Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.
To greek project 2.0 για ελληνικά στο iphone

http://greek-iphone.com/greek-project

το έχει δοκιμάσει κανείς; Αξίζει να δώσεις τα 30 ευρώ σε σχέση με τις δωρεάν λύσεις;

Eχεις δοκιμασει τις δωρεαν και υπαρχει κατι που δεν σου αρεσε ή λειπει?

Δημοσ.
Eχεις δοκιμασει τις δωρεαν και υπαρχει κατι που δεν σου αρεσε ή λειπει?

όχι γι' αυτό και ρωτάω. Δεν το έχω καν ακόμα στα χέρια μου το iphone. Θα ήθελα να ξέρω μιας και σκοπεύω να βάλω αμέσως ελληνικά. Το greek project φαίνεται (λέω φαίνεται χωρίς να ξέρω ιδιαίτερα - από μια γρήγορη ματιά που έριξα) να έχει κάποια πλεονεκτήματα:

δεν χρειάζεται jailbreak

δεν αντικαθιστά άλλη γλώσσα

στα sms έχεις 160 χαρακτήρες αντί 80

άλλα;

Ρωτάω αν κάποιος το έχει αγοράσει για να μας πει τη γνώμη του...

Δημοσ.

Τζάμπα ξύδι πιο γλυκό από μέλι...

jailbrake δεν θέλεις να κάνεις; Μόνο καλά έχει

τα Ρώσικα που αντικαθιστά τα χρειάζεσαι;

σήμερα είδα στο cydia κάτι για 160 χαρακτήρες sms αλλά δεν το έψαξα

• Moderators
Δημοσ.
από μια γρήγορη ματιά που έριξα) να έχει κάποια πλεονεκτήματα:

δεν χρειάζεται jailbreak

Καταλαβαινω τι εννοεις,αλλα αυτο παντως δεν πρεπει να συγκαταλεγεται ως πλεονεκτημα.Φυσικα δεν ειναι μειονεκτημα του,καθως ειναι πιο ευκολο στην εγκατασταση,αλλα το jailbreak ειναι ιδιαιτερα ευκολο πια και μονο αρνητικα δεν εχει.

Αποψη ειναι πως το μονο θετικο που εχει οπως λες ειναι τα 160 characters για οσους στελνουν μπολικα sms.

• Moderators
Δημοσ.
Sorry...στην πατεντα οπου αντικαθιστας το ρωσικο με ελληνικo δεν στελνει 160 χαρακτηρες μηνυμα? :o

Στελνει αλλα χρεωνεται διπλα.

Δημοσ.

Όπως προ είπα είδα στο cydia σήμερα κάτι αλλά δεν ασχολήθηκα... όποιος έχει όρεξη και μπορεί ας το ψάξει

(στους 160 χαρακτήρες αναφέρομαι)

Δημοσ.
όχι γι' αυτό και ρωτάω. Δεν το έχω καν ακόμα στα χέρια μου το iphone. Θα ήθελα να ξέρω μιας και σκοπεύω να βάλω αμέσως ελληνικά. Το greek project φαίνεται (λέω φαίνεται χωρίς να ξέρω ιδιαίτερα - από μια γρήγορη ματιά που έριξα) να έχει κάποια πλεονεκτήματα:

δεν χρειάζεται jailbreak

δεν αντικαθιστά άλλη γλώσσα

στα sms έχεις 160 χαρακτήρες αντί 80

άλλα;

Ρωτάω αν κάποιος το έχει αγοράσει για να μας πει τη γνώμη του...

Χρειάζεται jailbreak. Μέσω installer εγκαθίσταται.

Πεταμένα λεφτά είναι. Βάζεις το δωρεάν που έχουν κάνει τα παιδιά στο myphone.gr και καθάρισες.

Δημοσ.

Εδώ και μερικές μέρες δε μου κάνει  sync το iphone 3g ( jailbroken/unlocked) ενώ το βλέπει κανονικά το itunes, γνωρίζει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει?

Δημοσ.

Παιδιά.. Αν πουλήσω το iphone που αγόρασα πριν κανα δυο μήνες με συμβόλαιο.. Και ζητήσει activation από τον νέο κάτοχο.. θα παίξει κανονικά;

Ισχύει το ότι είναι ξεκλείδωτο και σε αυτή την περίπτωση δηλαδή;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...