Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Περασε αρκετος καιρος μεχρι να το δουμε κ αυτο.News: Bluetooth is Finally Here!

iBluetooth, the world first ap transfer application that enables the file via Bluetooth on your iPhone, is finally here! You can install it from Cydia Exclusively from the iSpazio Repository. You need a valid license to use the application. When you launch the app you can Tap the “Get License” Button for a 7 days free trial. You can purchase the Full License for 3,99€.

iBluetooth is compatible with the iPhone 2G and the iPhone 3G. It is NOT compatible with iPod Touch and 2G iPod Touch. Requires firmware 2.1 or higher.

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης
Δημοσ.
Περασε αρκετος καιρος μεχρι να το δουμε κ αυτο.News: Bluetooth is Finally Here!

iBluetooth, the world first ap transfer application that enables the file via Bluetooth on your iPhone, is finally here! You can install it from Cydia Exclusively from the iSpazio Repository. You need a valid license to use the application. When you launch the app you can Tap the “Get License” Button for a 7 days free trial. You can purchase the Full License for 3,99€.

iBluetooth is compatible with the iPhone 2G and the iPhone 3G. It is NOT compatible with iPod Touch and 2G iPod Touch. Requires firmware 2.1 or higher.

δεν ηξερα οτι υπηρχε προβλημα με αυτην την συσκευη

• Moderators
Δημοσ.
δεν ηξερα οτι υπηρχε προβλημα με αυτην την συσκευη

Ειναι απο τα πρωτα μειονεκτηματα που αναφερει καποιος οταν σχολιαζει το iphone:rolleyes:

Edit:Εσκασε μυτη και το itunes 8.1

- Supports syncing with iPod shuffle (3rd generation)

- Allows friends to request songs for iTunes DJ

- Adds Genius sidebar for your Movies and TV Shows

- Improves performance when downloading iTunes Plus songs

- Provides AutoFill for manually managed iPods

- Allows CDs to be imported at the same sound quality as iTunes Plus

- Includes many accessibility improvements

- Allows iTunes U and the iTunes Store to be disabled separately using Parental Controls

Δημοσ.

17 Μαρτίου θα παρουσιαστεί το os 3 για το iphone και φήμες λένε ότι θα βγει νέο μοντέλο τον Ιούνιο- Ιούλιο... οπότε ανάλογα την τιμή που θα το πάρεις

Δημοσ.

Λοιπόν..Θέλω να μπορώ να συγχρονίσω το iPhone με 2 (μπορεί και 3) υπολογιστές..Ακολούθησα τις οδηγίες που βρίσκονται εδώ. Επίσης έχω κρατήσει τις εφαρμογές που έχω κατεβάσει στο 1 PC (αρχεία ipa) και τα αντέγραψα στον αντίστοιχο φάκελο του άλλου αλλά δεν τις βλέπει το iTunes. Μπορεί να γίνει κάτι με αυτό καθώς επίσης και για τις φωτογραφίες;

• Moderators
Δημοσ.

Οσον αφορα τα video και τη μουσικη για 2 μονο itunes libraries, δοκιμασε το swaptunes απο το cydia.

Δημοσ.

Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι ψιλοάσχετο.

Μάλλον κάποιος γνωστός μου πάει Αμερική, από πού μπορεί να αγοράσει 2-3 iPhones χωρίς να κάνει φυσικά συμβόλαιο με την AT&T;

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά.

Μία ερώτηση γιατί βάλθηκε να με τρελάνει το τηλέφωνο.

Υπάρχει περίπτωση το τελευταίο fw της apple να δημιουργεί κάποιο

πρόβλημα στο τηλέφωνο; Όπως το να κολλάει...να δίνει εντολές μόνο του...να γράφεις μνμ και έτσι όπως το γράφεις να "αποφασίζει" και να το στέλνει μόνο του.

Έχει ακουστεί κάτι τέτοιο;

Ή είναι απλώς ελαττωματικές οι συσκευές που έτυχαν.

Δημοσ.
Γεια σας παιδιά.

πρόβλημα στο τηλέφωνο; Όπως το να κολλάει...να δίνει εντολές μόνο του...να γράφεις μνμ και έτσι όπως το γράφεις να "αποφασίζει" και να το στέλνει μόνο του.

Πρώτη φορά το ακούω αυτό.. :confused:

• Moderators
Δημοσ.
Γεια σας παιδιά.

Kατι αλλο φταιει.Το χει βαλει πολυ κοσμος και δεν εχει παραπονεθει για κατι αντιστοιχο.Δεν νομιζω επισης πως φταιει η συσκευη(hardware).Αν δεν σου κανει κοπο,ενα restore θα βοηθουσε.

Δημοσ.
Πρώτη φορά το ακούω αυτό.. :confused:

Και εγώ παραξενεύτηκα που το είδα και σε δύο συσκευές κιόλας. Στην πρώτη συσκευή

απέρριπτε την κλήση και κόλλαγε.

Kατι αλλο φταιει.Το χει βαλει πολυ κοσμος και δεν εχει παραπονεθει για κατι αντιστοιχο.Δεν νομιζω επισης πως φταιει η συσκευη(hardware).Αν δεν σου κανει κοπο,ενα restore θα βοηθουσε.

Έκανα και restore αλλά και πάλι μια από τα ίδια.

Υπάρχει περίπτωση να παίζει πιθανότητα ιού; Την συσκευή την παρέλαβα Τετάρτη μεσημέρι, την ενεργοποίησα την Τετάρτη το απόγευμα και την άφησα στην άκρη, χωρίς να προσθέσω απολύτως τίποτα. Την επόμενη άρχισαν τα παρατράγουδα.

Τι να πω παιδιά έχω μείνει :shock: . Τώρα είναι στην Vodafone και πρέπει να πω ότι νόμιζαν ότι έπεφτε δούλεμα μιας και μιλάμε για την 2η συσκευή. Αλλά τελικά το διαπίστωσαν και οι ίδιοι.

• Moderators
Δημοσ.
Υπάρχει περίπτωση να παίζει πιθανότητα ιού;

Oχι,δεν υπαρχει καποια σχετικη αναφορα σε ιο,τουλαχιστον δεν την εχω διαβασει εγω και θα ειχε γινει γνωστο.

Την συσκευή την παρέλαβα Τετάρτη μεσημέρι, την ενεργοποίησα την Τετάρτη το απόγευμα και την άφησα στην άκρη, χωρίς να προσθέσω απολύτως τίποτα. Την επόμενη άρχισαν τα παρατράγουδα.

Ενεργοποιησες?Δηλαδη?

Ξεκλειδωτη δεν ειναι?3g απο vodafone ελλαδος δεν ειναι?

Δημοσ.

Το κινητό σκαλώνει χοντρά όταν είμαι στο safari ή κάποιες φορές με πετάει απο το facebook ή απο μερικά games...

Σκαλώνει χοντρά = με πετάει στο μενού...

Είναι κάτι συνηθισμένο ή να το σπάσω;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...