iced Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Το iPhone εχει δικια του κατηγορια παιδια, μην τα συγκρινουμε τωρα... Οσο για την μπαταρια σε οτι mac υπαρχει ειναι η ποιοτικοτερη... Μην ξεφευγουμε με τα HTC, δεν ειναι ωραιο
FarCry Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι παιζει με τα ηχεια που ανεφερε ενας φιλτατος πιο πανω; απλα θα εχει υποδοχη minijack. ελαχιστα κινητα εχουν minijack. τα περισσοτερα θελουν επιπλεον μετατροπεα βυσματος κατι που χαλαει την ποιοτητα ηχου του κινητου. με το minijack ειναι οπως και τα Mp3 players Το iPhone εχει δικια του κατηγορια παιδια, μην τα συγκρινουμε τωρα... ο αντιπαλος του iphone ειναι το βατομουρο BlackBerry Thunder will compete with iPhone 2 As most BlackBerry users know, version 4.x of the BlackBerry OS is very mature and supports many of the missing features and applications that are not currently supported by iPhone 2. While the Thunder will offer the same type of touch screen technology that the iPhone does, it will still offer the standard four keys that are common to BlackBerry products
clairvoyant Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 BlackBerry Thunder will compete with iPhone 2 Καλά αυτό εδώ τι είναι; Here is the most interesting part, though: it will launch as a worldwide lifetime exclusive on Verizon and Vodafone!Πάνω που πήγα να ενθουσιαστώ κι εγώ και να αρχίσω το ψάξιμο, πέφτω πάνω σε Vodafone και πάλι; edit: τελικά ακόμη και η εικόνα δεν είναι αληθινή, οπότε hype ended abnormally
alerasta Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Το iPhone εχει δικια του κατηγορια παιδια, μην τα συγκρινουμε τωρα... Καλά, μην τρελαινόμαστε κιόλας, τηλέφωνο με PDA, GPS κ.λ.π. είναι κι αυτό. Θέμα προτίμησης και προτεραιοτήτων είναι αν θα προτιμηθεί αυτό ή κάποιο άλλο PPC.
iced Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 αντιπαλος του iphone ειναι το βατομουρο Σιγα τον αντικαταστατη, θελει πολυ δουλεια για να γινει μια συσκευη βρε παιδια, δεν ειναι πατατακια... Βλαμενη ειναι η apple που "αγορασε" τεχνογνωσια για την αμεσοτατη επικοινωνια με τον ανθρωπο κτλ....
deus Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 έτυχε τώρα να πηγαίνουν κάτι φίλοι αμερική (άντε να δω πότε θα έρθει η σειρά μου) μπορεί κάποιος να το αγοράσει χωρίς συμβόλαιο και χωρίς ενεργοποίηση στα 199$ και μετά είτε να περιμένω τα καλά παιδιά είτε να περίμένω τη vodafone εδώ να μου το ενεργοποιήσει και αν δεν έχει ενεργοποιηθεί θα μπορώ να το χρησιμοποιώ σαν ipod?
jason_rethymno Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Ιουλιο βγαινει βρε! E καλύτερα να το συζητάμε από τώρα γιατί μετά δεν ξέρεις. Άλλωστε γι'αυτό είναι και τα forums.
deus Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 11 Ιουλίου βγαίνει και αμερική μαζί με Ευρώπη? κρίμα δε πειράζει όλο και κάνα ταξιδάκι θα έχουμε εδώ κοντά. και ας είναι καλά και το ebay. thanks for the info
eliasbbl Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Μπορω να κατεβασω μουσικη απο αρχεια του υπολογιστη μου, η μπορω να κατεβαζω μονο απο itunes?
jason_rethymno Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Μόνο από itunes .Αλλά και πάλι μπορείς τα αρχεία του υπολογιστή σου να τα μετατρέπεις και να τα βάζεις στο itunes.
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Το iPhone ΔΕΝ θα πωλείται μόνο του ως συσκευή... δεν θα πωλείται σαν το iPhone 1... ΜΟΝΟ με συμβόλαιο... κανένα μαγαζί δε θα το έχει νόμιμα χωρίς συμβόλαιο.
haHa Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Το iPhone ΔΕΝ θα πωλείται μόνο του ως συσκευή... δεν θα πωλείται σαν το iPhone 1... ΜΟΝΟ με συμβόλαιο... κανένα μαγαζί δε θα το έχει νόμιμα χωρίς συμβόλαιο. Φανταζομαι μιλας για την Αμερικη... Γιατι στην Ιταλια ηδη ανακοινωθηκαν τιμες χωρις συμβολαιο! Και εδω στην Ελλαδα η vodafone ανακοινωσε οτι θα το δινει και χωρις υποχρεωτικο συμβολαιο αν θελεις.
dali13gr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2008 Μπορω να κατεβασω μουσικη απο αρχεια του υπολογιστη μου, η μπορω να κατεβαζω μονο απο itunes? Από όπου θες μπορείς να κατεβάζεις και να τα περνάς στο iPhone μέσω της εφαρμογής iTunes.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.