Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Η μπαταρία δεν αλλάζει με κανένα θεό; (έστω και αν χρειαστεί να βάλω χέρι)

Αν βαλεις χερι αλλαζει.Με αρκετη προσοχη/υπομονη βεβαια.

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ήδη βλέπω την αγγελία... "πωλείται χαλασμένο iphone 3g με ανοιγμένη ράχη και νεκρή μπαταρία... πληροφορίες klainmaingr"...

• Moderators
Δημοσ.
Την έχω(νομίζω)...

Link? :D

Για το 3g παντα

http://www.ifixit.com/Guide/iPhone/iPhone-3G/Battery/137/5/Page-1

Kαλη επιτυχια και προσοχη,ειναι ιδιαιτερα ευθραυστο το ατιμο.Αν αναφερεται καπου πως χρειαζεσαι τα ipod tools,μια πενα κιθαρας κανει την δουλεια:-)

Δημοσ.

Ρε παιδιά έχουμε καμμιά ενημέρωση για το αν και πότε θα βγουν τα ελληνικά για το iphone; Μας έχουν στο δούλεμα μου φαινεται. Και η vobafone τι κάνει; Δε θα έπρεπε να πιεσει λίγο την κατάσταση; 6 μήνες πέρασαν από την κυκλοφορία του στην Ελλάδα.

Ερώτηση:

Αν αποφασίσω να το hackέψω για να βάλω τα ελληνικά -έστω και με πλάγιο τρόπο- θα χαθούν οι επαφές και οι εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει;

Επίσης, θα μπορώ να κατεβάζω apps από την @pple;

Κάτι τελευταίο. Υπάρχει σουίτα για δημιουργία apps σε windows;

Sorry, αν υπάρχουν ήδη απαντημένες οι ερωτήσεις μου στο παρόν thread. Προσπαθώ να μένω ενημερωμένος διαβάζοντας τα post όσο πιο συχνά μπορώ αλλά δεν τα προλαβαίνω όλα.

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

Ερώτηση:

Αν αποφασίσω να το hackέψω για να βάλω τα ελληνικά -έστω και με πλάγιο τρόπο- θα χαθούν οι επαφές και οι εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει;

Επίσης, θα μπορώ να κατεβάζω apps από την @pple;

Κάτι τελευταίο. Υπάρχει σουίτα για δημιουργία apps σε windows;

1.Αν κάνεις backup (μέσω iTunes) δεν θα χαθεί τίποτα. Θα γίνουν όλα restore μετά το "hack-εμα".

2. Ναι, θα μπορείς να κατεβάζεις από το AppStore της Apple χωρίς κανένα πρόβλημα

3. Όχι, απ' ότι ξέρω δεν υπάρχει σουίτα για δημιουργία App σε λειτουργικό Windows (χεχεχε).

Δημοσ.

Εχω ενα iphone 2g και εχει καποια ανοιγματα η αλουμινενια κασα του.Και μαλλον εχει μπει ενα σκουπιδακι στην οθονη απο εκει. Υπαρχει ασφαλης τροπος να διορθωσω αυτα τα προβληματα;

• Moderators
Δημοσ.
Εχω ενα iphone 2g και εχει καποια ανοιγματα η αλουμινενια κασα του.Και μαλλον εχει μπει ενα σκουπιδακι στην οθονη απο εκει. Υπαρχει ασφαλης τροπος να διορθωσω αυτα τα προβληματα;

Nα το ανοιξεις και να το καθαρισεις αν πιανουν τα χερια σου.

Οδηγοι για το ανοιγμα εδω

http://www.ifixit.com/Guide/iPhone/iPhone/105

Δημοσ.
Ρε παιδιά έχουμε καμμιά ενημέρωση για το αν και πότε θα βγουν τα ελληνικά για το iphone; Μας έχουν στο δούλεμα μου φαινεται. Και η vobafone τι κάνει; Δε θα έπρεπε να πιεσει λίγο την κατάσταση; 6 μήνες πέρασαν από την κυκλοφορία του στην Ελλάδα.

Aμφιβάλλω και αν ξέρει. Τον Νοέμβρη είχαν πει μετά από κανά 2μηνο. Όσο το είδε ο γάτος μου, άλλο τόσο το είδαμε και εμείς :mad:

Δημοσ.
Aμφιβάλλω και αν ξέρει. Τον Νοέμβρη είχαν πει μετά από κανά 2μηνο. Όσο το είδε ο γάτος μου, άλλο τόσο το είδαμε και εμείς :mad:

Ισως αν καποιοι αρχισουν να επιστρεφουν τα κινητα τους στην vodafone,ισως αλλαξει η κατασταση ..

Δημοσ.
Για το 3g παντα

http://www.ifixit.com/Guide/iPhone/iPhone-3G/Battery/137/5/Page-1

Kαλη επιτυχια και προσοχη,ειναι ιδιαιτερα ευθραυστο το ατιμο.Αν αναφερεται καπου πως χρειαζεσαι τα ipod tools,μια πενα κιθαρας κανει την δουλεια:-)

Δεν φαίνεται τραγικό.. απλά έχει πολύ μικροδουλειά.. δεν φοβάμαι το decompile αλλα το compile..

Όπως και να'χει αρχίζω να ψάχνω για μπαταρία.. και ο θεός βοηθός..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...