poscaman Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 ναι ειναι πολυ καλος σαν πωλητης,αλλα αυτο που δεν ξερω ειναι τι απ'ολα εχεις σπασει για να σου πω ακριβως ποιο εξαρτημα χρειαζεσαι..
salstrom Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 βασικα η εγγυηση ειναι της apple οχι της vodafone.πηγαινε εκει που το αγορασες με την αποδειξη αγορας για να στο στειλουνε στο service. την αντικατασταση της συσκευης ή την χρεωση της επισκευής την αποφασίζει το service.το καταστημα θα κανει απλα αναφορα βλαβης και θα το στειλει
FarCry Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 καλά αφού είναι από hardened glass πως έσπασε?
tempo Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 να γράψω κάτι που παρατήρησα σήμερα κοιτώντας τον λογαριασμό της vodafone. Είδα ότι τα μεγάλα μηνύματα τα στέλνει διπλά (δηλ. σαν να στέλνει δύο μηνύματα ξεχωριστά). Φυσικά στο iphone φαίνονται να φεύγουν ως ένα και ο παραλήπτης λαμβάνει ένα ολόκληρο μήνυμα. Είναι όντως έτσι; Ποιό το όριο χαρακτήρων πέρα απο το οποίο το μήνυμα είναι διπλό;
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Προφανως στελνεις μηνυματα με ελληνικους χαρακτηρες ετσι?Θα πρεπει να κανεις εγκατασταση το ελληνικο πληκτρολογιο που υποστηριζει αποστολη μηνυματων με 160 χαρακτηρες.Το οριο σου τωρα ειναι στους 80 χαρακτηρες ανα μηνυμα. Να και οδηγιες http://www.iphonehellas.gr/forum/index.php?topic=2413.0
kpartsi Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Προφανως στελνεις μηνυματα με ελληνικους χαρακτηρες ετσι?Θα πρεπει να κανεις εγκατασταση το ελληνικο πληκτρολογιο που υποστηριζει αποστολη μηνυματων με 160 χαρακτηρες.Το οριο σου τωρα ειναι στους 80 χαρακτηρες ανα μηνυμα.Να και οδηγιες http://www.iphonehellas.gr/forum/index.php?topic=2413.0 Ναί όμως, διόρθωσέ με αν κάνω λάθος, αυτά τα πληκτρολόγια δουλεύουν μόνο με ByteSMS, υπηρεσία επί πληρωμής για να στέλνεις sms μέσω Internet, και όχι sms απεσταλμένα κανονικά στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας....
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Ναί όμως, διόρθωσέ με αν κάνω λάθος, αυτά τα πληκτρολόγια δουλεύουν μόνο με ByteSMS, υπηρεσία επί πληρωμής για να στέλνεις sms μέσω Internet, και όχι sms απεσταλμένα κανονικά στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.... Εχω κανει εγκατασταση greek keyboard based on iKeyEx απο cydia το οποιο λειτουργει κανονικα χωρις byteSMS.
anjo Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 ... κι' εγώ χρησιμοποιώ τα ίδια ακουστικά και δεν έχω απολυτως κανένα πρόβλημα... Εγω χρησιμοποιω ακουστικα της Ultimate Ears σε ολα τα portable players που εχω και ποτε δεν ειχα προβλημα. Φυσικα δεν εμπιστευομαι ποτε τις μαπες των 2ε που βαζουν μαζι με καθε συσκευη.
kavaliotis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Εχω κανει εγκατασταση greek keyboard based on iKeyEx απο cydia το οποιο λειτουργει κανονικα χωρις byteSMS. Εγω εχω iRealSMS με Greek Keyboard L3, τι χρεωνομαι? Οχι οτι με πολυνοιαζει μιας και εχω 500 sms δωρεαν τον μηνα και δεν χρησιμοποιω ουτε τα 50 αλλα λεμε τωρα!
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 80 χαρακτηρες/sms.Ριξε μια ματια και στον αναλυτικο να βεβαιωθεις(..αν δεν βαριεσαι δηλαδη,ουτε κ γω θα ασχολιομουν)
Cygnus Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Φίλε kpartsi το biteSMS υποστηρίζει και αποστολή μηνυμάτων μέσω του παρόχου και έτσι το χρησιμοποιώ. Βέβαια την έκδοση 3 που βγήκε πρόσφατα την έκαναν trial και η full είναι επί πληρωμεί αλλά όλο και κάτι γίνεται. ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Να ρωτήσω κάτι..Έχω ένα hackintosh (iDeneb 10.5.5) στο pc μου και μέσα από αυτό διαχειρίζομαι το iPhone. Σε περίπτωση που κάνω "φορματ" ώστε να εγκαταστήσω τη νέα έκδοση (iDeneb 10.5.6) μπορώ να αντιγράψω από κάπου τα δεδομένα του iTunes για το iPhone ώστε να μην τα χάσω; File -> Library -> Back Up Έτσι μου ζητάει να τα γράψει σε DVD και, δυστυχώς, το δικό μου hackintosh δεν γράφει DVD ( το γνωστό πρόβλημα σε nForce4). Γίνεται να γίνει back up σε εξωτερικό δίσκο; Άλλος τρόπος; Αυτό που έκανα είναι αντιγραφή οποιουδήποτε φακέλου και αρχείου βρήκα που έχει σχέση με το iTunes στον εξωτερικό .
dimitris2006 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 ρε παιδια κανω μετατροπες avi σε mp4 και το τελικο αρχειο βιντεο αναγνωριζεται απο το itunes μονο οταν βρισκεται στην επιφανεια εργασιας. οπουδηποτε αλλου και να το βαλω δεν ανοιγει με itunes. (win vista) το κουλο ειναι αυτο?
alexzzz Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 έχει βρει κανείς τρόπο/πρόγραμμα για να στέλνει μαζικά sms; έχω βάλει πρόγραμμα και έχω κάνει group αλλά και πάλι πρέπει να επιλέγω και να προσθέτω τους παραλήπτες έναν- έναν
pantnick Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δεν σου χρειάζεται εσένα. Πάνω απο 1 φίλο δεν έχεις.
alexzzz Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δεν σου χρειάζεται εσένα. Πάνω απο 1 φίλο δεν έχεις. και αυτόν τον έναν που είχα χάθηκε... τον ψάχνω πλέον όπου βρω δορυφορικό πιάτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.