Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι facebook ρε μοδίστρα;

Και μένα το κάνει αυτό με τον safari... ειδικά μια μέρα που άκουγα και μουσική παράλληλα, κόλλησε και το τραγούδι και ήθελε ένα reset... άρα νορμάλ σε κόβω

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το κινητό σκαλώνει χοντρά όταν είμαι στο safari ή κάποιες φορές με πετάει απο το facebook ή απο μερικά games...

Σκαλώνει χοντρά = με πετάει στο μενού...

Είναι κάτι συνηθισμένο ή να το σπάσω;

To ιδιο και σε μενα...απο σαφαρι, αν βλεπεις Facebook και πας σε φωτος, σε βγαζει, στο APP του FB ομως, δεν σε πεταει συνηθως.

Δημοσ.
Oχι,δεν υπαρχει καποια σχετικη αναφορα σε ιο,τουλαχιστον δεν την εχω διαβασει εγω και θα ειχε γινει γνωστο.

Ενεργοποιησες?Δηλαδη?

Ξεκλειδωτη δεν ειναι?3g απο vodafone ελλαδος δεν ειναι?

Nαι από την Vodafone είναι. Απλώς σου λένε όταν την παίρνεις την συσκευή

να μπεις στο iTunes και μπαίνοντας...σου λέει ότι το τηλέφωνό σου είναι έτοιμο για χρήση.

Eίναι ο συγχρονισμός που κάνεις. Το iTunes λέει ενεργοποιεί την συσκευή.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!!

Δημοσ.

To app το έχω.. και σε αυτό σκαλώνει μερικές φορές..

Αλλα το μεγάλο το πανηγύρι είναι στο σαφάρι (που ούτως η άλλως το browsing είναι δύσκολο) που πρέπει να ξαναματαμπαίνεις/ψάχνεις κτλ...

Δε συζητάω να είχες γράψει και κάνα ποστ..

Το μεγαλύτερο σπάσιμο είναι σε games τύπου bubble bash που στο loading κολλάει και δεν ξεκινάει αν δεν κάνω reset το τηλέφωνο...

Θα κάνω με φαίνεται μια αναβάθμιση στην 2.2.1 που δεν την έχω κάνει αν κ ήθελα να περιμένω την 3.

υ.γ: το fb ήταν παράδειγμα.. σε αρκετά site (+ to insomnia) το κάνει

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

Το μεγαλύτερο σπάσιμο είναι σε games τύπου bubble bash που στο loading κολλάει και δεν ξεκινάει αν δεν κάνω reset το τηλέφωνο...

Θα κάνω με φαίνεται μια αναβάθμιση στην 2.2.1 που δεν την έχω κάνει αν κ ήθελα να περιμένω την 3.[...]

Δεν θυμάμαι αν το λέει και η Apple (είτε στο Manual είτε σε κάποιο troubleshooting guide), πάντως πολλές εταιρείες εφαρμογών αναφέρουν ξεκάθαρα ότι μετά την εγκατάσταση κάποιας εφαρμογής καλό είναι να πραγματοποιείται επανεκκίνηση του τηλεφώνου...

Δημοσ.

Δεν λέω για την εγκατάσταση. Κάθε φορά που θέλω να το τρέξω (καλά όχι κάθε φορά αλλα αρκετές φορές) χρειάζεται επανεκκίνηση. Όχι οτι είναι μεγάλο πρόβλημα αλλα δεν θα με πείραζε να μην το έχω..

Alexzzz ναι για την επαφή με τον έξω κόσμο..

Δημοσ.
...Θα κάνω με φαίνεται μια αναβάθμιση στην 2.2.1 που δεν την έχω κάνει αν κ ήθελα να περιμένω την 3.

Πάντως θα σου πρότεινα να εγκαταστήσεις το τελευταίο firmware επειδή και εγώ αντιμετωπιζα κρασαρίσματα του Safari προηγουμένως και πλέον με το τελευταίο firmware έχουν εξαλειφθεί.

Δημοσ.

Θα το κάνω με την πρώτη ευκαιρία.

Δεν ξέρω τι γίνεται βέβαια με ότι πληρωμένο έχω κατεβάσει απο apple store κτλ.. αλλα πιστεύω διαβάζοντας θα την βρώ την άκρη..

Ένα step by step πάντως δεν θα με πείραζε άν έχει κάποιος διάθεση :D

Δημοσ.
Θα κάνω με φαίνεται μια αναβάθμιση στην 2.2.1 που δεν την έχω κάνει αν κ ήθελα να περιμένω την 3.

Ναι ρε συ, η 2.2.1 υποτίθεται πως λύνει διάφορα τέτοια ψιλο-bug που είχε η 2.2, ειδικά στο Safari.

Από εκεί και πέρα, μετά το update σε 2.2.1 κάνε μια δοκιμή ΠΡΙΝ κάνεις jailbrake.

Αν παίζουν όλα κανονικά, κάνε jailbrake και μετά δοκίμαζε ξανά, κάθε φορά που περνάς κάποια νέα jailbroken εφαρμογή για να δεις μήπως βρεις το φταίχτη...

Δημοσ.
Θα το κάνω με την πρώτη ευκαιρία.

Δεν ξέρω τι γίνεται βέβαια με ότι πληρωμένο έχω κατεβάσει απο apple store κτλ.. αλλα πιστεύω διαβάζοντας θα την βρώ την άκρη..

Ένα step by step πάντως δεν θα με πείραζε άν έχει κάποιος διάθεση :D

Αν κάνεις Update (και όχι Restore), οι εφαρμογές που έχεις κατεβάσει από το App Store θα μείνουν στη θέση τους. Το ίδιο και η μουσική, τα video, οι επαφές, τα sms, email κλπ.

Αν κάνεις Restore, θα σβηστούν όλα από το iPhone, αλλά με το πρώτο sync που θα κάνεις με τον υπολογιστή σου το iTunes θα ξαναπεράσει τις εφαρμογές, τη μουσική, τα video και τις επαφές σου.

Δημοσ.

I will.. Αν κάποιος ξέρει τι απογίνονται τα licenses γιατί είναι σίγουρα κάνα 100ρικο σε αγορές plz tell :)

Ώπα sorry.. είχα πολλή ώρα ανοιχτό το tab και δεν είδα την απάντηση.. thnx :)

Δημοσ.

Ότι έχεις αγοράσει απο AppStore και απο το pc/iTunes να το σβήσεις τελείως που λέει ο λόγος, την επόμενη φορά που θα το κατεβάσεις αναγνωρίζει ότι το είχες πληρώσει κ δε χρεώνεσαι τπτ!

Τώρα για το reboot πριν απο μερικά παιχνίδια(κ γενικά άμα αρχίζει να ψιλοκολάει το κινητό), υπάρχει η εφαρμογή FreeMemory απο AppStore(κ αλλού ;)) που σου ελευθερώνει μέχρι 20MB. Έτσι πολύ σπάνια χρειάζεσαι reboot(για να έχεις γύρω στα 40MB ελεύθερα που έχει το κινητό αμέσως μετά)!

Δημοσ.
3 ώρες μετά η πρώτη απάντηση... εδώ φαίνεται πόσοι αγοράζουν νόμιμα...

Δε σε κατάλαβα? Δε ρώτησε για τα licence? Τώρα το είδα τώρα απάντησα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...