Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 και εσύ μόλις χάλασες το forum... lol Ε? Για το iphone 3G δεν είναι το topic? Το ότι έχεις μεγαλύτερο bandwith χωρίς 3G αφορά ΚΑΙ το iphone 3G! Εξάλλου εσένα τι σε νοιάζει αφού το πουλάς!
alexzzz Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Ε? Για το iphone 3G δεν είναι το topic? αυτά που έγραψες σωστά είναι... με το ποστ σου καταστράφηκε όμως το οπτικό
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 αυτά που έγραψες σωστά είναι... με το ποστ σου καταστράφηκε όμως το οπτικό lol εγώ δεν ξέρω τίποτα! Πάντως δεν πάτησα παράθεση αλλά "απάντηση"!
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Μια ερωτηση σε iphone- ακηδες. Εχει η γυναικα μου εχνα και οταν ειναι κλειδωμενο αν και βλεπει οτι την καλω εγω δεν μπορει να μου κανει απορριψη για να με καλεσει αυτη που εχει προγραμμα οικονομικοτερο για κλισεις σε δυο αριθμους κινητων (vadafon ala carte).Οταν ειναι ξεκλειδωτο με οτι κινδυνο συνεπαγεται να πατηθει καποιο κουμπι , μπορει να κανει αποριψη κλισης.Υπαρχει λυση ??? Ευχαριστω.
Loser Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Μια ερωτηση σε iphone- ακηδες. Εχει η γυναικα μου εχνα και οταν ειναι κλειδωμενο αν και βλεπει οτι την καλω εγω δεν μπορει να μου κανει απορριψη για να με καλεσει αυτη που εχει προγραμμα οικονομικοτερο για κλισεις σε δυο αριθμους κινητων (vadafon ala carte).Οταν ειναι ξεκλειδωτο με οτι κινδυνο συνεπαγεται να πατηθει καποιο κουμπι , μπορει να κανει αποριψη κλισης.Υπαρχει λυση ??? Ευχαριστω. πατώντας το κουμπί με το οποίο κανονικά κλειδώνει (αυτό που βρίσκετε επάνω δηλ.) μια φορά σταματάει να ακούγετε ο ήχος κλήσης ενώ δεύτερη φορά απορρίπτει την κλήση
HaPagan Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Γιάννη, την ίδια απορία είχα και εγώ όταν είχα πρωτοπάρει το iPhone. Για να απορρίψεις μια κλήση αρκεί να πατήσεις 2 φορές το κουμπί που βρίσκεται στο πάνω μέρος της συσκευής (αυτό που ανοίγει / κλείνει τη συσκευή). Ενώ αν το πατήσεις μια φορά, τότε σταματάει να χτυπάει το ringtone.
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Γιάννη, την ίδια απορία είχα και εγώ όταν είχα πρωτοπάρει το iPhone. Για να απορρίψεις μια κλήση αρκεί να πατήσεις 2 φορές το κουμπί που βρίσκεται στο πάνω μέρος της συσκευής (αυτό που ανοίγει / κλείνει τη συσκευή). Ενώ αν το πατήσεις μια φορά, τότε σταματάει να χτυπάει το ringtone. Ευχαριστω πολυ....Οτι μπορουμε να γλιτωνουμε !!!!!!
poscaman Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 πατώντας το κουμπί με το οποίο κανονικά κλειδώνει (αυτό που βρίσκετε επάνω δηλ.) μια φορά σταματάει να ακούγετε ο ήχος κλήσης ενώ δεύτερη φορά απορρίπτει την κλήση Γιάννη, την ίδια απορία είχα και εγώ όταν είχα πρωτοπάρει το iPhone. Για να απορρίψεις μια κλήση αρκεί να πατήσεις 2 φορές το κουμπί που βρίσκεται στο πάνω μέρος της συσκευής (αυτό που ανοίγει / κλείνει τη συσκευή). Ενώ αν το πατήσεις μια φορά, τότε σταματάει να χτυπάει το ringtone. ευχαριστω κι εγω. ειχα την ιδια απορια αλλα δεν ειχα το χρονο να ποσταρω.
klainmaingr Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Το ίδιο ακριβώς ισχύει και με το volume down
kavaliotis Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Με το volume κουμπακι που ειναι στο πλαι το κανετε αυτο, ειναι πολυ πιο ευκολο και πρακτικο απο το πανω κουμπι...
alexzzz Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Προτείνω να κατεβάσετε το δωρεάν PandoraBox... ενημερώνει για νέα appz, appz με έκπτωση και άλλα πολλά... είναι free και το βρήκα πολύ πρακτικό
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Προτείνω να κατεβάσετε το δωρεάν PandoraBox... ενημερώνει για νέα appz, appz με έκπτωση και άλλα πολλά... είναι free και το βρήκα πολύ πρακτικό Mόλις το κατέβασα. Όντως, πολύ πρακτικό και χρήσιμο. Thanks!
kebinB Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 ρε παιδιά εγώ χάνω πολλές κλήσεις και έχει αρχίσει και μου τι δίνει στα νεύρα.
alexzzz Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 ρε παιδιά εγώ χάνω πολλές κλήσεις και έχει αρχίσει και μου τι δίνει στα νεύρα. δεν έχει σήμα εννοείς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.