klainmaingr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δεν μας νοιάζουν τα προσωπικά σας Λεπόν κάτι βλέπω γiα gps κτλ στο iphone... Δεν έχω ασχοληθεί τι πως κτλ.. Any help? Κάτι για registration με λέει ένα gps tracker Που βλέπω στην επιφάνεια.. Θέλει 3g? Δε νιώθω και πολλά πολλά.. Αυτά γιατί θέλω να δοκιμάσω το nike+
alexzzz Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Να ψάξεις το "GPS Kit"... από θείο. Δεν θέλει 3g. Για το nike να σε πει το παιδί με τους δέκτες... το έχει ψάξει το θέμα
kavaliotis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 ρε παιδια κανω μετατροπες avi σε mp4 και το τελικο αρχειο βιντεο αναγνωριζεται απο το itunes μονο οταν βρισκεται στην επιφανεια εργασιας. οπουδηποτε αλλου και να το βαλω δεν ανοιγει με itunes. (win vista) το κουλο ειναι αυτο? Κατεβασε το Format Factory, εχει ειδικη επιλογη για iPhone και διαφορα quality settings και εισαι ετοιμος. Ειναι και δωρεαν.
klainmaingr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Να ψάξεις το "GPS Kit"... από θείο. Δεν θέλει 3g. Για το nike να σε πει το παιδί με τους δέκτες... το έχει ψάξει το θέμα Ποιό είναι το παιδί με τους δέκτες; Το gps tracker μου μόλις εφάρμοσα είναι μια βλακεία και μισή. Ασε που κάτι λέει οτι μπορεί να σε υπερχρεώσει και τέτοια.. και σκιάχτηκα.. uninstall... Το nike με ενδιαφέρει γμτ.. αν όντως δεν θέλει 3g/data transfer κ μλκείες θα χοροπηδήξω
alexzzz Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Ποιό είναι το παιδί με τους δέκτες; Το gps tracker μου μόλις εφάρμοσα είναι μια βλακεία και μισή. Ασε που κάτι λέει οτι μπορεί να σε υπερχρεώσει και τέτοια.. και σκιάχτηκα.. uninstall... Το nike με ενδιαφέρει γμτ.. αν όντως δεν θέλει 3g/data transfer κ μλκείες θα χοροπηδήξω το παιδί με τους δέκτες είναι ο νικόλας. το gps tracker είναι το καλύτερο από αυτά που έχω δοκιμάσει... και εμείς δεν έχουμε 3g άρα τι να μας χρεώσει;
klainmaingr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 το παιδί με τους δέκτες είναι ο νικόλας. το gps tracker είναι το καλύτερο από αυτά που έχω δοκιμάσει... και εμείς δεν έχουμε 3g άρα τι να μας χρεώσει; Χμμμ.. ξερω γω... gprs/gsm και τέτοιες μούφες; Δεδομένα είναι... Είναι απλά χρήση του gps chipset? Data transfer? Με ποιο μέσο;
alexzzz Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Χμμμ.. ξερω γω... gprs/gsm και τέτοιες μούφες;Δεδομένα είναι... Είναι απλά χρήση του gps chipset? Data transfer? Με ποιο μέσο; Το gps chipset εγώ το χρησιμοποιώ μόνο για καταγραφή διαδρομής και την βλέπω μετά... επίσης δουλεύει έμορφα και σαν κοντέρ/ μετρητή διαδρομής. Για live μετάδοση δεν έχω να προτείνω κάτι.
klainmaingr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Είχα το greek carrier logos 1.2 και είδα οτι υπάρχει το 1.3 στο cydia. Το έκανα install αφότου απεγκατέστησα το 1.2 αλλα παίρνω MD5Sum mismatch error. Any ideas? :\ (με 2.1 είμαι)
giwrgosd Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Είχα το greek carrier logos 1.2 και είδα οτι υπάρχει το 1.3 στο cydia.Το έκανα install αφότου απεγκατέστησα το 1.2 αλλα παίρνω MD5Sum mismatch error. Any ideas? :\ (με 2.1 είμαι) Τα ιδια και σε μένα
klainmaingr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Βασικά επειδή χθές βγήκε η 1.3, μάλλον πολλοί θα την πατήσουν... Φαντάζομαι κάτι δεν πήγε καλά στον προγραμματισμό.. Το θέμα είναι που ξαναβρίσκουμε την 1.2 και πώς την βάζουμε... Επίσης να πω οτι στο restart που έκανα καπάκι, το κινητό μπήκε σε safe!! mode :\ wtf? (έστρωσε με ένα ακόμα restart) ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Fixed Δοκίμασα σήμερα και όλα πήγαν μια χαρά!
Mik-1-s Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Ερώτηση: υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να δείχνει το πόσο μίλησες, μετρητής κλήσεων στην ουσία.
dimitris2006 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Κατεβασε το Format Factory, εχει ειδικη επιλογη για iPhone και διαφορα quality settings και εισαι ετοιμος. Ειναι και δωρεαν. δυστυχως το προβλημα που περιγραφω στο #2246 παραμενει.... #2246 ρε παιδια κανω μετατροπες avi σε mp4 και το τελικο αρχειο βιντεο αναγνωριζεται απο το itunes μονο οταν βρισκεται στην επιφανεια εργασιας. οπουδηποτε αλλου και να το βαλω δεν ανοιγει με itunes. (win vista) το κουλο ειναι αυτο?
kavaliotis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Αν και δεν θα πρεπε να σε μιλαω κακε μοντερατορα, δηλαδη ανοιγεις με το Format Factory, βαζεις all to mobile device, διαλεγεις απο το output setting το iPhone και την καλη αναλυση και το τελικο αρχειο δεν παιζει? Α κατσε τωρα βλεπω οτι λες οτι δεν αναγνωριζεται, δηλαδη τι ακριβως εννοεις? Δεν ανοιγει απο default με το iTunes ή δεν παιζει καθολου? Γιατι το πρωτο λυνεται ευκολα, το 2ο λιγο κουλο μου φαινεται. Ουτε με VLC δεν παιζει?
dimitris2006 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Αν και δεν θα πρεπε να σε μιλαω κακε μοντερατορα πω πω μια παρατηρηση με κανει τοσο κακο? δλδ το ban θα πρεπει να με κανει :devil: δηλαδη ανοιγεις με το Format Factory, βαζεις all to mobile device, διαλεγεις απο το output setting το iPhone και την καλη αναλυση και το τελικο αρχειο δεν παιζει? Α κατσε τωρα βλεπω οτι λες οτι δεν αναγνωριζεται, δηλαδη τι ακριβως εννοεις? Δεν ανοιγει απο default με το iTunes ή δεν παιζει καθολου? Γιατι το πρωτο λυνεται ευκολα, το 2ο λιγο κουλο μου φαινεται. Ουτε με VLC δεν παιζει? κοιτα και με το format factory αλλα και με το allok που χρησιμοποιουσα εγω το output επαιζε σε ολους τους players. απλως, οταν το αρχειο βρισκεται στην επιφανεια εργασιας αναγνωριζεται κανονικα απο το itunes και παιζει. ενω οταν το εχω σε αλλο φακελο οταν παω να το ανοιξω απο itunes δεν ανοιγει και με πεταει στην κεντρικη σελιδα με τo library
vajo Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Γεια χαρά σε όλους!! Ενώ την Πέμπτη που έκανα ένα τηλεφώνημα λειτουργούσε άψογα... χθες που προσπάθησα να κάνω πάλι την απέρριπτε την κλήση. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν πρόβλημα του δικτύου και δεν ξανά ασχολήθηκα. Σήμερα που προσπάθησα πάλι τίποτα. Τερματιζόταν η κλήση...χανόταν το σήμα...έβγαινε το welcome to Vodafone...έριχνε και κάτι κολλήματα. Άλλαξα κάρτα, έβαλα άλλον πάροχο...τα ίδια. Το τηλέφωνο φοράει το τελευταίο fw και φυσικά δεν είναι πειραγμένο. Επίσης το επάνεφερα στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις αλλά και πάλι τα ίδια. Έστειλα ένα μνμ από περιέργεια το έστειλε...με κάλεσα...κάλεσε...το να καλέσω όμως ούτε με σφαίρες!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.