alexzzz Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Αlex μην τον φας τον ανθρωπο δεν είπα και τίποτης...
kavaliotis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2009 Λογικα το επομενο μοντελο θα εχει καλυτερη καμερα (ή απλα θα γραφει ΚΑΙ βιντεο), θα εχει σιγουρα μοντελο με μεγαλυτερη μνημη (32 ή ακομα και 64 GB!), πολλοι λενε οτι ισως εχει OLED οθονη για εξοικονομηση ενεργειας με καλυτερη αναλυση 800x480 και σιγουρα πολλες διαφορες στο software. Απο εκει και περα, αν θεωρησουμε οτι η μεγαλυτερη μνημη δεν ειναι πια και κατι που θα κανει καποιον να αλλαξει το σημερινο iPhone 3G με το καινουργιο, το βιντεο ηδη το εχουμε μεσω Cydia και τις αλλαγες στο software θα τις επωφεληθουμε και εμεις μεσω update. Η καλυτερη οθονη ειναι σιγουρα ενα θετικο αλλα δεν με χαλαει καθολου η σημερινη οθονη του iPhone 3G και απο αυτονομια συσκευης ειμαι πολυ ικανοποιημενος μιας και κραταει πολυ καλα η μπαταρια. Αυτο που δεν ξερουμε ειναι αν τελικα βαλουνε OLED οθονη και σε συνδυασμο με καποιες αλλες αλλαγες στο hardware μπορεσουνε και αυξησουνε την ταχυτητα του chip (μιας και ειναι underclocked για λογους εξοικονομησης ενεργειας) και πηγαινει το κινητο πιο γρηγορα. Αν ολα αυτα πιστευεις οτι ειναι λογος για να περιμενεις να παρεις το καινουργιο, τοτε σιγουρα θα πρεπει να περιμενεις καποιους μηνες, αφου στην καλυτερη περιπτωση αν βγει καινουργια εκδοση θα ερθει στην Ελλαδα μετα τον Ιουλιο, μαλλον Αυγουστο-Σεπτεμβριο. Προσωπικα αν οι αλλαγες ειναι μονο οι παραπανω (μιλαμε παντα για speculations οποτε ποτε δεν ξερεις τι μπορει να συμβει), δεν με χαλαει καθολου το σημερινο μου iPhone 3G, ειμαι ευχαριστημενος με το jailbreak και εχω σχεδον οτι θα ηθελα (εκτος απο την αναθεματισμενη την καμερα, θα ηθελα μια ποιοτητα ΕΣΤΩ αντιστοιχης 2ΜΡ της SE με autofocus). Αν δεν μπορεις να περιμενεις 5-6 μηνες ή το σημερινο κινητο σου το εχεις βαρεθει/ειναι μπαχατελα/ειναι ΝΟΚΙΑ (χεχε!), πανε στο πλησιεστερο μαγαζι και χτυπα το!
klainmaingr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Λοιπόν.. Ξεκινάω να κάνω την αναβάθμιση απο 2.1 σε 2.2.1 Θα σας γράψω μία σύντομη σύνοψη να μου πείτε μην κάνω κάτι λάθος: H αναβάθμιση θα γίνει σε pc με winxp 32x home edition. 1)Κατεβάζω αυτό (2.2 restore firmware) http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/content.info.apple.com/iPhone/061-5778.20081120.Aqw4R/iPhone1,2_2.2_5G77_Restore.ipsw 2)Πάω στο itunes στο summary και κρατώντας shift πατάω restore. Βρίσκω το αρχείο που κατέβασα και πατάω να γίνει το restore (15 λεπτά περίπου) 3)Κλείνω το itunes και ανοίγω την τελευταία έκδοση του quickpwn http://quickpwn2-2-1.googlecode.com/files/QuickPwn-225-2.zip Πατάω next μέχρι να μου ζητήσει ένα ispw αρχείο και αναζητώ το αρχείο που κατέβασα στο Νο1. Συνεχίζω με τις επιλογές και κάνω jailbreak. 4)Ανοίγω το κινητό και μπαίνω στο cydia. Κάνω ένα πλήρες update σε ότι μου ζητήσει. 5)Βάζω/βγάζω τη sim μια δυό φορές και είμαι έτοιμος. Αν οτιδήποτε απο τα παραπάνω είναι λάθος(ή και όλα) παρακαλώ help... Όταν ανοίξω πάλι το itunes θα έχω sync'd επαφές/licences και όλα; Ευχαριστώ
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Λοιπόν.. Ξεκινάω να κάνω την αναβάθμιση απο 2.1 σε 2.2.1Θα σας γράψω μία σύντομη σύνοψη να μου πείτε μην κάνω κάτι λάθος: H αναβάθμιση θα γίνει σε pc με winxp 32x home edition. 1)Κατεβάζω αυτό (2.2 restore firmware) http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/content.info.apple.com/iPhone/061-5778.20081120.Aqw4R/iPhone1,2_2.2_5G77_Restore.ipsw 2)Πάω στο itunes στο summary και κρατώντας shift πατάω restore. Βρίσκω το αρχείο που κατέβασα και πατάω να γίνει το restore (15 λεπτά περίπου) 3)Κλείνω το itunes και ανοίγω την τελευταία έκδοση του quickpwn http://quickpwn2-2-1.googlecode.com/files/QuickPwn-225-2.zip Πατάω next μέχρι να μου ζητήσει ένα ispw αρχείο και αναζητώ το αρχείο που κατέβασα στο Νο1. Συνεχίζω με τις επιλογές και κάνω jailbreak. 4)Ανοίγω το κινητό και μπαίνω στο cydia. Κάνω ένα πλήρες update σε ότι μου ζητήσει. 5)Βάζω/βγάζω τη sim μια δυό φορές και είμαι έτοιμος. Αν οτιδήποτε απο τα παραπάνω είναι λάθος(ή και όλα) παρακαλώ help... Όταν ανοίξω πάλι το itunes θα έχω sync'd επαφές/licences και όλα; Ευχαριστώ Πρωτα απ ολα κανε ενα sync με itunes για να κρατησουν οσο πιο προσφατο backup γινεται και μετα go go go.Οπως τα ειπες.(Δες και το αφιλοτιμο το wiki],την εχω την διαδικασια μεσα) Το 5 για πιο λογο να το κανεις?
klainmaingr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 To wiki έχει τη διαδικασία για 2.2 και δεν αναφέρει οτι ΔΕΝ πρέπει να γίνει το update απο το itunes αλλα απο custom firmware λόγω νέου unlockable baseband(νομίζω). Εφόσον λοιπόν όλα είναι καλά ξεκινάω.. Μετέφερα ότι διάβασα απο δω και απο κεί και γι αυτό υπάρχει και το 5 Wish me luck
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Για το 3g οντως,δεν πρεπει να γινει update λογω baseband!Aναφερομουν στο 2g,δικια μου παραβλεψη.Αλλα στο wiki του 2g εχει και για το 2.2.1.Για την καρτα δεν εχω διαβασει κατι ουτε για το 3g,σιγουρα παντως για το 2g δεν παιζει ρολο,αλλα αν το γραφει καποιος που το χει κανει,πασο. Go go go:-)
klainmaingr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 ΣΟΣ. Ξεκίνησα να κάνω το restore και μου έβγαλε ερρορ στην αρχή οτι δεν μπορεί να γίνει restored. Πάτησα οκ.. To iphone δεν φαίνεται στο itunes αλλα η μπάρα στο iphone (οθόνη) συνεχίζει να γεμίζει. Να πεθάνω απο την αγωνία τώρα ή αργότερα; Η μπάρα γέμισε αλλα τπτ... Θα κάνει μόνο του reset ή πρέπει να κάνω manual? Σκατάμ.. Υπάρχει περίπτωση να μπρικαρεί;
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Τι εγινε?Τωρα σε τι κατασταση ειναι?Οταν το ανοιγεις τι κανει?
klainmaingr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Είναι σε recovery mdoe και τώρα που έβαλα να ξανακάνει restore μου έβγταλε uknknown error occured(9). Άγχος και σε 10 λεπτά πρέπει να φύγω..
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 uknknown error occured(9) http://www.hackint0sh.org/forum/f136/19705.htm http://discussions.apple.com/thread.jspa?messageID=6422144 Καποιος λεει για αλλαγη usb,αλλος λεει να ξαναγινει η διαδικασια σε mac.Το εβαλες να κανει restore αρα το itunes το βλεπει,σωστα?
klainmaingr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Ναί... Τα διάβασα αυτά αλλα το usb δεν έπιασε.. Θα δώ και το βράδυ... Αίντε να δούμε... Any ideas ευπρόσδεκτες.. Επίσης και αν έχει κάποιος link για το cf που χρειάζεται μήπως και είναι corrupted.. Kalo apogeyma.
kpartsi Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Το έχω ακούσει να συμβαίνει συχνά αυτό το λάθος στην αναβάθμιση από 2.2 σε 2.2.1 και συνέβη και σε γνωστό μου. Βρήκαμε λύση κάνοντας μέσα από το itunes update αντί του shift+restore.
thief7710 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Εγω παντως σε μια αναβαθμιση αντιμετωπιζα προβλημα στο jailbreak (εκανα 2 3 φορες την διαδικασια χωρις επιτυχια) μεχρι που εκανα restore το iphone σε αυθεντικο firmware και στο καπακι jailbreak και μετα restore to back up. Αν το αφηνα να κανει restore το back up και μετα πηγαινα να κανω jailbreak η διαδικασια κολλουσε...
klainmaingr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Αν κάνω μέσα απο το itunes θα αλλάξει το baseband και πάπαλα το unlock μετά :\ Ξεκινάω και το σημερινό μου μαραθώνιο... Άντε να δούμε... Περίπτωση να μπρικάρει εντελώς υπάρχει;
kpartsi Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Δεν έχεις ελληνικό 3G;;; Ποιό μοντέλο έχεις;;; Ίσως θα είναι καλύτερα να κάτσεις στο 2.2 και να μην περάσεις στο 2.2.1. Δεν έχει να σου προσφέρει τίποτα. Και εγώ έχω μείνει στo 2.2.... περιμένοντας το 3.0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.