pantnick Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Με τον 1 τρόπο λιανικής απο Αμερική μπορείς μόνο να το πάρεις αν κάνεις συμβόλαιο κ πληρώσεις 175 dollars για ακύρωση μετα απο 1 μήνα.Άρα 175+299=474 dollars = 306 ευρώ. Aπο Ιταλία όπως είπαμε 569 ευρώ.. Ακόμα τιμές για συμβόλαιο απο Ιταλία ή Ελλάδα δεν ξέρουμε αλλα θα το δούμε κ αυτό...
Psyx Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Με τον 1 τρόπο λιανικής απο Αμερική μπορείς μόνο να το πάρεις αν κάνεις συμβόλαιο κ πληρώσεις 175 dollars για ακύρωση μετα απο 1 μήνα.Άρα 175+299=474 dollars = 306 ευρώ. Aπο Ιταλία όπως είπαμε 569 ευρώ.. Ακόμα τιμές για συμβόλαιο απο Ιταλία ή Ελλάδα δεν ξέρουμε αλλα θα το δούμε κ αυτό... μόλις βρήκα τον τρόπο να πάρω το 3G... φίλε pantnick αυτό που γράφεις ισχύει 100%? παίζει ακύρωση μετά από συγκεκριμένο χρονικό διάστημα με $175?
pantnick Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 'Ετσι διάβασα φίλε μου.Μισό να βρώ που το διάβασα....Και εγώ έτσι σκοπεύω να το πάρω αλλα προέχει το macbook γιατι κ με το iphone v1 βολεύομαι προς το παρών.
alexzzz Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 μόλις βρήκα τον τρόπο να πάρως το 3G... φίλε pantnick αυτό που γράφεις ισχύει 100%? παίζει ακύρωση μετά από συγκεκριμένο χρονικό διάστημα με $175? Άμα ίσχυαν όλα αυτά που κατά καιρούς λέει τώρα θα είχαμε ήδη τα mac book που λιγουρεύεται.
haHa Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Με τον 1 τρόπο λιανικής απο Αμερική μπορείς μόνο να το πάρεις αν κάνεις συμβόλαιο κ πληρώσεις 175 dollars για ακύρωση μετα απο 1 μήνα.Άρα 175+299=474 dollars = 306 ευρώ. Aπο Ιταλία όπως είπαμε 569 ευρώ.. Ακόμα τιμές για συμβόλαιο απο Ιταλία ή Ελλάδα δεν ξέρουμε αλλα θα το δούμε κ αυτό... 1-2 διορθωσεις... Πρωτον δεν εχεις βαλει στις τιμες Αμερικης τον εκαστοτε φορο πολιτειας..(γιατι στην τιμη Ιταλιας συμπεριλαμβανεται το ΦΠΑ) Δευτερον ,δεν ειναι ακομα σιγουρο τι θα γινει με το πεναλτι ακυρωσης του συμβολαιου... Και εγω περιμενω να μαθω, για να εκμεταλλευτουμε την ισοτιμια δολλαριου-ευρω.. Ακουγεται ομως οτι θα σε υποχρεωνουν να επιστρεψεις και το κινητο!(αν τουλαχιστον ακυρωσεις το συμβολαιο κατευθειαν τον πρωτο μηνα) Aν ακυρωσεις το συμβολαιο μετα τον πρωτο μηνα(δηλαδη εχοντας πληρωσει σιγουρα το πρωτο παγιο), τοτε μαλλον θα πληρωνεις μονο το ETF. Βεβαια αυτο προυποθετει οτι θα μπορεις να κανεις συμβολαιο, δηλαδη να εχεις τα απαραιτητα εγγραφα κλπ.Οχι δηλδη οπως γινοταν με το προηγουμενο iPhone. Επισης επαναλαμβανω πως στην Αγγλια η O2 το διαθετει δωρεαν με ενα παγιο.. Αλλα μαλλον και εκει το πεναλτι ακυρωσης του συμβολαιου ή ειναι υψηλο ή θα σε υποχρεωνει να επιστρεψεις το κινητο.
pantnick Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Άμα ίσχυαν όλα αυτά που κατά καιρούς λέει τώρα θα είχαμε ήδη τα mac book που λιγουρεύεται. Εσυ βρε απόγονε του skroutz εδω και 3 χρόνια το λες κ ακομα να πάρεις laptop. Μέχρι κ ο Σίμος πήγε ΝΥ κ εσυ ακόμα στην καλύβα σου είσαι. φίλε Ηaha δεν ξέρω πόσο σίγουρο είναι κ κανείς δεν ξέρει μέχρι να δοκιμάσει αλλα στους όρους της ΑΤ&Τ το αναφέρει...Το κινητό πρέπει να το επιστρέψεις σε περίπτωση που κάνεις ακύρωση σε λιγότερο απο 1μήνα κ φυσικά πληρώνεις μικρότερο fee. http://blog.seattlepi.nwsource.com/consumersmarts/archives/135443.asp
alerasta Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Αντε, άντε, να βγει σε καλή τιμή ώστε να φθηναίνουν σιγά σιγά και τα pocket PCs που με ενδιαφέρουν
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Pocket PC != iPhone, γιατι να τα χτυπήσει;; Δε μας λές τι σε ενδιαφέρει για να καταλάβουμε τι περιμένεις... να δούμε μήπως περιμένεις και άσκοπα;;
papatrexas! Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι παιζει με τα ηχεια που ανεφερε ενας φιλτατος πιο πανω; Τελικα θα εχουν καλυτερη αποδοση τα ηχεια του,γιατι απο εναν φιλο που μου εβαλε κατι να ακουσω δεν πολυτρελαθηκα;Μονοφωνικο μου ακουγοταν.Καλυτερο ηχο εχει το w900i που εχω. Και μια τελευταια ερωτηση. Αν αποκτησω το 1 και το ''σπασω'',οταν κανω την αναβαθμιση που αναφερθηκε στην press conference ποιες θα ειναι οι ''παρενεργειες'';
jason_rethymno Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Τι να τα κάνεις τα ηχεία αφού έχει ακουστικά.
haHa Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι παιζει με τα ηχεια που ανεφερε ενας φιλτατος πιο πανω; Τελικα θα εχουν καλυτερη αποδοση τα ηχεια του,γιατι απο εναν φιλο που μου εβαλε κατι να ακουσω δεν πολυτρελαθηκα;Μονοφωνικο μου ακουγοταν.Καλυτερο ηχο εχει το w900i που εχω. Και μια τελευταια ερωτηση. Αν αποκτησω το 1 και το ''σπασω'',οταν κανω την αναβαθμιση που αναφερθηκε στην press conference ποιες θα ειναι οι ''παρενεργειες''; Το πρωτης γενιας iPhone εχει ενα ηχειο(μονοφωνικος ηχος δηλαδη),χαμηλης εντασης και πολυ μετριας εως χαλια ποιοτητας. Ο ηχος των περισοοτερων nokia, sony ericsson ειναι μακραν καλυτερος οταν παιζουν απο τα ηχεια. Μακαρι να το διορθωσαν αυτο στο καινουριο iphone.
iced Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 και πολυ μετριας εως χαλια ποιοτητας.. Δεν το χρησιμοποιω το εξωτερικο ποτε οποτε δεν το ειχα παρατηρησει αυτο!
alerasta Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Pocket PC != iPhone, γιατι να τα χτυπήσει;;Δε μας λές τι σε ενδιαφέρει για να καταλάβουμε τι περιμένεις... να δούμε μήπως περιμένεις και άσκοπα;; Pocket PC = Applications + GPS + Phone iPhone = Applications + GPS + Phone Απο τη στιγμή που κάποιος ενδιαφέρεται να κάνει τα παραπάνω δύσκολο το βλέπω να κουβαλάει iPhone + Pocket PC οπότε θα διαλέξει μία από τις δύο πλατφόρμες. Οπότε -πιστεύω- είναι ανταγωνιστικά όσο ανταγωνιστικά είναι τα PC με τα Mac (διαφορετικά αλλά εξυπηρετούν τον ίδιο σκοπό). Ο ανταγωνισμός που με ενδιαφέρει έχει να κάνει με την πτώση των τιμών των PPC, κι αυτό γιατί δε με ψήνει τι iPhone (καλώς ή κακώς δεν έχει σημασία). Τώρα τι περιμένω... Κάτι σαν αυτό ή αυτό σε όσο το δυνατόν καλύτερη τιμή...
nokiamaniac Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 απο αμερικη δεν υπαρχει τροπος να το αγορασουμε νομιμα και φτηνα?
Mvpgr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Κι εγώ έχω δίλημα ανάμεσα στο iphone 3g και το HTC Diamond. Είναι και τα δύο ακριβώς αυτό που θέλω. Όποιο μου έρχεται πιο φτηνά θα πάρω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.