alexzzz Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Το touch μου είχε τέτοιες ιδιαιτερότητες... δούλεψε μόνο σε pci to usb κάρτα
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Το touch μου είχε τέτοιες ιδιαιτερότητες... δούλεψε μόνο σε pci to usb κάρτα Μ αρεσει που το καθενα εχει την δικια του,ξεχωριστη προσωπικοτητα και ιδιαιτεροτητες Και iphone και touch ρε θηριο?
alexzzz Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Μ αρεσει που το καθενα εχει την δικια του,ξεχωριστη προσωπικοτητα και ιδιαιτεροτητες εκείνο είχε κ άλλο κουσούρι... αν δεν έκανα sync από usb εκείνης της κάρτας μου έκοβε και δεν μου έπαιζε ολόκληρες τις ταινίες... όταν το διάβασα δεν το πίστεψα. Σε σημείο που να μην το δοκιμάσω δηλαδή... αλλά τελικά αυτό ήταν
klainmaingr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 DONE DONE DONE!! Jailbreak κτλ όλα οκ... Αλλα δε λέει να μου δώσει σήμα.. :\ Το πρόβλημα ήταν όντως στη usb όπου μετά απο 2-3 προσπάθειες έγινε... Ουφ.. Αν διανοηθώ οτι θα έχω πρόβλημα θα τα σπάσω όλα... Ένα mipatch που διάβασα κάπου με αφορά;
Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 DONE DONE DONE!!Jailbreak κτλ όλα οκ... Αλλα δε λέει να μου δώσει σήμα.. :\ Ωραιος Τωρα εισαι σε 2.2.1 δηλαδη. Ακομα δεν εχεις σημα?Τηλ και μηνυματα τιποτα?Στα settings-->general-->about το modem firmware το δειχνει κανονικα? Ένα mipatch που διάβασα κάπου με αφορά; MiPatch patches the MobileInstallation file in iPhone/iPod Touch in order to bypass genuine check of ipa files! So you can install cracked ipa files using iTunes. Εσυ ξερεις αν σε αφορα.
soiramk Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 DONE DONE DONE!!Jailbreak κτλ όλα οκ... Αλλα δε λέει να μου δώσει σήμα.. :\ Το πρόβλημα ήταν όντως στη usb όπου μετά απο 2-3 προσπάθειες έγινε... Ουφ.. Αν διανοηθώ οτι θα έχω πρόβλημα θα τα σπάσω όλα... Ένα mipatch που διάβασα κάπου με αφορά; Πριν το j/b έκανες ενεργοποίησει μέσω iTunes? Επειδή δε σου δίνει σήμα ρωτάω.
klainmaingr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Όχι... Μη μου πείς.. είμαι σίγουρος οτι πάνω στη χαρά μλκεία έκανα Δε με νοιάζει.. ξανάrestore θέλει; Τώρα που δούλεψε δε με νοιάζει να το ξανακάνω Υπάρχει ευκολότερος τρόπος;
soiramk Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Restore απο iTunes, activate απο iTunes κ μετά Quicpwn
Konnosgeros Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Μια ερώτηση.. Με τι πρόγραμμα μπορώ να περάσω τραγούδια σε ένα iPhone χωρίς να χρειάζεται να κάνω sync με το iTunes; Δεν είναι δικό μου και απλά θέλω να περάσω κάποια τραγούδια... Πως γίνεται χωρίς να μπλέξω με iTunes;
klainmaingr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Ούφ.. Νά'ναι καλά το free wifi που είχε εκεί που ήμουν έκανα το κινητό να πετάει Όλα μέσα brand new... Σε καλό βγήκε Προτείνετε αν θέλετε απαραίτητα app απο cydia που χρησιμοποιείτε μιας και είμαι σε διαδικασία ανανέωσης.. Ευχαριστώ.
klainmaingr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Το mAdvlock δεν το ξέρω tbh... Θα ρίξω μια ματιά... Winterboard + Leopard UI + five icon dock = awesomeness
alexzzz Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 mAdvlock= κλειδώνει εφαρμογές, αρχεία κτλ... από themes εδώ και μήνες έχω κολλήσει με το vector.
thief7710 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Klain απο theme δοκιμασε οπωσδηποτε το elegance.τρομερο theme απλα θελει λιγη δουλιτσα επειδη ο τυπας που το εφτιαξε ειναι ιταλος και θελει rename μερικα icons για να εμφανιστουν.
klainmaingr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Πράγματι πολύ όμορφο απο ότι βλέπω στα screenshots.. Rename πως κάνουμε; Δεν έχει χρειαστεί να κάνω κάτι τέτοιο till now.. Επίσης ψάχνω κάτι free σαν το irealsms το οποίο είναι και καταπληκτικό... Το mipatch δυστυχώς μου λέει cannot comply αλλα δεν είναι εδώ το μέρος για αυτή τη συζήτηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.