kavaliotis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Εννοειται δεν αναβαθμιζουμε οσοι το εχουμε ξεκλειδωσει, περιμενουμε μια σοβαρη αναβαθμιση.
kavaliotis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Εννοειται δεν αναβαθμιζουμε οσοι το εχουμε ξεκλειδωσει, περιμενουμε μια σοβαρη αναβαθμιση.
vajo Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Ελληνικά όχι. Απλώς διορθώνει κάποια μικρά bugs, κάνει πιο σταθερό το Safari και λύνει και το πρόβλημα προβολής φωτογραφιών μέσα από το Mail. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την ενημέρωση σχετικά με το τι κάνει το 2.2.1 Εννοειται δεν αναβαθμιζουμε οσοι το εχουμε ξεκλειδωσει, περιμενουμε μια σοβαρη αναβαθμιση. Δεν το έχω πειράξει καθόλου, γιατί την φοβάμαι την δουλειά. Μην του πετάξω τα μάτια... Γιατί άμα πάθει κάτι.... Και έτσι δουλεύω με τα επίσημα fw.
vajo Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2009 Ελληνικά όχι. Απλώς διορθώνει κάποια μικρά bugs, κάνει πιο σταθερό το Safari και λύνει και το πρόβλημα προβολής φωτογραφιών μέσα από το Mail. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την ενημέρωση σχετικά με το τι κάνει το 2.2.1 Εννοειται δεν αναβαθμιζουμε οσοι το εχουμε ξεκλειδωσει, περιμενουμε μια σοβαρη αναβαθμιση. Δεν το έχω πειράξει καθόλου, γιατί την φοβάμαι την δουλειά. Μην του πετάξω τα μάτια... Γιατί άμα πάθει κάτι.... Και έτσι δουλεύω με τα επίσημα fw.
klainmaingr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Με έπιασε η βλακεία και μιας και ο bro μου που του είχα δώσει το iphone, θα πάρει το xperia είπα να ξαναπιάσω το iphone να παίξω λίγο.. Έχω κάνα δυό μήνες να ασχοληθώ... Τι έχω χάσει απο firmware updates/must appz νέα κτλ; Όλα όπως πριν ή είχαμε κάτι; Νομίζω έχω την 2.1 Επίσης ροζάλεξζ μπορείς να με θυμίσεις τί cover είχες για το macbook? Θυμάμαι οτι στο ίδιο site είχε μερικά πολύ ωραία και για το iphone... Thnx
alexzzz Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Με έπιασε η βλακεία και μιας και ο bro μου που του είχα δώσει το iphone, θα πάρει το xperia είπα να ξαναπιάσω το iphone να παίξω λίγο..Έχω κάνα δυό μήνες να ασχοληθώ... Τι έχω χάσει απο firmware updates/must appz νέα κτλ; Όλα όπως πριν ή είχαμε κάτι; Νομίζω έχω την 2.1 Επίσης ροζάλεξζ μπορείς να με θυμίσεις τί cover είχες για το macbook? Θυμάμαι οτι στο ίδιο site είχε μερικά πολύ ωραία και για το iphone... Thnx -firmware βγήκε το 2.2.1 προχτές αλλά ακόμα δεν έσπασε... (νομίζω) -εφαρμογές... οι γνωστές πολύ χρήσιμες και σημαντικές... isteam, ifart, i στην ευχή και αλλά τέτοια -Θήκες λες τα foofbag... (βλέπεις ότι εγώ παρά τις προσβολές σου... εδώ.... βράχος... )
telegamesvg Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 --εφαρμογές... οι γνωστές πολύ χρήσιμες και σημαντικές... isteam, ifart, i στην ευχή και αλλά τέτοια Αφου ειπαμε ,ειναι επαγγελματικο το εργαλειο :lol:
alexzzz Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Αφου ειπαμε ,ειναι επαγγελματικο το εργαλειο :lol: άστα... ήττα. Είχα πει θα το δώσω και ακόμα με αυτό είμαι...
klainmaingr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 -firmware βγήκε το 2.2.1 προχτές αλλά ακόμα δεν έσπασε... (νομίζω)-εφαρμογές... οι γνωστές πολύ χρήσιμες και σημαντικές... isteam, ifart, i στην ευχή και αλλά τέτοια -Θήκες λες τα foofbag... (βλέπεις ότι εγώ παρά τις προσβολές σου... εδώ.... βράχος... ) Ανα μπράβο.. foofbags Το ifart πρέπει να μην ξεχάσω να το βάλω.. Προσβολή το ρόζ; Νομίζω οτι σε έχουμε καλομάθει τελευταία...
alexzzz Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Ανα μπράβο.. foofbags Το ifart πρέπει να μην ξεχάσω να το βάλω.. Προσβολή το ρόζ; Νομίζω οτι σε έχουμε καλομάθει τελευταία... αν το σκέφτεσαι για foof bag να μου πεις... το σκέφτομαι και εγώ (και κάνουν πολύ καιρό να έρθουν από australia)
klainmaingr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Το σκέφτομαι χαλαρά.. Τώρα θέλω να βρώ και κάτι να κάνω για την τραγική μπαταρία.. και είμαι άρχοντας.. Γιατί θυμάμαι οτι στα μισά της ημέρας η μπαταρία ήταν ετοιμοθάνατη..
alexzzz Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Το σκέφτομαι χαλαρά.. Τώρα θέλω να βρώ και κάτι να κάνω για την τραγική μπαταρία.. και είμαι άρχοντας.. Γιατί θυμάμαι οτι στα μισά της ημέρας η μπαταρία ήταν ετοιμοθάνατη.. η δική μου κρατάει 2 παρά κάτι... δηλαδή θα χρειαστεί φόρτιση το απόγευμα της 2ρης... επίσης δεν ξέρω αν το πρόλαβες πριν το δώσεις αλλά έχει βγει το installus που εγκαθιστά εφαρμογές από τον θείο απευθείας στο iphone χωρίς itunes στην μέση...
haHa Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 η δική μου κρατάει 2 παρά κάτι... δηλαδή θα χρειαστεί φόρτιση το απόγευμα της 2ρης... Και το δικο μου τοσο κραταει περιπου..
klainmaingr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Χμ.. Cydia εννοείς φαντάζομαι.. Η μπαταρία δεν αλλάζει με κανένα θεό; (έστω και αν χρειαστεί να βάλω χέρι)
alexzzz Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Χμ.. Cydia εννοείς φαντάζομαι..Η μπαταρία δεν αλλάζει με κανένα θεό; (έστω και αν χρειαστεί να βάλω χέρι) χμ... όχι... από το cydia βάζεις το installus... περισσότερες πληροφορίες από το απόγευμα και μετά που θα είμαι σπίτι. Δεν έχω links κτλ μαζί μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.