georgeadams Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Ναι υπάρχουν αρκετά προγράμματα GPS στο AppStore και μάλιστα αρκετά από αυτά είναι δωρεάν. Αυτό που σου χρειάζεται είναι να κάνουν export τα waypoints σε μορφή GPX. Αυτό είναι το στάνταρ που διαβάζουν τα περισσότερα προγράμματα που κάνουν Geotagging σε φωτογραφίες. Θα έλεγα να ξεικινήσεις από τα δωρεάν και να δεις αν υποστηρίζουν GPX export.
Cue Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Για να πω την αλήθεια το iPhone αύριο/μεθαύριο θα το έχω οπότε δεν έχω δοκιμάσει κάτι . Όπως το σκέφτομαι, βγάζεις φώτο με την φωτογραφική σου μηχανή και κάνεις "geotag" με το iPhone την στιγμή εκείνη. Πας σπίτι, κάνεις import στο iPhoto με το merge της πληροφορίας (photo + geotag) και voila οι φώτος geotagged ΥΓ. Λες να ξεκινήσω το development?
georgeadams Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Αυτό που λες γίνεται με το HoudaGeo. Κάνεις import τις φωτογραφίες σου και το αρχείο GPX και αυτό προσθέτει τις σωστές συντεταγμένες στο κατάλληλο πεδίο EXIF των φωτογραφιών (αρκεί να έχεις συντονίσει το ρολόι της φωτογραφικής μηχανής με το ρολόι του iPhone). Μετά τις ρίχνεις απλώς στο iPhoto κι είσαι έτοιμος.
Cue Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Thanks GA Δείτε και αυτό το post στο macrumors για περισσότερες πληροφορίες. Θα τα δοκιμάσω όταν έρθει το iPhone με το καλό
Konnosgeros Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Συνάδελφοι μόλις πήρα το νέο μου iPhone. Πέρασα τις επαφές από τη sim με την επιλογή που έχει στις ρυθμίσεις αλλά όπως ήταν αναμενόμενο έχουν περάσει όπως να'ναι γιατί δεν αναγνωρίζει τα ελληνικά. Πως μπορώ να τις κατατάξω αλφαβητικά με τουε ελληνικούς χαρακτήρες;
Hal9000 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Συνάδελφοι μόλις πήρα το νέο μου iPhone. Πέρασα τις επαφές από τη sim με την επιλογή που έχει στις ρυθμίσεις αλλά όπως ήταν αναμενόμενο έχουν περάσει όπως να'ναι γιατί δεν αναγνωρίζει τα ελληνικά. Πως μπορώ να τις κατατάξω αλφαβητικά με τουε ελληνικούς χαρακτήρες; 1. Με υπομονή μέχρι τον Ιούνιο που κυκλοφορεί το firmware 3.0 2. jailbreak και εγκατάσταση ελληνικής υποστήριξης. Οδηγίες στο wiki
Konnosgeros Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δεν με ενδιαφέρει τόσο το ελληνικό πληκτρολόγιο όσο το να αναγνωρίσει σωστά τις επαφές από την sim που είναι με ελληνικούς χαρακτήρες και να τις κατατάξει σωστά.
Kartisem Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Ούφ.. Νά'ναι καλά το free wifi που είχε εκεί που ήμουν έκανα το κινητό να πετάει Όλα μέσα brand new... Σε καλό βγήκε Προτείνετε αν θέλετε απαραίτητα app απο cydia που χρησιμοποιείτε μιας και είμαι σε διαδικασία ανανέωσης.. Ευχαριστώ. Μια πολυ γρηγορη και ακυρη ερωτηση(αλλα που καιει τωρα...) Ετυχα μιας πολυ "γενναιοδωρης" εταιρικης επιδοτησης,που μου επιτρεπει να παρω το Iphone. ρωταω απλα: Αξιζει? (διαβαζα ολη μερα εδω μεσα,αλλα μια ξεκαθαρη κοφτη απαντηση θα με βοηθουσε!!!)
Whiteyez Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Ανάλογα γιατί το θές, σε κάποιους αξίζει σε άλλους όχι..για εμένα αξίζει πάντως με 1000.
soiramk Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Ανάλογα γιατί το θές, σε κάποιους αξίζει σε άλλους όχι..για εμένα αξίζει πάντως με 1000. Ακριβώς! Πάντως ψάξτο πρώτα, γιατί πολλοί το μετανιώνουν μετά! Δεν είμαι ένας απο αυτούς Είχα το 1st gen κ τώρα το 3G κ πλέον δε μπορώ να φανταστώ να χρησιμοποιώ άλλο κινητό/pda
georgeadams Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δεν με ενδιαφέρει τόσο το ελληνικό πληκτρολόγιο όσο το να αναγνωρίσει σωστά τις επαφές από την sim που είναι με ελληνικούς χαρακτήρες και να τις κατατάξει σωστά. Αν συνδέσεις το iPhone στον υπολογιστή σου, τρέξεις το iTunes και κάνεις Sync, όλες οι επαφές θα συγχρονιστούν με το Outlook (αν τρέχεις Windows) ή το Address Book (αν τρέχεις Mac OS X). Εκεί θα μπορέσεις να τις επεξεργαστείς και να τις κάνεις ό,τι θέλεις. Την επόμενη φορά που θα κάνεις ξανά Sync το iPhone σου οι αλλαγές θα περαστούν και εκεί.
alexzzz Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Μια πολυ γρηγορη και ακυρη ερωτηση(αλλα που καιει τωρα...) Ετυχα μιας πολυ "γενναιοδωρης" εταιρικης επιδοτησης,που μου επιτρεπει να παρω το Iphone. ρωταω απλα: Αξιζει? (διαβαζα ολη μερα εδω μεσα,αλλα μια ξεκαθαρη κοφτη απαντηση θα με βοηθουσε!!!) Αν είσαι τύπος των κινητών αφής, να το πάρεις... από τα υπόλοιπα κινητά αφής έχει μεγάλη διαφορά. Αν όπως εγώ έχεις ένα θέμα, τότε καλύτερα να το αφήσεις...
Moderators Gi0 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Ετυχα μιας πολυ "γενναιοδωρης" εταιρικης επιδοτησης,που μου επιτρεπει να παρω το Iphone. ρωταω απλα: Αξιζει? (διαβαζα ολη μερα εδω μεσα,αλλα μια ξεκαθαρη κοφτη απαντηση θα με βοηθουσε!!!) Nαι. (....ευχομαι να εισαι λιγο πρακτικος και να το ψαξεις το θεμα και να μην περιμενεις την κοφτη απαντηση καποιου που πιθανοτατα εχει διαφορετικες αναγκες απο σενα.) Αν είσαι τύπος των κινητών αφής, να το πάρεις... από τα υπόλοιπα κινητά αφής έχει μεγάλη διαφορά. Αν όπως εγώ έχεις ένα θέμα, τότε καλύτερα να το αφήσεις... ..και επισης να μην ακους την γνωμη του συγκεκριμενου γιατι ειναι διεστραμμενος.Ειναι μαλλωμενος με το iphone του και το παιζει δυσκολος.Και για να το κανει να ζηλεψει,ξενοκοιμαται με ενα touch:lol: (Kidding mode προφανως alex)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.