήσεις 2 φορές το κουμπί που βρίσκεται στο πάνω μέρος της συσκευής (αυτό που ανοίγει / κλείνει τη συσκευή).

Ευχαριστω πολυ....Οτι μπορουμε να γλιτωνουμε !!!!!!

Δημοσ.
πατώντας το κουμπί με το οποίο κανονικά κλειδώνει (αυτό που βρίσκετε επάνω δηλ.) μια φορά σταματάει να ακούγετε ο ήχος κλήσης ενώ δεύτερη φορά απορρίπτει την κλήση

ευχαριστω κι εγω. ειχα την ιδια απορια αλλα δεν ειχα το χρονο να ποσταρω.

Δημοσ.

Προτείνω να κατεβάσετε το δωρεάν PandoraBox... ενημερώνει για νέα appz, appz με έκπτωση και άλλα πολλά...

είναι free και το βρήκα πολύ πρακτικό

• Super Moderators
Δημοσ.
Προτείνω να κατεβάσετε το δωρεάν PandoraBox... ενημερώνει για νέα appz, appz με έκπτωση και άλλα πολλά...

είναι free και το βρήκα πολύ πρακτικό

Mόλις το κατέβασα. Όντως, πολύ πρακτικό και χρήσιμο.

Thanks! :-)

Δημοσ.
ρε παιδιά εγώ χάνω πολλές κλήσεις και έχει αρχίσει και μου τι δίνει στα νεύρα.

δεν έχει σήμα εννοείς;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...