Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μονοι μας για μια ακομα μια φορα.

αυτη τη φορα,αν κ εχω εγκαταστησει το Sorting:Layout 1 για ελληνικη μπαρα(κ μονο) στον τηλ.καταλογο,μετα απο Sync κ ''replace contacts'' εξακολουθει να εμφανιζεται μονο η λατινικη...:mad:

τι πρεπει να κανω?:rolleyes:

PS:εχω εγκαταστησει keyboard SMS 160 K.I.S

THNX

Δημοσ.

So θέλω να κάνω ένα ΥΠΕΡΠΛΗΡΕΣ backup με ότι είχε ο bro μου μέσα ωστέ να του δώσω όλα τα files του, να κάνω ένα fresh install και να αρχίσω την παραμετροποίηση απο το 0..

Δεν εννοώ φυσικά itunes backup αλλα πλήρες με τα αρχεία απο το cycorder irecorder mxtube etc.

Καμιά ιδέα; Έβαλα το diskaid αλλα για κάποιο λόγο αρνείται να τα αντιγράψει όλα οπότε θέλει 1-1 αρχείο manual(που δεν παίζει να κάνω τέτοιο πράμα)

Επίσης.. Έχει κατεβασμένα κάποια πράγματα απο το store.. αυτά πως διατηρούνται;(αν διατηρούνται)

Ευχαριστώ :)

Δημοσ.

καλησπερα παιδια σε ολους.θα ηθελα την βοηθεια σας σε κατι...επειδη τον αλλο μηνα θα ταξιδεψω στο εξωτερικο και συγκεκριμενα σε ουγγαρια κ αγγλια θα ηθελα να σας ρωτησω για την τιμη του iphone 3g σε αυτες τις χωρες...αν γνωριζει καποιος καποια σελιδα για τιμες του κινητου στο εξωτερικο...κ αν συμφερει να το αγορασω απο εκει... ευχαριστω

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι..Έχω ένα hackintosh (iDeneb 10.5.5) στο pc μου και μέσα από αυτό διαχειρίζομαι το iPhone. Σε περίπτωση που κάνω "φορματ" ώστε να εγκαταστήσω τη νέα έκδοση (iDeneb 10.5.6) μπορώ να αντιγράψω από κάπου τα δεδομένα του iTunes για το iPhone ώστε να μην τα χάσω;

Δημοσ.
Να ρωτήσω κάτι..Έχω ένα hackintosh (iDeneb 10.5.5) στο pc μου και μέσα από αυτό διαχειρίζομαι το iPhone. Σε περίπτωση που κάνω "φορματ" ώστε να εγκαταστήσω τη νέα έκδοση (iDeneb 10.5.6) μπορώ να αντιγράψω από κάπου τα δεδομένα του iTunes για το iPhone ώστε να μην τα χάσω;

File -> Library -> Back Up

Δημοσ.

Εγω καθε φορα πριν απο το φορματ παιρνω τον φακελο Itunes music που υπαρχει στα my documents και μετα το φορματ αφου κανω εγκατασταση το itunes (ωστε να εμφανιστει ο φακελος itunes music στα my documents) ριχνω απο πανω τον φακελο που ειχα κανει backup.Η library μου ειναι συνεχως σε εξωτερικο δισκο οποτε δεν ασχολουμε.Το μονο που κανω ειναι μετα την εγκατασταση να δηλωση στο itunes που να βλεπει τη library.Και ολα δουλευουν οπως και πριν.(itunes,iphone,ipod).

Και στον hackintosh φανταζομαι ενας ειναι ο φακελος που πρεπει να σωσεις.Ολα εκει μεσα ειναι.

Δημοσ.

εχω εγκαταστησει το Sorting:Layout 1 για ελληνικη μπαρα(κ μονο) στον τηλ.καταλογο,μετα απο Sync κ ''replace contacts'' εξακολουθει να εμφανιζεται μονο η λατινικη....

ξερει κανεις τι γινεται?

Δημοσ.

Γεια σας παίδες. Σκέφτομαι να αγοράσω iPhone καθότι μ' αρέσει σαν τηλέφωνο και για τις λειτουργίες του.Θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις: 1ον: Ποιο να πάρω, το 2G ή το 3G; Ένας φίλος μου που έχει κατάστημα κινητής τηλεφωνίας μου προτείνει να αγοράσω στο 2G γιατι έχει μεγαλύτερη αυτονομία στην μπαταρία, βγάζει λιγότερα προβλήματα και κάτι μου είπε για την οθόνη, ότι στο 2G έχει σαν ένα είδος σιλικόνης από κάτω της για να μην περνάει η σκόνη ενώ στο 3G έχει μια ζελατίνα. 2ον: Τί παίζει με το bluetooth, το έχουν ξεκλειδώσει τελικά; Και 3ον και τελευταίο: Έχει βγει πρόγραμμα GPS;

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ.

Φίλε Mik-1-s όλα αυτά έχουν απαντηθεί δεκάδες φορές αλλά επειδή δεν μπήκες στον κόπο να κάνεις μια αναζήτηση και είμαστε μερακλήδες ας τα πούμε άλλη μια φορά.

1. Το 2G δεν πουλήθηκε στην Ελλάδα ποτέ, δεν πωλείται ΠΟΥΘΕΝΑ στον κόσμο πια εκτός αν το βρεις μεταχείρισμένο ή αγορασμένο παλαιότερα να δημοπρατείται τώρα. Θα είναι εργοστασιακά ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ αλλά ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙ πάρα πάρα πάρα πολύ εύκολα.

2. Η μπαταρία του 3G είναι ίδια και καλύτερη αλλά καταναλώνει παραπάνω ενέργεια το 3G και το GPS. Αν τα κλείσεις (υπάρχει ρύθμιση) τότε το 3G είναι ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ με το 2G.

3. Το 2G δεν έχει GPS και όχι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα με ζελατίνες και σιλικόνες. Η διαφορά στις οθόνες ήταν όταν πρωτοκυκλοφόρησε το 3G μια πιο κιτρινωπή απόχρωση την οποία διορθώσανε σε επερχόμενο update.

4. Το Bluetooth δεν ήταν ποτέ κλειδωμένο. Απλά δεν υπάρχει επίσημο software για να υποστηρίζει την ανταλλαγή αρχείων. Είναι στα σκαριά και ίσως και έτοιμο ΑΝΕΠΙΣΗΜΟ software για ανταλλαγή αρχείων που σημαίνει πως θα πρέπει να κάνεις Jailbreak.

5. Δεν έχει βγει επίσημη εφαρμογή για turn-by-turn GPS directions. Ανεπίσημα (πάλι με Jailbreak) μόλις κυκλοφόρησε ΔΩΡΕΑΝ το xGPS και οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ ικανοποιητικές.

Δημοσ.
εχω εγκαταστησει το Sorting:Layout 1 για ελληνικη μπαρα(κ μονο) στον τηλ.καταλογο,μετα απο Sync κ ''replace contacts'' εξακολουθει να εμφανιζεται μονο η λατινικη....

ξερει κανεις τι γινεται?

restart έκανες το τηλέφωνο;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...