Kartisem Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 μολις πληροφοριθηκα: Με σπασιμο εχω και Video recording και ΜΜS...
kebinB Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 μολις πληροφοριθηκα: Με σπασιμο εχω και Video recording και ΜΜS... δεν είναι τίποτα να το σπάσεις. 5 λεπτά υπόθεση =) Πάντως καλή χρυσή η 3.0 αλλά Τ9 δεν θα έχουμε ;(
klainmaingr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δεν υπάρχει λόγος νομίζω.. Σε landscape ιδιαίτερα, όπως γράφω τώρα με irealsms η ταχύτητα είναι αρκετά μεγάλη και καμία επαφή δεν έχει με άλλα κινητά. Πάντως νομίζω οτι μπορείς να βάλεις λεξικό.
klainmaingr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Τι να σου πώ.. Τ9 δεν χρησιμοποίησα ποτέ στη ζωή μου και μάλλον έχω συνηθίσει έτσι.. Αλλα συγκρίνω την ταχύτητα εύκολα/αναλογικά με την ταχύτητα που πληκτρολογώ μιας και χαλαρά βγάζω συζήτηση στο fb/msn. Τo qwerty πληκτρολόγιο του irealsms είναι τρομερά εύχρηστο.
kebinB Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 κανείς δεν έθιξε για την ταχύτητα που μπορει να γράψει καπιος σε landscape. δεν σου έχει συμβεί πχ να πατησεις κάτι λαθος και να χρειαστεί να κάνεις μανούβρα να το διορθωσεις, οτιδήποτε είναι αυτό τόνος ή ορθογραφικό εκεί το T9 σε βοηθάει αρκετά
Kartisem Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Τι να σου πώ.. Τ9 δεν χρησιμοποίησα ποτέ στη ζωή μου και μάλλον έχω συνηθίσει έτσι.. Αλλα συγκρίνω την ταχύτητα εύκολα/αναλογικά με την ταχύτητα που πληκτρολογώ μιας και χαλαρά βγάζω συζήτηση στο fb/msn. Τo qwerty πληκτρολόγιο του irealsms είναι τρομερά εύχρηστο. θα συμφωνησω...ακομα και στο LG Viewty που εχω αυτη τη στιγμη και ετοιμαζω για αποσυρση,για να κανω χωρο για το μηλαρακι μου, με qwerty εγραφα,σε οριζοντια θεση,απλωτα κιολας! αναλογα πως εχεις μαθει.ειναι αληθεια...αλλα αν οντως το χερι σου εχει παρει "σασι" απο mns kai fb, τοτε η αποσια Τ9 δεν σε αγγιζει σταλα...
alexzzz Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Και το κακό είναι ότι πρώτα τελειώνεις την λέξη/ πρόταση και μετά βλέπεις τις έγραψες...
klainmaingr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Μάλλον έχεις δίκιο μιας και δεν το χρησιμοποιώ. Μπάμπ στην ερώτηση αν ξέρει κανείς αν είναι ξεκλείδωτα τα 3g της cosmote.
Hal9000 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Μάλλον έχεις δίκιο μιας και δεν το χρησιμοποιώ.Μπάμπ στην ερώτηση αν ξέρει κανείς αν είναι ξεκλείδωτα τα 3g της cosmote. Κανονικά ξεκλείδωτα όπως της vodafone
dimitris2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 αποφασισα να αλλαξω τα ακουστικα για το iphone 3g γιατι αυτα που ειχε μεσα η apple εκτος απο το οτι ειναι για τα πανηγυρια μου χαλασαν τα μπασα. μετα απο λιγο ψαξιμο κατεληξα στα sennheiser CX 300-II με 40€. παραπανω βεβαια δεν μπορουσα να δωσω. οι εντυπωσεις ειναι οτι εχει φανταστικο ηχο και μπασα και τα προτεινω σε οποιον θελει να αλλαξει τα κλασσικα της apple το μονο αρνητικο ειναι οτι δεν εχει μικροφωνο μεσα...
Kartisem Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 TO ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ!! μπαινω στην τρεντυ Iphone παρεα σε μια βδομαδα(τοσο θα κανει να μ το φερει ο τυπος) ΑΓΑΠΑΩ!!!!
thief7710 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Μηπως να περιμενες λιγους μηνες να παρεις το καινουργιο? (αν και καταλαβα οτι το εχεις ηδη παραγγειλει) Το ΑΓΑΠΑΩ!!! ειναι το καινουργιο Μετα. ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.