Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κανενα discount code για zagg - invisible shield παιζει ρε παιδες??

Μαλλον θα αγορασω, προς το τελος της βδομαδας περιμενω εγκριση φορητοτητας+συσκευη...

• Super Moderators
Δημοσ.
μια ερωτηση.το iphone to 3g εχει χαρτες?ειναι καλοι?δουλευουν κανονικα με ηχο?

Το iphone έχει απλά Google Maps που τους κατεβάζει online. Και προφανώς δεν έχει φωνητική πλοήγηση κλπ κλπ!

B)

• Super Moderators
Δημοσ.

Το iphone έχει απλά Google Maps που τους κατεβάζει online. Και προφανώς δεν έχει φωνητική πλοήγηση κλπ κλπ!

B)

Δημοσ.
Πσσσσστ σύρμα! Βγήκε νέο iphone Firmware 2.2.1!

B)

Έλεγαν για 26 του μηνός... Τελικά βγήκε 27. Δεν νομίζω να αξίζει να κάνουμε από την αρχή όλη την διαδικασία εγκατάστασης και jaibreak. Εγώ μόλλον θα περιμένω να το κάνω μιά και καλή με το 2.3 τον Απρίλη. :-)

Όχι φίλε μου δεν έχει χάρτες... Πρέπει να είσαι συνδεδεμένος στο Ίντερνετ και να τους κατεβάζεις από το Google maps. Δεν υπάρχει ούτε ήχος. Λένε ότι σύντομα θα κυκλοφορήσουν προγράμματα αλλά μέχρι τώρα υπάρχει μόνο ένα με αμερικάνικους χάρτες...

Δημοσ.
Πσσσσστ σύρμα! Βγήκε νέο iphone Firmware 2.2.1!

B)

Έλεγαν για 26 του μηνός... Τελικά βγήκε 27. Δεν νομίζω να αξίζει να κάνουμε από την αρχή όλη την διαδικασία εγκατάστασης και jaibreak. Εγώ μόλλον θα περιμένω να το κάνω μιά και καλή με το 2.3 τον Απρίλη. :-)

Όχι φίλε μου δεν έχει χάρτες... Πρέπει να είσαι συνδεδεμένος στο Ίντερνετ και να τους κατεβάζεις από το Google maps. Δεν υπάρχει ούτε ήχος. Λένε ότι σύντομα θα κυκλοφορήσουν προγράμματα αλλά μέχρι τώρα υπάρχει μόνο ένα με αμερικάνικους χάρτες...

Δημοσ.
thanks ειμαι αναμεσα σε Omnia k iphone

Άμα είναι για το Gps αυτή την στιγμή η επιλογή σου είναι εύκολη...

Αν είναι για όλα τα υπόλοιπα, επίσης είναι εύκολη ;) :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...