Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Δεν φαίνεται τραγικό.. απλά έχει πολύ μικροδουλειά.. δεν φοβάμαι το decompile αλλα το compile..

Όπως και να'χει αρχίζω να ψάχνω για μπαταρία.. και ο θεός βοηθός..

Kαθολου τραγικο.Για να σου δωσω θετικο feedback,το εχω ανοιξει προκειμενου να διορθωσω ενα προβλημα που ειχε απο την μαμα apple(εχω photo στο wiki του 2g)και μπορω να πω πως αν πιανουν λιγο τα χερια σου κ εχεις και αρκετη υπομονη,θα ειναι επιτυχης η επεμβαση.Go for it με ηρεμια.

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ηi,εκανα χτες update(επειδη μου ηρθε μνμ στο iTunes) κ χαθηκε το Cydia κ ο,τι αλλο ειχα εγκαταστησει απ΄αυτο.Το ξανακατεβασα,αλλα μολις παω να εγκαταστησω το Winterboard κ μερικα αλλα apps,μου γραφει ''Cached Failure,Host Unreachable k http://apt.saurik.com''.

HELP PLS!!!!!!

• Moderators
Δημοσ.
Χμ αφου εκανες update στο iTunes, δεν σημαινει οτι εχασες και το jailbreak?

To jailbreak το εχασε σιγουρα,απλα μετα λογικα με το quickpwn επανηλθε στα καλα του:-)

Δημοσ.

Ναι ΟΚ μολις το διαβασα στο iphonehellas.gr ! Ρε σεις επειδη δεν το εχω ψαξει, ringtones στο jailbroken 2.2 βαζουμε κανονικα οτι mp3 θελουμε? Δεν το εχω δοκιμασει. Εχει πουθενα τιποτα ετοιμα?

Δημοσ.
Ναι ΟΚ μολις το διαβασα στο iphonehellas.gr ! Ρε σεις επειδη δεν το εχω ψαξει, ringtones στο jailbroken 2.2 βαζουμε κανονικα οτι mp3 θελουμε? Δεν το εχω δοκιμασει. Εχει πουθενα τιποτα ετοιμα?

Χρειάζεται να μετατρέψεις τα mp3 σε m4a με το iTunes και μετά να μετονομάσεις τα m4a σε m4r. Πρόσεξε η διάρκεια να μην είναι πάνω από 30 δευτερόλεπτα. Το κόψιμο μπορείς να το κάνεις και αυτό με το iTunes.

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι ? Η διαδικασία για τη 2.2.1 version είναι η ιδια όπως και τις προηγούμενες φορές ? ( για iphone 2g) Kατεβάζουμε το firmware απο το itunes και στη συνέχεια quickpwn?

Δημοσ.

κόβεις το mp3 που θες π.χ. με Audacity (κορυφαίο free tool)

και μετά πας:

http://www.iwfr.net/mp3toringtone/

υπάρχει και manual τρόπος να βάλεις το m4r στο iphone

και χωρίς τον περιορισμό των 30 secs... ;)

συνδέεσαι στο iphone π.χ. με WinSCP και ρίχνεις το m4r

και στους δύο φακέλους Ringtones.xxxxx που θα βρεις εδώ:

>/private/var/stash

έχω βάλει 4 ολόκληρα τραγούδια με αυτό τον τρόπο και

χτυπάνε πέρα των 30" :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...