Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά μια βοήθεια.

Πέρασα ελληνικά και μου τα ταξινομεί κανονικά σύμφωνα με τα ελληνικά αλλά δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω την αλφαβητική μπάρα στα δεξία.

Επίσης δεν βρίσκω πως θα κάνω το ελληνικό πληκτρολόγιο να εμφανιστεί ενώ το έχω περάσει κανονικά.

Δημοσ.
Παιδιά μια βοήθεια.

Πέρασα ελληνικά και μου τα ταξινομεί κανονικά σύμφωνα με τα ελληνικά αλλά δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω την αλφαβητική μπάρα στα δεξία.

Επίσης δεν βρίσκω πως θα κάνω το ελληνικό πληκτρολόγιο να εμφανιστεί ενώ το έχω περάσει κανονικά.

Για το sorting κάνε force sync τις επαφές ξανά.

Δημοσ.
οσοι εχουν το κινητο τους jailbroken και αντιμετωπιζουν προβλημα με το skype ας ανοιξουν το cydia και να κανουν update το mobile substrate και θα διορθωθει!

ευχαριστώ... καλά που το διάβασα πριν το βάλω γιατί όντως δεν παλεύεται άνευ

Δημοσ.
Παιδιά μια βοήθεια.

Για το ελληνικό πληκτρολόγιο, αν πέρασες του myphone[dot]gr, θα πας Settings-> General -> Keyboards -> International Keyboards και θα ενεργοποιήσεις το ρώσικο...

Θα περνάς από το ένα πληκτρολόγιο στο άλλο με την Υδρόγειο αριστερά του space.

Δημοσ.
Για το sorting κάνε force sync τις επαφές ξανά.

Όταν λες force sync ; Να τις σβήσω και να τις ξαναπεράσω όλες από την sim με την αντίστοιχη επιλογή που έχει στις ρυθμίσεις;

Όσον αφορά το πληκτρολόγιο έβαλα το iNative (αν λέγεται έτισ, δε θυμάμαι) και μου βγάζει σαν ξεχωριστό πληκτρο΄λόγιο στις ρυθμίσεςι το ελληνικό, οπότε οκ.

Δημοσ.
Όταν λες force sync ; Να τις σβήσω και να τις ξαναπεράσω όλες από την sim με την αντίστοιχη επιλογή που έχει στις ρυθμίσεις;

Στο iTunes θα τικάρεις την επιλογή να κάνει τις επαφές στο iPhone replace. Είναι κάτω-κάτω στο tab του info όταν συνδέεις το κινητό. Φαντάζομαι οτι τις έχεις περάσει σε outlook ή κάποιο απο αυτά που σου λέει, ε?

Δημοσ.

Όχι. Θα ανοίξεις το iTunes (έχοντας συνδέσει το iPhone). Στο κεντρικό παράθυρο του iTunes, θα πας στην καρτέλα Info. Στο κάτω μέρος της καρτέλας, στην ενότητα Advanced, θα πας στο "Replace information on this iPhone", θα επιλέξεις τα Contacts και θα κάνεις Sync.

Με αυτόν τον τρόπο, οι επαφές θα διαγραφούν από το iPhone και θα περαστούν σε αυτό από την αρχή οι επαφές από τον υπολογιστή. Μετά από αυτό, το σορτάρισμα θα δουλεύει κανονικά.

Πριν το κάνεις αυτό, φρόντισε να έχεις κάνει ένα Sync ώστε να υπάρχουν στον υπολογιστή όλες οι επαφές.

Δημοσ.

σκέφτομαι να πάρω ένα κινητό με οθόνη αφής και ένα από αυτά που σκέφτομαι είναι και το iphone 3g (προφανώς...αφού γράφω εδώ :P)

το θέμα είναι αξίζει να το πάρω?από τα λίγα που διάβαζα πλέον ξεκλειδώνεται και το 3g e?

από ελλάδα θα αγοράσω όταν καταλήξω.

ένα άλλο ερώτημα είναι μήπως να περιμένω για το καινούργιο μοντέλο?

έχετε να μου προτείνεται κάποιο άλλο κινητό με οθόνη αφής?

επίσης υπάρχει κάποιο μαγαζί που να το δίνη σκέτη συσκευή?

ευχαριστώ

• Moderators
Δημοσ.

Κανε τον κοπο να διαβασεις μερικες σελιδες πιο πριν.Πριν λιγες μερες ακομα ενα παιδι ρωτουσε αν αξιζει να το παρει ή να περιμενει κλπ.Θα βρεις ολες τις απαντησεις(εκτος απο προτασεις για αλλα κινητο;))

Αν το παρεις απο ελλαδα,ξεκλειδωτο θα ναι,μην κανεις τον κοπο να διαβασεις για unlock.Mονο το jailbreak σ ενδιαφερει,το οποιο ειναι ευκολο πια.

Δημοσ.

τι ακριβώς είναι το cydia?

κάποιο άλλο λειτουργικό τις apple η άλλης εταιρίας?

και γενικά τι προτερήματα έχει?

επίσης έχουν γίνει τίποτα από τα χαρακτηριστικά του καινούργιου iphone γνωστά?

Δημοσ.
τι ακριβώς είναι το cydia?

κάποιο άλλο λειτουργικό τις apple η άλλης εταιρίας?

και γενικά τι προτερήματα έχει?

επίσης έχουν γίνει τίποτα από τα χαρακτηριστικά του καινούργιου iphone γνωστά?

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=271759#Τι_είναι_το_Cydia_και_o_Installer_που_όλο_ακούω__

Ρίξε μια ματιά στο wiki.

• Super Moderators
Δημοσ.

Από σήμερα το iphone μου εμφανίζει σηματάκι EDGE όπου δεν έχει 3G (αντίστοιχα και το blackbery bold). Η wind αναβαθμίζει όλο το δίκτυο σταδιακά σε EDGE αντί για GPRS!

B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...