Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δε σε κατάλαβα? Δε ρώτησε για τα licence? Τώρα το είδα τώρα απάντησα.

Ναι, απλά εγώ πχ δεν ήξερα να απαντήσω... δεν αγόρασα νόμιμα ούτε ένα... και πόσοι ακόμα θα μπήκαν και δεν θα είχαν ιδέα...

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ναι, απλά εγώ πχ δεν ήξερα να απαντήσω... δεν αγόρασα νόμιμα ούτε ένα... και πόσοι ακόμα θα μπήκαν και δεν θα είχαν ιδέα...

χαχαχαχα!

Καλά μη νομίζεις.. Κ εγώ πολύ λίγες έχω αγοράσει :-)

Δημοσ.

Νομιζω οτι ΗΔΗ εχουμε δωσει στην APPLE ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ με την αγορα του κινητου σε σχεση με τις δυνατοτητες του οποτε τωρα απλα βγαζουμε τα χαμενα λεφτα μας. Αν θελανε και αλλα απο τα λεφτακια μας, ας καταδεχοντουσαν τουλαχιστον να μας εχουν το κινητο στην γλωσσα μας που ειναι υποθεση μιας μερας δουλειας για εναν υπαλληλο τους. Ας με περνανε εμενα ενα τηλεφωνο στην τελικη και θα τους το εκανα και τζαμπα! Με αυτην την λογικη και με την λογικη οτι πρεπει να καταφευγουμε αλλου για να εκμεταλλευτουμε τις δυνατοτητες του κινητου μας, ναι ειναι ελαχιστοι εως μιδαμινοι αυτοι που αγοραζουν εφαρμογες και τραγουδια. Και μην αρχισει κανεις τα "να μην το παιρνες", με αρεσε και το ηθελα! Απο εκει και περα, ας ειχανε το μυαλο να με φερθουν σωστα. Αφου δεν το κανουν, δεν το κανω κι εγω!

Σε περιπτωση που καποιος ασφαλιτης διαβαζει το ποστ, δεν φοραω κουκουλα και ναι ναι αγοραζω τα παντα!

Δημοσ.

Να κάνω μια ερώτηση συνάδελφοι. Έχω πολύ καιρό να μπω στο φόρουμ εδώ για το iPhone αν και για ένα διάστημα πιο παλιά ήμουν πολύ συχνός.

Έχω το πρώτο iPhone εδώ και καιρό αλλά μιας και πλέον θα φέρει το 3G η Cosmote μάλλον ήρθε η ώρα να το πάρω. Η ερώτηση μου είναι η εξής (για να μην ψάψνω όλο το φόρουμ...): Τι ακούγεται όσον αφορά την κυκλοφορία καινούριου iPhone; Δε μιλάω για το καινούριο firmware που παρουσιάστηκε αυτές τις μέρες αλλά για νέα έκδοση συσκευής. Έχει ακουστεί τίποτα;

Μην πάρουμε τώρα το 3G και μετά το καλοκαίρι βγει τίποτα νέο.Κρίμα δεν είναι;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις.

Δημοσ.

Μάλλον το καλοκαίρι μαζί με το νέο firmware θα έχουμε και τη νέα συσκευή, όπως και πέρσυ..Τώρα για χαρακτηριστικά δεν υπάρχει κάτι επίσημο, μόνο φημολογία.

Δημοσ.
Να κάνω μια ερώτηση συνάδελφοι. Έχω πολύ καιρό να μπω στο φόρουμ εδώ για το iPhone αν και για ένα διάστημα πιο παλιά ήμουν πολύ συχνός.

Έχω το πρώτο iPhone εδώ και καιρό αλλά μιας και πλέον θα φέρει το 3G η Cosmote μάλλον ήρθε η ώρα να το πάρω. Η ερώτηση μου είναι η εξής (για να μην ψάψνω όλο το φόρουμ...): Τι ακούγεται όσον αφορά την κυκλοφορία καινούριου iPhone; Δε μιλάω για το καινούριο firmware που παρουσιάστηκε αυτές τις μέρες αλλά για νέα έκδοση συσκευής. Έχει ακουστεί τίποτα;

Μην πάρουμε τώρα το 3G και μετά το καλοκαίρι βγει τίποτα νέο.Κρίμα δεν είναι;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις.

Κοιτα...αν ολα γινουν οπως εγιναν με το 3G τον Μαιο-Ιουνιο θα ανακοινωθει το καινουργιο,Ιουλιο θα αρχισουν να το δινουν Αμερικη - Αγγλια - συμμαχια και Οκτωβριο μερια θα ερθει Ελλαδα.

Βεβαια παιζει φετος η διαδικασια (απο την στιγμη που εγινε ηδη το κονε με Ελλαδα) να γινει πιο γρηγορα.

Οποτε στην καλυτερη θα περιμενεις 4 μηνες για το καινουργιο και στην χειροτερη 7 μηνες.

Δημοσ.

Άμα είναι όντως έτσι τα πράγματα, τότε καλύτερα να μην κινηθεί να πάρει κάποιος τώρα το iPhone (από τη στιγμή που με ενδιαφέρει και λόγω Cosmote όχι πια μόνο Vodafone) αλλά να περιμένει το καλοκαίρι ή πιο μετά για το καινούριο;

Πόσο σίγουρο, όσον αφορά το τι ακούγεται πάντα, είναι ότι θα πάμε και για καινούρια συσκευή;

Επειδή η νέα έκδοση λογισμικού που βγήκε είναι η 3.00; Όταν ανακοινώηκε πέρυσι η 2.00 μετά βγήκε και το 3G , άρα με αυτή τη λογική;

Δημοσ.

Οι πιο παλιοί τι πιστεύουν;

Να το πάρω τώρα μιας που ήρθε σε Cosmote ή να περιμένω για το επόμενο;

Ο φίλτατος Gιo, που από ότι θυμάμαι ήταν ο Μέγας Δάσκαλος στα θέματα iPhone, είναι ακόμα εδώ και τι έχει να πεί;

Edit: Gio, ντε...Μη βαράτε...

Δημοσ.

Gi0 βρε...

Εγώ θα το έπαιρνα πάντως... εικασίες είναι τα περί νέας συσκευής τον Ιούνιο/Ιούλιο και ακόμα πιο μπέρδεμα είναι το πότε θα έρθει κατά δω...

Δημοσ.

Σ' αυτό που ρωτάς δυστυχώς δεν υπάρχει λύση/απάντηση :-)

Είναι το αιώνιο δίλημμα με την τεχνολογία. Πας να πάρεις κάτι κ αναρωτιέσαι! Αξίζει ή να περιμένω το επόμενο? Κ στα pc το ίδιο δεν είναι(CPU, GPU κτλ)?

Δημοσ.

Οπότε το παίρνεις και το ευχαριστιέσαι και παράλληλα μαθαίνεις να μην σε πειράζει το επόμενο μοντέλο που βγήκε..:-)

• Moderators
Δημοσ.

Konnosgeros δεν μπορω να φανταστω τι διαφορες θα εχει το επομενο μοντελο αν βγει τον ιουνιο-ιουλιο και αν θα το φερει η cosmote. Οποτε δικια σου κριση.Λογικη με την apple μην περιμενεις,μπορει να το βγαλει οντως,μπορει να ασχοληθει μονο με το touch screen-super-duper=macbook.Οπως λεει και ο Alex,θα προτεινα να το παρεις.

Αlex μην τον φας τον ανθρωπο:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...