Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Η μπαταρία δεν αλλάζει με κανένα θεό; (έστω και αν χρειαστεί να βάλω χέρι) Αν βαλεις χερι αλλαζει.Με αρκετη προσοχη/υπομονη βεβαια.
alexzzz Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Ήδη βλέπω την αγγελία... "πωλείται χαλασμένο iphone 3g με ανοιγμένη ράχη και νεκρή μπαταρία... πληροφορίες klainmaingr"...
klainmaingr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Better than "Πωλείται ρόζ w580i :D" Well όποιες πληροφορίες για το θέμα δεκτές.. Ευχαριστώ
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Την έχω(νομίζω)...Link? Για το 3g παντα http://www.ifixit.com/Guide/iPhone/iPhone-3G/Battery/137/5/Page-1 Kαλη επιτυχια και προσοχη,ειναι ιδιαιτερα ευθραυστο το ατιμο.Αν αναφερεται καπου πως χρειαζεσαι τα ipod tools,μια πενα κιθαρας κανει την δουλεια
alexzzz Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Better than "Πωλείται ρόζ w580i :D" ακάθαρμα...
orphaeus Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Ρε παιδιά έχουμε καμμιά ενημέρωση για το αν και πότε θα βγουν τα ελληνικά για το iphone; Μας έχουν στο δούλεμα μου φαινεται. Και η vobafone τι κάνει; Δε θα έπρεπε να πιεσει λίγο την κατάσταση; 6 μήνες πέρασαν από την κυκλοφορία του στην Ελλάδα. Ερώτηση: Αν αποφασίσω να το hackέψω για να βάλω τα ελληνικά -έστω και με πλάγιο τρόπο- θα χαθούν οι επαφές και οι εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει; Επίσης, θα μπορώ να κατεβάζω apps από την @pple; Κάτι τελευταίο. Υπάρχει σουίτα για δημιουργία apps σε windows; Sorry, αν υπάρχουν ήδη απαντημένες οι ερωτήσεις μου στο παρόν thread. Προσπαθώ να μένω ενημερωμένος διαβάζοντας τα post όσο πιο συχνά μπορώ αλλά δεν τα προλαβαίνω όλα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 [...]Ερώτηση: Αν αποφασίσω να το hackέψω για να βάλω τα ελληνικά -έστω και με πλάγιο τρόπο- θα χαθούν οι επαφές και οι εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει; Επίσης, θα μπορώ να κατεβάζω apps από την @pple; Κάτι τελευταίο. Υπάρχει σουίτα για δημιουργία apps σε windows; 1.Αν κάνεις backup (μέσω iTunes) δεν θα χαθεί τίποτα. Θα γίνουν όλα restore μετά το "hack-εμα". 2. Ναι, θα μπορείς να κατεβάζεις από το AppStore της Apple χωρίς κανένα πρόβλημα 3. Όχι, απ' ότι ξέρω δεν υπάρχει σουίτα για δημιουργία App σε λειτουργικό Windows (χεχεχε).
markxcsd7 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Εχω ενα iphone 2g και εχει καποια ανοιγματα η αλουμινενια κασα του.Και μαλλον εχει μπει ενα σκουπιδακι στην οθονη απο εκει. Υπαρχει ασφαλης τροπος να διορθωσω αυτα τα προβληματα;
Moderators Gi0 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Εχω ενα iphone 2g και εχει καποια ανοιγματα η αλουμινενια κασα του.Και μαλλον εχει μπει ενα σκουπιδακι στην οθονη απο εκει. Υπαρχει ασφαλης τροπος να διορθωσω αυτα τα προβληματα; Nα το ανοιξεις και να το καθαρισεις αν πιανουν τα χερια σου. Οδηγοι για το ανοιγμα εδω http://www.ifixit.com/Guide/iPhone/iPhone/105
vajo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Ρε παιδιά έχουμε καμμιά ενημέρωση για το αν και πότε θα βγουν τα ελληνικά για το iphone; Μας έχουν στο δούλεμα μου φαινεται. Και η vobafone τι κάνει; Δε θα έπρεπε να πιεσει λίγο την κατάσταση; 6 μήνες πέρασαν από την κυκλοφορία του στην Ελλάδα. Aμφιβάλλω και αν ξέρει. Τον Νοέμβρη είχαν πει μετά από κανά 2μηνο. Όσο το είδε ο γάτος μου, άλλο τόσο το είδαμε και εμείς
telegamesvg Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Aμφιβάλλω και αν ξέρει. Τον Νοέμβρη είχαν πει μετά από κανά 2μηνο. Όσο το είδε ο γάτος μου, άλλο τόσο το είδαμε και εμείς Ισως αν καποιοι αρχισουν να επιστρεφουν τα κινητα τους στην vodafone,ισως αλλαξει η κατασταση ..
kpartsi Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Ελπίζω όσοι διαμαρτύρονται για την έλλειψη ελληνικών να έχουν υπογράψει το petition....
klainmaingr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2009 Για το 3g πανταhttp://www.ifixit.com/Guide/iPhone/iPhone-3G/Battery/137/5/Page-1 Kαλη επιτυχια και προσοχη,ειναι ιδιαιτερα ευθραυστο το ατιμο.Αν αναφερεται καπου πως χρειαζεσαι τα ipod tools,μια πενα κιθαρας κανει την δουλεια Δεν φαίνεται τραγικό.. απλά έχει πολύ μικροδουλειά.. δεν φοβάμαι το decompile αλλα το compile.. Όπως και να'χει αρχίζω να ψάχνω για μπαταρία.. και ο θεός βοηθός..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.