Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν γίνει η ανακοίνωση του προϊόντος θα δούμε...

Μου δίνεις σε παρακαλώ και λινκ για να επιβεβαιώσω αυτά που είπες για Ιταλία όταν πάω στη δουλειά;;

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Όταν γίνει η ανακοίνωση του προϊόντος θα δούμε...

Μου δίνεις σε παρακαλώ και λινκ για να επιβεβαιώσω αυτά που είπες για Ιταλία όταν πάω στη δουλειά;;

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2186683#post2186683

Και εδω οι τιμες για το iPhone 3g απο την vodafone Ιταλιας χωρις συμβολαιο:

http://www.vodafone.com/start/media_relations/news/local_press_releases/italy/italy_press_release/vodafone_italia_launches1.html

499 ευρω το 8GB και 569 ευρω 16G . Χωρις συμβολαιο!

Δεν ειναι ασχημες οι τιμες!

Επισης για την Ελλαδα, στο site της η Vodafone Ελλαδας αναφερει χαρακτηριστικα οτι θα πωλειται ΚΑΙ σαν καρτοκινητο, δηλαδη χωρις συμβολαιο.

Δημοσ.

edit: τελικά ακόμη και η εικόνα δεν είναι αληθινή, οπότε hype ended abnormally

αυτο που το διαβασες?

edit

το αναφερει εδω. νταξει δε νομιζω να διαφερει πολυ απο την πραγματικοτιτα μιας που θα εχει touchscreen

http://gizmodo.com/389923/touchscreen-blackberry-thunder-coming-exclusively-to-verizon

Δημοσ.
E καλύτερα να το συζητάμε από τώρα γιατί μετά δεν ξέρεις.

Άλλωστε γι'αυτό είναι και τα forums.

Αν γυρναγαμε τον χρονο πισω θα λεγαμε μην παρεις iphone1 επειση θα ειναι κλειδωμενο στην AT&T και θε εχεις προβλημα.. Ελα ομως που τα πραγμαα ηρθαν τελειως διαφορετικα...

Ε τελειως διαφορετικα μπορει να ειναι και τωρα :rolleyes:

Δημοσ.
Αν γυρναγαμε τον χρονο πισω θα λεγαμε μην παρεις iphone1 επειση θα ειναι κλειδωμενο στην AT&T και θε εχεις προβλημα.. Ελα ομως που τα πραγμαα ηρθαν τελειως διαφορετικα...

Ε τελειως διαφορετικα μπορει να ειναι και τωρα :rolleyes:

ακριβώς... ας είναι καλά τα οργανωμένα κυκλώματα που βγάζανε 1000άδες iphone από την Αμερικλάνικη αγορά κάθε βδομάδα... από αυτούς περιμένουμε να βρούνε την λαμογιά για να πάρουμε το iphone2 φθηνότερα από την ευρωπαϊκή τιμή... :lol:

Δημοσ.

εγω το ιphone το πηρα απο αμερικη αλλα πληρωσα και φπα και απο 399 πηγε στα 430,μου φαινεται αδιανοητο να μην βαλουν φπα και εδω 240 θα το δινουν πιστευω

Δημοσ.

This morning we're getting a first look at unsubsidized prices for the iPhone 3G in Europe. Vodafone Italy has set an out-of-contract price for the iPhone 3G at 499/?569 ($773/$881) for the 8GB/16GB models, respectively. Subscription rates have not yet been announced. While steep, those prices are actually smartphone-reasonable in Italy (and around Europe) where an HTC Touch Cruise with its WiFi, tri-band HSDPA data, GPS, and touchscreen sells for ?549. Capisce?

engadget.com

Σιγα που θα μας εδιναν το iphone για 200 euro... Σκετη η συσκευη θα ειναι αρκετα ακριβη (οχι οτι δεν αξιζει τοσο)

Δημοσ.

Ας κρατάει η μπαταρία πάνω απο 2 ημέρες και ας μην καίει τόσο πολύ όσο το iphone 1 που έχω και ας κάνει και 500 ευρώ!!!

Δημοσ.
Ας κρατάει η μπαταρία πάνω απο 2 ημέρες και ας μην καίει τόσο πολύ όσο το iphone 1 που έχω και ας κάνει και 500 ευρώ!!!

Νομίζω ότι πρέπει να το κοιτάξεις το iPhone σου ... Το δικό μου βγάζει 3-4 ημέρες, και ποτέ μου δεν ένιωσα ότι "καίει" ..

Δημοσ.
Νομίζω ότι πρέπει να το κοιτάξεις το iPhone σου ... Το δικό μου βγάζει 3-4 ημέρες, και ποτέ μου δεν ένιωσα ότι "καίει" ..

ε οχι και δεν καιει ..

ολος ο πλανητης γιαυτο παραμιλαει.

βεβαια οσο αφορα την μπαταρια εαν δεν ασχολησε με wifi 3-5 φορες την ημερα

και emails τοτε σου παει 3-4 μερες

.

Δημοσ.
ε οχι και δεν καιει ..

ολος ο πλανητης γιαυτο παραμιλαει.

βεβαια οσο αφορα την μπαταρια εαν δεν ασχολησε με wifi 3-5 φορες την ημερα

και emails τοτε σου παει 3-4 μερες

.

Δεν ξέρω αν ο λόγος που δεν το νιώθω να καίει είναι γιατί έχω ένα διαφανές προστατευτικό σε αυτό, αλλά νομίζω ότι ακόμα και με εκείνο θα έπρεπε να με ενοχλούσε λίγο .. Κάτι που πραγματικά δεν έχει γίνει στους 6 μήνες που το έχω ( εν αντιθέση με το MBP μου :rolleyes: ) ..

Όσο για την μπαταρία, πράγματι έτσι είναι ..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...