alexzzz Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Ευχαριστώ πολύ Φαντάζεσαι σκηνικό, να το πουλήσω και να του λέει, locked, lol :s Χα! Μαζί σου... και εγώ λέω να το δώκω!!! Δώστο και πάρε το μακ.... :o:o
NteliX Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 μπορει καποιος να με βοηθησει εμενα έχω πρόβλημα με το Cydia έχω κάνει την διαδικασία του jailbreak με Quickpwn και έγινε κανονικά με Firmware 2,2 το πρόβλημα τώρα το αντιμετωπίζω στο Cydia καθώς πάω να μπω δεν μου συνδέεται και μου βγάζει διάφορα Error στις διασυνδέσεις που θέλει να πραγματοποίηση και στο τέλος μου βγάζει Unable to load (no internet connection).να σημειώσω ότι μπαίνω internet μέσω proxy. την διαδικασία την ξανά έκανα με το jailbreak και πήγα σε ιντερνετ καφέ και στη βιβλιοθήκη της σχολής μου για το Cydia αλλά και πάλι τπτ! τη να κάνω? από την άλλη δοκίμασα το SneGo!vik και ναι μου αναγνώρισε τι Sim άλλα και πάλι δεν μπορώ να εγκαταστήσω προγράμματα με το WinSCP αφού δεν έχω IP επίσης δοκίμασα και iphone browser και μπαίνει κανονικά αλλά δεν μπορώ να κάνω restore στα αρχεία. help pls
barchetta Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Εχω το iPhone 16gb και εχω διαπιστωσει οτι δεν πιανει οσα ασυρματα δικτυα πιανει το ipod touch ας πουμε αλλα και αλλες συσκευες.Τα δικτυα που πιανω με το macbook μου για παραδειγμα εχουν full σημα και με το iPhone οσα πιανει τα πιανει με σημα κατωτερο.. Τι γινεται? Εχει παρατηρησει κανεις το ιδιο? Ειναι λογος για να το στειλω στη Vodafone?? Τι λετε ??
equalizer43 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Εχω το iPhone 16gb και εχω διαπιστωσει οτι δεν πιανει οσα ασυρματα δικτυα πιανει το ipod touch ας πουμε αλλα και αλλες συσκευες.Τα δικτυα που πιανω με το macbook μου για παραδειγμα εχουν full σημα και με το iPhone οσα πιανει τα πιανει με σημα κατωτερο..Τι γινεται? Εχει παρατηρησει κανεις το ιδιο? Ειναι λογος για να το στειλω στη Vodafone?? Τι λετε ?? Έχεις κατεβάσεις το Wifinder app από το App Store; Είναι δωρεάν και σου βρίσκει πολύ περισσότερα δίκτυα απ' ό,τι βρίσκει το τηλέφωνο χωρίς την εφαρμογή.
barchetta Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Έχεις κατεβάσεις το Wifinder app από το App Store; Είναι δωρεάν και σου βρίσκει πολύ περισσότερα δίκτυα απ' ό,τι βρίσκει το τηλέφωνο χωρίς την εφαρμογή. Και σε αυτα τα ''extra'' δικτυα μπορεις να συνδε8εις?? Ή απλα και μονο τα βρισκει σαν ρανταρ?? Το ρωταω αυτο επειδη δεν εχω προσβαση στο ιντερνετ μεσω του iPhone αυτη τη στιγμη ωστε να κατεβασω την εφαρμοφη που λες και να τη δοκιμασω...
equalizer43 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Και σε αυτα τα ''extra'' δικτυα μπορεις να συνδε8εις?? Ή απλα και μονο τα βρισκει σαν ρανταρ??Το ρωταω αυτο επειδη δεν εχω προσβαση στο ιντερνετ μεσω του iPhone αυτη τη στιγμη ωστε να κατεβασω την εφαρμοφη που λες και να τη δοκιμασω... Ναι επιλέγεις ποιο θες και μπορείς να συνδεθείς κανονικά
kpartsi Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δεν την ήξερα αυτή την εφαρμογή... Την κατεβάζω και εγώ. Είναι αλήθεια όμως ότι η ένταση του σήματος wifi στο iPhone είναι πιο ασθενές σε σχέση με άλλες συσκευές.... Σε σχέση με το MBP τεράστια διαφορά, πιάνει τα μισά μόνο δίκτυα
georgeadams Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Ναι επιλέγεις ποιο θες και μπορείς να συνδεθείς κανονικά Αρκεί να είναι ξεκλείδωτο ή να έχεις το password
FarCry Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Είναι αλήθεια όμως ότι η ένταση του σήματος wifi στο iPhone είναι πιο ασθενές σε σχέση με άλλες συσκευές.... καλά αυτό είναι το μονο σίγουρο. το E51 μου πιάνει τα διπλάσια δίκτυα . έκανα test με ένα φίλο μου που έχει το 3G hehe
kingotto Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Υπάρχει τρόπος ναν περάσω αρχεία ms officeστο iphone? Όχι να τα ανοίγω, απλη μεταφορά.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Υπάρχει τρόπος ναν περάσω αρχεία ms officeστο iphone? Όχι να τα ανοίγω, απλη μεταφορά. Να χρησιμοποιήσεις το iPhone ως αποθηκευτικό χώρο δηλαδή; Ως USB Drive; Αν ναι, μπορείς με την εφαρμογή Memory Stick. http://iphonehelp.in/2009/01/05/memory-stick-on-the-appstore-099/ Αν δεν θες να εγκαταστήσεις την εφαρμογή, μπορείς να στείλεις με e-mail αρχεία και να λάβεις το e-mail από το iPhone.
SwAToNeR Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Το memory stick δουλεύει ως wifi shared folder όχι ως usb stick δυστυχώς.
Cygnus Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2009 Να σας ρωτήσω κάτι..Θέλω ένα dock για το iPhone 3G που έχω. Υπάρχει κάποια "επίσημη" της Apple ή κάποια εξίσου καλή άλλης εταιρίας; Ενδιαφέρομαι για αγορά μέσω ebay..
Freakster Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Πάντα ξεκινάει με 200+ mb δεσμευμένα το iphone ε; Ακόμα και μετά από restore..
loukas77 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Πάντα ξεκινάει με 200+ mb δεσμευμένα το iphone ε; Ακόμα και μετά από restore.. Έχει 2 partition στο δίσκο του. 1 που είναι 500ΜΒ για το λειτουργικο και ένα 2ο που είναι για όλα τα υπόλοιπα. Άρα αν ενοείς αυτό ναι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.