Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
μολις πληροφοριθηκα:

Με σπασιμο εχω και Video recording και ΜΜS...

δεν είναι τίποτα να το σπάσεις. 5 λεπτά υπόθεση =)

Πάντως καλή χρυσή η 3.0 αλλά Τ9 δεν θα έχουμε ;(

Δημοσ.

Δεν υπάρχει λόγος νομίζω.. Σε landscape ιδιαίτερα, όπως γράφω τώρα με irealsms η ταχύτητα είναι αρκετά μεγάλη και καμία επαφή δεν έχει με άλλα κινητά. Πάντως νομίζω οτι μπορείς να βάλεις λεξικό.

Δημοσ.

Τι να σου πώ.. Τ9 δεν χρησιμοποίησα ποτέ στη ζωή μου και μάλλον έχω συνηθίσει έτσι.. Αλλα συγκρίνω την ταχύτητα εύκολα/αναλογικά με την ταχύτητα που πληκτρολογώ μιας και χαλαρά βγάζω συζήτηση στο fb/msn. Τo qwerty πληκτρολόγιο του irealsms είναι τρομερά εύχρηστο.

Δημοσ.

κανείς δεν έθιξε για την ταχύτητα που μπορει να γράψει καπιος σε landscape.

δεν σου έχει συμβεί πχ να πατησεις κάτι λαθος και να χρειαστεί να κάνεις μανούβρα να το διορθωσεις, οτιδήποτε είναι αυτό τόνος ή ορθογραφικό εκεί το T9 σε βοηθάει αρκετά

Δημοσ.
Τι να σου πώ.. Τ9 δεν χρησιμοποίησα ποτέ στη ζωή μου και μάλλον έχω συνηθίσει έτσι.. Αλλα συγκρίνω την ταχύτητα εύκολα/αναλογικά με την ταχύτητα που πληκτρολογώ μιας και χαλαρά βγάζω συζήτηση στο fb/msn. Τo qwerty πληκτρολόγιο του irealsms είναι τρομερά εύχρηστο.

θα συμφωνησω...ακομα και στο LG Viewty που εχω αυτη τη στιγμη και ετοιμαζω για αποσυρση,για να κανω χωρο για το μηλαρακι μου, με qwerty εγραφα,σε οριζοντια θεση,απλωτα κιολας! αναλογα πως εχεις μαθει.ειναι αληθεια...αλλα αν οντως το χερι σου εχει παρει "σασι" απο mns kai fb, τοτε η αποσια Τ9 δεν σε αγγιζει σταλα...

Δημοσ.

Μάλλον έχεις δίκιο μιας και δεν το χρησιμοποιώ.

Μπάμπ στην ερώτηση αν ξέρει κανείς αν είναι ξεκλείδωτα τα 3g της cosmote.

Δημοσ.
Μάλλον έχεις δίκιο μιας και δεν το χρησιμοποιώ.

Μπάμπ στην ερώτηση αν ξέρει κανείς αν είναι ξεκλείδωτα τα 3g της cosmote.

Κανονικά ξεκλείδωτα όπως της vodafone

Δημοσ.

αποφασισα να αλλαξω τα ακουστικα για το iphone 3g γιατι αυτα που ειχε μεσα η apple εκτος απο το οτι ειναι για τα πανηγυρια μου χαλασαν τα μπασα. μετα απο λιγο ψαξιμο κατεληξα στα sennheiser CX 300-II με 40€. παραπανω βεβαια δεν μπορουσα να δωσω.

οι εντυπωσεις ειναι οτι εχει φανταστικο ηχο και μπασα και τα προτεινω σε οποιον θελει να αλλαξει τα κλασσικα της apple

το μονο αρνητικο ειναι οτι δεν εχει μικροφωνο μεσα...

Δημοσ.

TO ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ!!

μπαινω στην τρεντυ Iphone παρεα σε μια βδομαδα(τοσο θα κανει να μ το φερει ο τυπος)

ΑΓΑΠΑΩ!!!!

Δημοσ.

Μηπως να περιμενες λιγους μηνες να παρεις το καινουργιο? (αν και καταλαβα οτι το εχεις ηδη παραγγειλει)

Το ΑΓΑΠΑΩ!!! ειναι το καινουργιο Μετα. ? :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...