kebinB Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 πήγα απο το 2G σε 3G. αληθεύει ότι χάνονται κλήσεις; ;S
klainmaingr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δεν είχα τέτοιο πρόβλημα... Πάντως στον φίλο παραπάνω... Αν θέλεις ένα κινητό με σούπερ τεχνικές προδιαγραφές κάμερα της προκοπής κτλ να πάρεις κάτι άλλο.. Αν θέλεις πάλι ένα πανέμορφο τρομερα στυλάτο μακρόστενο πράμα με καταπληκτικές λειτουργίες αφής να πάρεις το iphone.. Πάντως έχοντας δοκιμάσει ΟΛΑ τα τελευταίας τεχνολογίας κινητά.. Δεν έχω βρεί κάποιο να με κρατήσει πέραν του iphone.. Αλλιώς δεν κρατάω για κανέναν άλλο λόγο τόσο μεγάλο κινητό και ξαναπάω στο w810. Επίσης αν είσαι "χύμα" μην το πάρεις μιας και θέλει μεμβράνες/θήκες/προσοχή για να διατηρείται σε καλή κατάσταση.
Cue Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Κάτι γίνεται αυτές τις μέρες με τα "μήλα" μου. Αγόρασα το iPhone 3G καινούριο. Πατάω το power και διαπιστώνω πως το μηλαράκι κατά την εκίννηση δείχνει "κάπως". Στην αρχή πίστεψα ότι ήταν ραγισμένη η οθόνη, αλλά δεν είδα κάτι τέτοιο. Το "αστείο" της υπόθεσης είναι πως εκτός από το logo, όλα τα άλλα γραφικά φαίνονται όπως πρέπει! Τα εικονίδια στην standby screen, εφαρμογές, παιχνίδια, τα πάντα. Από την μία είμαι σίγουρος ότι είναι προβληματικό, από την άλλη πέρα από το logo δεν βλέπω κάποιο άλλο πρόβλημα με το iPhone!
thief7710 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 πήγα απο το 2G σε 3G. αληθεύει ότι χάνονται κλήσεις; ;S Αυτο το προβλημα υπηρχε οταν πρωτοβγηκε το 3g.αν το πηρες τωρα δεν θα εχει το 2.0 firmware αλλα καποιο πιο καινουργιο (αν οχι το τελευταιο) οποτε εισαι οκ.
Cue Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Τελικά απ' ότι μου είπαν σε άλλο forum, το logo υποτίθεται πως δείχνει έτσι :/ Καλά με σκάλωσε η Apple, τόσα χρόνια το logo της δεν έχει αυτή την γραμμή, με το iPhone της έσκασε?
Kartisem Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 ΧΑΧΑ! Gi0 το ψαχνω το θεμα οσο πιο πολυ μπορω να ξερεις.Με χαλαει οτι δεν εχει MMS ,ελληνικα και VIdeo recording, αλλα ειμαι αρρωστακι με τετοια κινιτα....Απ το πρωτο P800 (ερωτας τοτε!!!) !!! απλα αν αληθευει οτι Ιουνιο βγαινει το Νεο Ιphone,με ΜΜS,Video rec klp Που ελειπαν απο αυτο, μπαινω σε σκεψεις...αλλιως, συμβιβασμος πληρης!!!!
klainmaingr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Cue ναί έτσι είναι κανονικότατα το σήμα.. Μήν ανησυχείς
Kartisem Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 1: Αληθευει οτι τον Ιουνιο βγαινει νεα εκδοση Iphone? 2: Το GPS λειτουργει εξ αρχης η' θελει software download? 3: Bluetooth εχει τελικα κανονικα η' οχι? 4: Δε πιστευω επειδη το εισαγει η Vodiafone,να εχουν κανενα logo της πανω τους...ε? 5: Η ελειψη Video recorder γινεται πολυ αισθητη? 6: Οι επαφες μεσω Outlook να τισ μετατρεψω ,ωστε να διαβάζονται? 7: Οποιος εχει λευκη εκδοση,ειναι πιο καλαισθητη? 8: Απο ενταση,πως παει? Οταν σε καλουν, εχει ικανοποιητικη ενταση? 9: ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΕΕΕΕ!!!!! κοντευω να σαλταρω!!!!!!
lizardking Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 ποιον για την ερώτηση 2. Το GPS λειτουργεί μέσω internet και το google maps,μάπα δηλαδή, 3. Το bluetooth έχει και είναι μόνο για ακουστικά!!!! δεν μπορεί να δει άλλες συσκευές. 4. Έχει το logo της vodafone πάνω. Αυτά προς το παρόν.
klainmaingr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 1: Αληθευει οτι τον Ιουνιο βγαινει νεα εκδοση Iphone?2: Το GPS λειτουργει εξ αρχης η' θελει software download? 3: Bluetooth εχει τελικα κανονικα η' οχι? 4: Δε πιστευω επειδη το εισαγει η Vodiafone,να εχουν κανενα logo της πανω τους...ε? 5: Η ελειψη Video recorder γινεται πολυ αισθητη? 6: Οι επαφες μεσω Outlook να τισ μετατρεψω ,ωστε να διαβάζονται? 7: Οποιος εχει λευκη εκδοση,ειναι πιο καλαισθητη? 8: Απο ενταση,πως παει? Οταν σε καλουν, εχει ικανοποιητικη ενταση? 9: ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΕΕΕΕ!!!!! κοντευω να σαλταρω!!!!!! Ωραίος.. λοιπόν... 1)Πιθανότατα ναι 2)Θέλει software download και δεν είναι έτσι όπως το φαντάζεσαι παρα μόνο εντοπισμός σημείο (καμία σχέση με τα gps αυτοκινήτων) 3)Υπάρχει σαν feature αλλα δεν μπορείς να ανταλλάξεις αρχεία και σε πολλές περιπτώσεις να συνδέσεις ακουστικά. Το σπασμένο όμως τα έχει όλα αυτά. 4)Όχι δεν έχουν. Αντίθετα είναι ξεκλείδωτο κινητό σε αντίθεση με το εξωτερικό. 5)Ναι αν χρησιμοποιείς video. Το θέμα είναι οτι υπάρχει εφαρμογή όταν το "σπάς" που τραβάει video 6)Σε vcarδ/vcf/csv οτιδήποτε σε βολεύει και μετά το κάνεις import στο outlook. Αν τις έχεις ήδη εκεί απλά θέλει ένα συγχρονισμό 7)Εμένα μου αρέσουν και οι δύο αλλα έχω το μαύρο 8)Μια χαρά είναι.. Παραείναι δυνατό θα έλεγα 9)Οκ Στον απο πάνω: Εμένα αγορασμένο απο vodafone δεν έχει κανένα σήμα! Ερώτηση δική μου: Τα 3g της κοσμοτέ είναι factory unlocked? Επιβεβαίωση κανείς;
Kartisem Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Ωραίος.. λοιπόν...3)Υπάρχει σαν feature αλλα δεν μπορείς να ανταλλάξεις αρχεία και σε πολλές περιπτώσεις να συνδέσεις ακουστικά. Το σπασμένο όμως τα έχει όλα αυτά. 4)Όχι δεν έχουν. Αντίθετα είναι ξεκλείδωτο κινητό σε αντίθεση με το εξωτερικό. 5)Ναι αν χρησιμοποιείς video. Το θέμα είναι οτι υπάρχει εφαρμογή όταν το "σπάς" που τραβάει video Οταν λεμε "σπαω", τι εννοουμε? γινεται να το κανω home-made κατασταση δλδ? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:26 ---------- επισης: Οταν ειμαι Wireless connected,με συνδεση σπιτιου, μπορω να κανω τα αναγκαια downloads Και updates μεσω αυτης της συνδεσης η' χρειαζεται μονο μεσω συνδεσης παροχέα κινητης?
klainmaingr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Τα updates τα κάνεις μέσω itunes στο συγχρονισμό με τον υπολογιστή Όταν λέω σπασμένο εννοώ να το κάνεις jailbreak που είναι μια απλούστατη διαδικασία.
flyinmycoffee Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Απλα να παρατηρησω και εγω οτι ΦΥΣΙΚΑ και δεν εχει κανενα σημα της vodafone πανω (δε θα το επετρεπε σε καμια περιπτωση η apple.)
dp@pa Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Λοιπόν, εχω το Iphone 2G εδω και ανά-μισή χρονο....τώρα σκέφτομαι να πάρω το Iphone3G...ολα τα προγράμματα που έχω κατεβάσει και αγοράσει εδώ και καιρό τι θα απογίνουν? Μέσω Itunes θα μπορέσω να τα ξανά βάλω στο 3G modelo? η θα τα χάσω όλα?..μπορεί κάποιος που το έχει κάνει να μου πει αν γίνεται? . Λογικό είναι να μπορώ...αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
kebinB Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Λοιπόν, εχω το Iphone 2G εδω και ανά-μισή χρονο....τώρα σκέφτομαι να πάρω το Iphone3G...ολα τα προγράμματα που έχω κατεβάσει και αγοράσει εδώ και καιρό τι θα απογίνουν? Μέσω Itunes θα μπορέσω να τα ξανά βάλω στο 3G modelo? η θα τα χάσω όλα?..μπορεί κάποιος που το έχει κάνει να μου πει αν γίνεται? . Λογικό είναι να μπορώ...αλλά ποτέ δεν ξέρεις. φυσικά. ακόμα και το backup απο το 2G μεταφέρεται στο 3G. φυσικά σε ολα αυτά δεν θα σβήσεις το library εφαρμοφών/video κλπ. όσο αναφορά το ηχείο που ειπώθηκε παραπάνω το θεωρώ μέτριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.