Allokotos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Από τα χέρια μου έχουν περάσει αρκετές θήκες για το iphone αλλα πιστεύω η καλύτερη από όλες που είχα είναι η http://www.switcheasy-europe.com/Europe/products/Rebel/Rebel.php#.Μου έχει πέσει κανά 2 φορές το iphone και δεν έχει πάθει τπτ.Μου κόστισε 28 ευρώ και ήρθε σε 3 μέρες
klainmaingr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 O συνδυασμός Zagg invisible shield και Foofpod black as night με έχει σώσει απο ανεπιθύμητες γρατζουνιές.. Δεν θέλω να βάλω καμιά χοντρή θήκη για πεσίματα γιατί έτσι χάνεται ο minimal χαρακτήρας του iphone
HaPagan Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Eγώ πήρα πριν μια βδομάδα, την Griffin Elan. Αρχικά, μου έκανε άσχημη εντύπωση γιατί "χόντρυνε" κάπως το κινητό, αλλά τελικά μου αρέσει! ;-) http://www.griffintechnology.com/products/elanform3g
pabou13 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Εγω του εχω αυτην την θηκουλα σε aluminium (silver), τα αξιζε και με το παραπανω τα λεφτα της, πανεμορφη..
Cue Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Ξέσπασε μπόρα Cool Οι foof δεν με εμπνέουν γιατί το καλύπτει όλο, με αποτέλεσμα να πρέπει να το βγάλω για να φαίνεται η standby. Οι silicon πολύ άχαρες ρε γμτ Διάλεξα την παρακάτω τελικά, 17 ευρώ με τα μεταφορικά. Εν αναμονή Cretouch Ultra Thin Case PS. Σαν χελονονιτζάκι θα είναι τώρα που το βλέπω
alexzzz Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Οι foof δεν με εμπνέουν γιατί το καλύπτει όλο, με αποτέλεσμα να πρέπει να το βγάλω για να φαίνεται η standby. Οκ... ο εν λόγο χρήστης σταμπαρίστηκε...
Tigran Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Μια άκυρη ερώτηση, αλλά οι διαστάσεις του 3G είναι ίδιες με το απλό; Δηλαδή οι θήκες των 3G κάνουν για το 2G; Να ξέρω, μη δώσω τζάμπα λεφτά.
alexzzz Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2009 Μια άκυρη ερώτηση, αλλά οι διαστάσεις του 3G είναι ίδιες με το απλό; Δηλαδή οι θήκες των 3G κάνουν για το 2G; Να ξέρω, μη δώσω τζάμπα λεφτά. Το ίδιο είναι
giorgos_k Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Ωπ, σχεδόν ίδιες είναι οι διαστάσεις 2G-3G. Θήκες τύπου "κάλτσα" κάνουν ανεξαρτήτως μοντέλου, άλλες θήκες όμως δεν κάνουν κ στα δύο! Όπως oι Griffin Wave βγάζει άλλη για 2G κ άλλη για 3G! Το 2G είναι εμφανώς πιο στρουμπουλό!
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Το 2G είναι εμφανώς πιο στρουμπουλό! To 2g?To αναποδο θα ελεγα.
giorgos_k Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Αυτό ίσως είναι κ λίγο υποκειμενικό, γεγονός πάντως είναι οτι θήκες του 3G δεν κάνουν στο 2G και οτι το 3G είναι πιο λεπτό στις άκρες
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 CAD drawings Iphone 3G Dimensions 115.5mm high, 62.1mm wide and 12.3mm thick, weighs 133g http://developer.apple.com/ipod/iPhone-3G-dimensions.pdf Iphone 2G Dimensions 115.2mm high, is 60.7mm wide and 11.6mm thick, weighs 135g. http://developer.apple.com/ipod/iPhone-dimensions.pdf Γεγονος πως ειναι πιο λεπτο στις ακρες,αλλα και ελαχιστα μεγαλυτερο σε καθε διασταση απο το 2G. Περιεργο παντως,ειχα την εντυπωση πως ηταν μεγαλυτερες οι διαφορες.Καθε φορα που πιανω 3G στα χερια μου,μου φαινεται αρκετα μεγαλυτερο απο το 2G:whistle:
alexzzz Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Εγώ πάλι είπα ότι δεν έχουν καμία διαφορά... (αλλά ήμανε πιωμένος, δικαιολογία έχω...)
Cue Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Γνωρίζω ότι οι φώτος που βγάζει το iPhone 3G έχουν πληροφορίες geotagging. Υπάρχει κάποιο software όμως που να σου επιτρέπει να καταγράφεις την πληροφορία αυτή χωρίς να βγάζεις κάποια φώτο? Με αυτό τον τρόπο θα μπορούσε κανείς να βγάζει φωτογραφίες με την φωτογραφική του μηχανή, χωρίς να θυσιάζει σε ποιότητα, αλλά με την πληροφορία του geotagging για χρήση (π.χ. iPhoto)
alexzzz Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2009 Πολλά προγράμματα gps που δοκίμασα σε αφήνουν να καταγράψεις το σημείο που είσαι, δεν σε βολεύει κάτι τέτοιο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.