Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προς το παρόν είμαι σε dfu και γενικά με ένα iphone να με κοιτάει.

Έχω απο vodafone αλλα το χρησιμοποιώ με wind και cosmote.

Απο όσο ξέρω είναι factory unlocked ετσι;

Αυτό αφορά μόνο τα ελληνικά δίκτυα; Ή θα λειτουργεί κανονικά και έξω οπότε το unlock θα μου είναι πάντα άχρηστο; Τζάμπα κλαιγομαί και δεν κάνω τόσο καιρό update απο itunes; :P

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μόλις δοκίμασα και με άλλο custom firmware αλλα δεν...

Περιμένω μια επιβεβαίωση για το οτι θα δουλεύουν οι sim κανονικά ώστε να δοκιμάσω απο itunes restore χωρίς shift και να δώ (άν δώ) άσπρη μέρα...

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις όλους σας :)

Δημοσ.

Περιμένω μια επιβεβαίωση για το οτι θα δουλεύουν οι sim κανονικά ώστε να δοκιμάσω απο itunes restore χωρίς shift και να δώ (άν δώ) άσπρη μέρα...

Αν έχεις το 3G απο Vodafone είναι factory unlocked! Δε ξέρω για ξένα δύκτια(που δε νομίζω να αλλάζει κάτι), αλλά για τα Ελληνικά είσαι έτοιμος.

Δημοσ.

Έβαλα το .net framework 3.5 μήπως και γινόταν κάτι...

Η διαδικασία φάνηκε να γίνεται πιο ομαλά αλλα τελικά στο "waiting for iphone" έβγαλε το error...

Σύμφωνα με το log χθές... στην ίδια φάση είχε κολλήσει και τότε.. Οπότε δεν το λές unknown.. είναι σαφές οτι δεν αποκρίνεται το iphone.

Ελπίζω τώρα που έβαλα να το κάνει απο μαμά να μην κολλήσει πάλι... :\

soiramk thnx το έβαλα ήδη να γίνεται και ελπίζω να μη με γειώσει σε ξένο δίκτυο (i'll live with it though)

• Moderators
Δημοσ.

Μάλλον ...

Ελληνικο και το συζηταμε???Οπως λενε και τα παιδια πανω αδικα ζοριζοσουν τοσο καιρο!;)

• Moderators
Δημοσ.

Με ποιο μαμα δοκιμασες?Δοκιμασε με 2.1,2.2,2.2.1.

Περιεγραψε λιγο το προβλημα παλι.Ειναι το error 9 που ειπες χτες?Το itunes το βλεπει σε restore mode ετσι?

Δημοσ.

Έβαλα να κάνει restore και update χωρίς shift οπότε εκ των πραγμάτων βάζει το 2.2.1...

Ναί είναι το error 9 (13 κατα καιρούς) και κολλάει (πλέον) στο Restoring iphone firmware.

Ευτυχώς το βλέπει το itunes σε restore mode...

Αν έβαζα παλιότερη έκδοση itunes μήπως; :\

Δημοσ.

Αν είχεις πάει σε 2.2.1 κάποια στιγμή έχεις αναβαθμίσει κ το baseband, οπότε δε μπορείς να πας σε προηγούμενη f/w.

Δημοσ.

Δεν προσπαθώ να κάνω κάτι τέτοιο. Ήμουν σε 2.1.. δοκίμασα με cf και απέτυχε και τώρα δοκιμάζω με κανονικό restore και πάλι δεν..

• Moderators
Δημοσ.

Το error 9 ακουγεται πολυ ηλιθιο error.Φανταζομαι ειδες τι λενε στα forum της apple και τα δοκιμασες ετσι?

1. If you are using a USB hub to connect the iPhone, don't. Connect directly to a USB 2 port on your computer.

2. Check the cable and dock; if you have a spare iPod USB cable connect it directly to the iPhone, not through the dock.

3. Verify that you have the latest version of iTunes (7.5)

4. Try a forced restore. Reboot your computer, start iTunes, connect the iPhone to the computer. Wait. If you get an error, or nothing happens for several minutes hold the sleep/wake and home buttons for a long time (~20 seconds) until you get a message on the screen that it is restoring .

Δημοσ.

Δοκιμάζω σε όλα τα usb....

Στα πίσω το βλέπει σαν "άγνωστη συσκευή" Στα 4 μπροστά κολλάει σε διάφορες φάσεις και όχι πάντα στο ίδιο σημείο οπότε και εγώ ελπίζω πως φταίει το usb.. Δοκίμασα και με άλλο καλώδιο... Θα φύγω μου φαίνεται να πάω στο γραφείο να δοκιμάσω και εκεί.

• Moderators
Δημοσ.

Για το error 13 πολυ κοσμος προτεινει να κανεις το update σε αλλο pc.To γιατι δεν το ξερει κανεις,αλλα απ οτι φαινεται πιανει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...