Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Με τη 2.2.1 έχουμε καμία αλλαγή όσον αφορά το ελληνικό πληκτρολόγιο ή πρέπει να το βάλουμε πάλι μόνοι μας?

Μονοι μας για μια ακομα μια φορα.

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ερωτηση..

τα εξωφυλλα πρεπει να εχουν συγκεκριμενη αναλυση για να φαινονται στο iphone? αλλα τα δειχνει και αλλα οχι, τι παιζει?

by the way, τι χαλια προγραμμα αυτο το itunes...

edit:

ρε παιδια τι παιζει με τα ringtones?βαζω ενα ringtone ολα καλα, βαζς το δευτερο και το ονομα του πρωτου αλλαζει με αυτο του δευτερου κοκ...τι παιζει?

Δημοσ.

Για την ερώτηση με τα ringtones και εμένα μου συμβαίνει το ίδιο και όχι μόνο με δύο αλλά και με δέκα ringtones που στο κινητό φαίνονται 1 ringtone x 10 φορές...

Έχω παρατηρήσει ότι αυτό συμβαίνει όταν κάποιο από τα ringtones που περνάω έχει διάρκεια πολύ μεγαλύτερη των 30 δευτερολέπτων... Όταν το ξανακόψω σωστά στα 30'' το πρόβλημα λύνεται...

Δημοσ.
Για την ερώτηση με τα ringtones και εμένα μου συμβαίνει το ίδιο και όχι μόνο με δύο αλλά και με δέκα ringtones που στο κινητό φαίνονται 1 ringtone x 10 φορές...

Έχω παρατηρήσει ότι αυτό συμβαίνει όταν κάποιο από τα ringtones που περνάω έχει διάρκεια πολύ μεγαλύτερη των 30 δευτερολέπτων... Όταν το ξανακόψω σωστά στα 30'' το πρόβλημα λύνεται...

ναι ακριβως το ιδιο. και πωσ βρισκεις πιο ειναι μεγαλυτερο απο 30'?εχω κατεβασει ενα σωρο... μαλακια αυτο

Δημοσ.

Καλησπέρα! Έχω τo iPhone 3G και συναντάω μεγάλο πρόβλημα όταν είμαι με 3G και κάνω πλόγηση στον Safari. Το πρόβλημα έχει ως εξής:

Ενώ μου δείχνει ότι είμαι με 3G και έχω αρκετά καλό σήμα 3 γραμμές όταν πάω να ανοίξω σελίδες στο Safari μια το σύμβολο του 3G εξαφανίζεται και εμφανίζεται το "κυκλάκι" και μια ξαναεμφανίζεται το 3G πάλι. Επίσης η ταχύτητα ανοίγματος σελίδας όταν φεύγει το σύμβολο 3G όντως πέφτει όπως είναι φυσιολογικό. Το θέμα είναι γιατί το 3G κάνει αυτά τα σκαμπανεβάσματα? Να πώ ότι τα σκαμπανεβάσματα τα κάνει στο ίδιο σημείο αλλά και σε άλλα σημεία με σήμα 3G full. Επίσης έχω σύνδεση Vodafone και η κάρτα δεν γράφει επάνω 3G. Μου είπαν όταν πήρα το κινητό ότι δεν χρειάζεται να την αλλάξω αλλά εγώ είχα διαβάσει οτι πρέπει. Μήπως φταίει αυτό ή μήπως έχει πρόβλημα η συσκευή? Έχει κανένας άλλος αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα και πώς το έλυσε αν...

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!

Δημοσ.

Εγω παντως με την 2.2 εχω καλο σημα 3G. Οταν δεν εχεις 3G σημα σερφαρεις με "αργο" ιντερνετ και λογικο ειναι να φορτωνουν αργα οι σελιδες. Καρτα 3G δεν ξερω αν χρειαζεσαι αλλα εγω θα την αλλαζα ετσι κι αλλιως για να ειμαι σιγουρος οτι δεν φταιει αυτο, εγω πχ την ειχα αλλαξει οταν πηρα το iPhone 3G.

Δημοσ.
Μέσα Κλαϊν... και μάλλον θα πάρω 2-3 γιατί δεν μπορώ να αποφασίσω τι θέλω.

Το ίδιο πρόβλημα έχω ;p

Μιλάμε αύριο πρωί και το κανονίζουμε.. μάλλον και γω για 2-3 με βλέπω..

Δημοσ.
Εγω παντως με την 2.2 εχω καλο σημα 3G. Οταν δεν εχεις 3G σημα σερφαρεις με "αργο" ιντερνετ και λογικο ειναι να φορτωνουν αργα οι σελιδες. Καρτα 3G δεν ξερω αν χρειαζεσαι αλλα εγω θα την αλλαζα ετσι κι αλλιως για να ειμαι σιγουρος οτι δεν φταιει αυτο, εγω πχ την ειχα αλλαξει οταν πηρα το iPhone 3G.

Καταρχήν σε ευχαριστώ για την απάντηση. Το ξέρω ότι χωρίς 3G είναι πιο αργό το σερφάρισμα άλλωστε το αναφέρω. Το θέμα όμως είναι γιατί χάνεται το σήμα 3G ξαφνικά ενώ έχω σήμα 3G καλό και σερφάρω πλέον με GPRS?

Δημοσ.
ναι ακριβως το ιδιο. και πωσ βρισκεις πιο ειναι μεγαλυτερο απο 30'?εχω κατεβασει ενα σωρο... μαλακια αυτο

Όταν τα περνάς στο library - ringtones του itunes σου δείχνει και την διάρκεια του κάθε ringtone... Και μετά περνάς στο κινητό όσα έχουν τη σωστή διάρκεια, τα άλλα τα κόβεις και μετά τα περνάς.

Δημοσ.
Καταρχήν σε ευχαριστώ για την απάντηση. Το ξέρω ότι χωρίς 3G είναι πιο αργό το σερφάρισμα άλλωστε το αναφέρω. Το θέμα όμως είναι γιατί χάνεται το σήμα 3G ξαφνικά ενώ έχω σήμα 3G καλό και σερφάρω πλέον με GPRS?

Ποια εκδοση εχεις? Αυτο συνεβαινε παλιοτερα γιατι εδειχνε οτι εχει καλο σημα 3G ενω στην ουσια δεν ειχε...

Δημοσ.
Το ίδιο πρόβλημα έχω ;p

Μιλάμε αύριο πρωί και το κανονίζουμε.. μάλλον και γω για 2-3 με βλέπω..

Τι foof θέλετε ρε παιδιά;;; :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...