Kartisem Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Μηπως να περιμενες λιγους μηνες να παρεις το καινουργιο? (αν και καταλαβα οτι το εχεις ηδη παραγγειλει)Το ΑΓΑΠΑΩ!!! ειναι το καινουργιο Μετα. ? ξερω οτι βιαζομαι,αλλα διαβασα οτι περαν της μπροστινης καμερας για βιντεοκλησεισ κ επισης,η μπαταρια θα ειναι πιο αξιοπιστη..,δεν θα εχει τρομερες αλλαγες,καθως καθε χρονο κοντα γινεται νεα εκδοση....επισης απο πολυ ανεπισιμες πηγες,ΙΣΩΣ (απιθανο μαλλον) να δουμε στο νεο,το μηλαρακι στη πλατη του Iphone να αναβει,οπως στο mac! . I CAN LIVE WITH THAT!!!
kebinB Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 τελικά μάγκες ύπαρχει αυτόματα διόρθωση η αλλίως T9. το βράδυ σκέφτομαι να περάσω την 3.0 στο 2G. =)
Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 τελικά μάγκες ύπαρχει αυτόματα διόρθωση η αλλίως T9. το βράδυ σκέφτομαι να περάσω την 3.0 στο 2G. =) Έχεις Account στο iphone Developer program? Γιατί αλλιώς μολις περάσεις την 3.0 και κάνεις το πρώτο sync θα έχεις ένα ωραιότατο ...τούβλο!
kebinB Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Έχεις Account στο iphone Developer program? Γιατί αλλιώς μολις περάσεις την 3.0 και κάνεις το πρώτο sync θα έχεις ένα ωραιότατο ...τούβλο! οποιοδήποτε sync που θα κάνω θα γίνει χώρις τον mac να είναι συνδεμενος στο internet... Upgrade sto 3.0 και όλα κυριλέ.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 οποιοδήποτε sync που θα κάνω θα γίνει χώρις τον mac να είναι συνδεμενος στο internet...Upgrade sto 3.0 και όλα κυριλέ. Δεν είναι τόσο απλό! Διάβασε πρώτα αρκετά πριν το δοκιμάσεις (βέβαια βγήκε ήδη τρόπος για να το επαναφέρεις αν κάτι πάει στραβά). Μετά την εγκατάσταση όμως θα σου ζητήσει activation και χρειάζεται σύνδεση στο δίκτυο... Εγώ περιμένω πρώτα την ενεργοποίηση του λογαριασμού στο Developer Program και μετά να το βάλω normal.
kebinB Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δεν είναι τόσο απλό! Διάβασε πρώτα αρκετά πριν το δοκιμάσεις (βέβαια βγήκε ήδη τρόπος για να το επαναφέρεις αν κάτι πάει στραβά).Μετά την εγκατάσταση όμως θα σου ζητήσει activation και χρειάζεται σύνδεση στο δίκτυο... Εγώ περιμένω πρώτα την ενεργοποίηση του λογαριασμού στο Developer Program και μετά να το βάλω normal. σίγουρα δοκιμές δεν κάνω στο 3G. το 2G το έχω περισσότερο για πειράματα. Πώς μπορει καπιος να κάνει λογαριασμό στο Developer program και πόσο καιρό περιμένεις;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 σίγουρα δοκιμές δεν κάνω στο 3G. το 2G το έχω περισσότερο για πειράματα.Πώς μπορει καπιος να κάνει λογαριασμό στο Developer program και πόσο καιρό περιμένεις; Τους δίνεις 100 ευρώ και μπαίνεις στο πρόγραμμα. Η ανωμαλία όμως είναι πως για όσους είναι εκτός Αμερικής, πρέπει να στείλουν φαξ με την αίτηση σε ένα νούμερο στην Αμερική που πρέπει να προσπαθείς 4-5 μέρες για να το στείλεις! Μετά περιμένεις τη χρέωση από την Apple και να σου στείλουν τον κωδικό! Άλλοι περίμεναν κάνα μήνα και βάλε! Είδωμεν!
kebinB Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 συγνώμη αλλα μου φένεται χοντρό νταβαντζιλίκι ή ειναι ιδέεα μου;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 συγνώμη αλλα μου φένεται χοντρό νταβαντζιλίκι ή ειναι ιδέεα μου; Καθόλου! Με τα 100 ευρώ εξασφαλίζεις και όλη την υποστήριξη (hosting, διαθεσιμότητα κλπ κλπ) σε περίπτωση που φτιάξεις κάποια εφαρμογή! Το ποσό αυτό δεν το δίνεις απλά για να εγκαταστήσεις μια beta έκδοση στο iphone σου!
kebinB Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 http://www.sizlopedia.com/2009/03/24/activate-the-iphone-30-beta-firmware/ βρήκα και αυτό για iphone 3G με 5 δολάρια, το ποσό είναι γελοίο αν πρόκειται να έχω επιτελους κινητό χωρίς jailbreak =)
Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 http://www.sizlopedia.com/2009/03/24/activate-the-iphone-30-beta-firmware/ βρήκα και αυτό για iphone 3G με 5 δολάρια, το ποσό είναι γελοίο αν πρόκειται να έχω επιτελους κινητό χωρίς jailbreak =) Μόνο που τα περισσότερα από αυτά είναι απάτη! Ο κάθε developer έχει ένα συγκεκριμένο αριθμό συσκευών που μπορεί να δηλώσει! Επίσης μην ξεχνάμε πως το 3.0 είναι ακόμη beta οποτε κανείς δεν σου λέει πως θα λειτουργεί 100% σωστά και θα είναι συμβατό με όλες τις εφαρμογές!
Hal9000 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 To 3.0 beta αξίζει μόνο για πειραματισμό, να δείτε δηλαδή το copy - paste, τα ελληνικά, 2-3 ακόμη πραγματάκια και αυτό ήταν. Όπως λέμε και στη παρουσίαση, τα κολλήματα και τα προβλήματα είναι αρκετά και με τίποτα δε συγκρίνεται σε σταθερότητα με την έκδοση 2.2.1 'Εχω παρατηρήσει τρελή κατανάλωση μπαταρίας, εφαρμογές που δε τρέχουν, εφαρμογές που δε πατιούνται καν, συχνά ο safari δε γυρνάει σε landscape, ενώ λέει ότι είναι πλήρως φορτισμένο ξαφνικά δεν ανοίγει και εμφανίζει το εικονίδιο της άδειας μπαταρίας και άλλα πολλά.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 To 3.0 beta αξίζει μόνο για πειραματισμό, να δείτε δηλαδή το copy - paste, τα ελληνικά, 2-3 ακόμη πραγματάκια και αυτό ήταν. Όπως λέμε και στη παρουσίαση, τα κολλήματα και τα προβλήματα είναι αρκετά και με τίποτα δε συγκρίνεται σε σταθερότητα με την έκδοση 2.2.1 'Εχω παρατηρήσει τρελή κατανάλωση μπαταρίας, εφαρμογές που δε τρέχουν, εφαρμογές που δε πατιούνται καν, συχνά ο safari δε γυρνάει σε landscape, ενώ λέει ότι είναι πλήρως φορτισμένο ξαφνικά δεν ανοίγει και εμφανίζει το εικονίδιο της άδειας μπαταρίας και άλλα πολλά. Νομίζω ετοιμάζεται σύντομα νέα beta του 3.0
dimitris2006 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 οσοι εχουν το κινητο τους jailbroken και αντιμετωπιζουν προβλημα με το skype ας ανοιξουν το cydia και να κανουν update το mobile substrate και θα διορθωθει!
WizeMan Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2009 οσοι εχουν το κινητο τους jailbroken και αντιμετωπιζουν προβλημα με το skype ας ανοιξουν το cydia και να κανουν update το mobile substrate και θα διορθωθει! Thanks! Παίζει άψογα τώρα!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.