Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εχω εγκαταστησει το iRealSMS 2.0 απο Cydia αλλα για να χρησιμοποιησω την ολοκληρωμενη εφαρμογη κ οχι το DEMO , μου ζηταει 10 Euros PayPal...δεν ειναι free?

Προφανώς δεν είναι, αλλά αξίζει 100% σαν αγορά νομίζω.

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.
Προφανώς δεν είναι, αλλά αξίζει 100% σαν αγορά νομίζω.

Ανετα.Landscape mode,ολα τα λεφτα!Συν ολα τα υπολοιπα features.

Δημοσ.
giorgos147 για ιντερνετ ψιλοσερνεται το 2g. ειναι περιπου σαν dialup

Τότε...Πιάστε ακύρι...

Με 200 περίπου ευρά,μπορώ να βρω χρησιμοποιημένo iphone 3g;(σε καλή κατάσταση βεβαίως...Όχι για ανταλλακτικά :-) )

Δημοσ.
Μπορει να εχει ξανααναφερθει αλλα που να ψαξω.....

Ποιο προγραμμα μπορει να μετατρεψει ταινιες avi, vob σε μορφη για το iphone σε "συμπαθητικο" μεγεθος και εικονα ???

Ευχαριστω.

Γιάννη το καλύτερο που έχω χρησιμοποιήσει ως τώρα και με ενσωμάτωση subs αλλά

και πολλές επιλογές για ποιότητα είναι το XviD4PSP 5.0...

τα settings που χρησιμοποιώ είναι αυτά που έχω επισυνάψει... αν θες μείωση του

μεγέθους, μπορείς να χρησιμοποιήσεις Video Encoding: x264 2P 768k Ultra...

ξέχασα να πω οτι είναι δωρεάν και σπέρνει...

post-13649-129062980508_thumb.jpg

Δημοσ.
Γιάννη το καλύτερο που έχω χρησιμοποιήσει ως τώρα και με ενσωμάτωση subs αλλά

και πολλές επιλογές για ποιότητα είναι το XviD4PSP 5.0...

τα settings που χρησιμοποιώ είναι αυτά που έχω επισυνάψει... αν θες μείωση του

μεγέθους, μπορείς να χρησιμοποιήσεις Video Encoding: x264 2P 768k Ultra...

ξέχασα να πω οτι είναι δωρεάν και σπέρνει...

Ευχαριστω.Δωρεαν ??? Καλα κι αν δεν ηταν......

Δημοσ.
Τότε...Πιάστε ακύρι...

Με 200 περίπου ευρά,μπορώ να βρω χρησιμοποιημένo iphone 3g;(σε καλή κατάσταση βεβαίως...Όχι για ανταλλακτικά :-) )

3g με 200 ευρώ πολύ δύσκολο. Το 2g είναι αργό αν δεν παίρνεις internet μέσω wifi. Άσε που χρεώνεσαι extra για το 3g internet όσο σερφάρεις. Δε νομίζω να κάνει για σένα.

Βρές ένα 2g με 250 βρίσκεις με 16gb μνήμη σε καλή κατάσταση. Είναι κ πιο ανθεκτικό έχει κ wifi κλπ κλπ. Απλά δεν έχει agps (Το οποίο κάνει μόνο για πεζούς, για αμάξι δε κάνει) και δεν έχει 3g που δε νομίζω να το χρεισιμοποιήσεις κιόλλας. Άντε να δείς καμια σελίδα με χρεώση απο καρτοκινητό υποθέτω έχεις;

Δημοσ.
3g με 200 ευρώ πολύ δύσκολο. Το 2g είναι αργό αν δεν παίρνεις internet μέσω wifi. Άσε που χρεώνεσαι extra για το 3g internet όσο σερφάρεις. Δε νομίζω να κάνει για σένα.

Βρές ένα 2g με 250 βρίσκεις με 16gb μνήμη σε καλή κατάσταση. Είναι κ πιο ανθεκτικό έχει κ wifi κλπ κλπ. Απλά δεν έχει agps (Το οποίο κάνει μόνο για πεζούς, για αμάξι δε κάνει) και δεν έχει 3g που δε νομίζω να το χρεισιμοποιήσεις κιόλλας. Άντε να δείς καμια σελίδα με χρεώση απο καρτοκινητό υποθέτω έχεις;

Ναι,καρτοκινητό έχω.Βρήκα κάτι 3g στα 270 δολάρια που σε ευρώ μεταφράζεται στα 196...Είναι σωστό αυτό;;;;(για 3g μιλάω πάντα)

Και στο ebay όταν λέει σε ένα σημείο

Shipping:

To Greece -- US $50.00

USPS Priority Mail InternationalTM

Service to Greece

(more services)

Τι εννοεί με αυτό το US $50.00;Δηλαδή με χρεώνει 50 δολάρια για να μου το στείλει;

Το ξαναλέω...Δε με νοιάζει να είναι μεταχειρισμένο.Τι δουλειά του να κάνει :-)

Αν βρείτε τίποτα ρε παιδιά,πετάχτε το εδώ.Αυτή τη gadgetια τη θέλω απο τη πρώτη μέρα που βγήκε.... :o

**Το internet θα το δουλεύω μόνο απο wifi...

Πιο πολύ το θέλω για κινητό,και όποτε βρίσκομα σε κανένα wifi spot ή στο σπίτι στον καναπέ,να μη χρειάζεται να κάθομαι στον υπολογιστή για να βλέπω τα mails μου :-)

(ναι...Είμαι απο τους καμμένους που βλέπουν όλη την ώρα αν έχουν mail B) )

Να κάνω κανένα bid σε αυτόν;

***Απλά...Μπορείτε να μου πείτε πως πάνε δολάρια-ευρώ;Π.χ....Αν του στείλω 200 ευρώ μέσω paypal...Θα του φτάσουν εκείνου ως 274 δολάρια;

Δημοσ.
Ναι,καρτοκινητό έχω.Βρήκα κάτι 3g στα 270 δολάρια που σε ευρώ μεταφράζεται στα 196...Είναι σωστό αυτό;;;;(για 3g μιλάω πάντα)

Και στο ebay όταν λέει σε ένα σημείο

Shipping:

To Greece -- US $50.00

USPS Priority Mail InternationalTM

Service to Greece

(more services)

Τι εννοεί με αυτό το US $50.00;Δηλαδή με χρεώνει 50 δολάρια για να μου το στείλει;

Το ξαναλέω...Δε με νοιάζει να είναι μεταχειρισμένο.Τι δουλειά του να κάνει :-)

Αν βρείτε τίποτα ρε παιδιά,πετάχτε το εδώ.Αυτή τη gadgetια τη θέλω απο τη πρώτη μέρα που βγήκε.... :o

**Το internet θα το δουλεύω μόνο απο wifi...

Πιο πολύ το θέλω για κινητό,και όποτε βρίσκομα σε κανένα wifi spot ή στο σπίτι στον καναπέ,να μη χρειάζεται να κάθομαι στον υπολογιστή για να βλέπω τα mails μου :-)

(ναι...Είμαι απο τους καμμένους που βλέπουν όλη την ώρα αν έχουν mail B) )

Να κάνω κανένα bid σε αυτόν;

***Απλά...Μπορείτε να μου πείτε πως πάνε δολάρια-ευρώ;Π.χ....Αν του στείλω 200 ευρώ μέσω paypal...Θα του φτάσουν εκείνου ως 274 δολάρια;

φιλε μου ο τυπος σε χρεωνει 50 δολλαρια για να βγαλει λεφτα και απο τα μεταφορικα.οπως κανουν και οι περισσοτεροι στο ebay.απλα αν το παρεις απο αμερικη κανε και μια ερωτηση για το τελωνειο..και κατι ακομα.

για το iphone nano εχουμε κανενα νεο???:o

Δημοσ.

Μια πολύ σύντομη ερώτηση.Επειδή έχω iphone πρώτης γεννιάς και δεν το γνωρίζω, ένας φίλος που πήρε το 3g απο Vodafone ξεκλείδωτο, μόνο με το QuickPWNAGE δεν είναι "έτοιμος για όλα"?

• Super Moderators
Δημοσ.
Μια πολύ σύντομη ερώτηση.Επειδή έχω iphone πρώτης γεννιάς και δεν το γνωρίζω, ένας φίλος που πήρε το 3g απο Vodafone ξεκλείδωτο, μόνο με το QuickPWNAGE δεν είναι "έτοιμος για όλα"?

Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς ρωτάς.

Αν ο φίλος σου το πήρε από την Ελλάδα από τη Vodafone, είναι ξεκλείδωτο και δεν χρειάζεται να κάνει κανείς τίποτα. Εκτός εάν θέλει κάποιος να έχει και Installer / Cydia, οπότε υποθέτω ότι χρειάζεται Quickpwnage.

Δημοσ.
Ρε παιδια στο 2G αν εχεις κλειστο το Data Roaming, δεν υπαρχει περιπτωση να σε χρεωνει για mobile internet ετσι;

Το Data Roaming αφορά τη σύνδεση στο internet μόνο όταν είσαι στο εξωτερικό. Αν θέλεις να κλείσεις εντελώς το EDGE/GPRS Data πρέπει:

- Αν έχεις κάνει Jailbreak, βρες από το Cydia και εγκατέστησε το Bosspreffs ή το SBSettings. Αυτά έχουν επιλογή να ανοιγοκλείνεις το EDGE ή/και το 3G κατά βούληση.

- Αν δεν έχεις κάνει Jailbreak, πήγαινε και σβήσε τις ρυθμίσεις για το APN στο Settings > General > Network > Cellular Data Network. Έτσι, αφού δεν θα ξέρει σε ποιό server να συνδεθεί, δε θα σε χρεώνει...

Σωστά. Τα iPhone 3G που πουλάει η Vodafone δουλεύουν κατευθείαν με οποιαδήποτε κάρτα SIM.

Αν - προαιρετικά - το κάνεις jailbreak μέσω του QuickPwn (ή του WinPwn ή του PwnageTool), επιπλέον μπορείς να του περνάς προγράμματα που δεν έχει εγκρίνει η Apple ΚΑΙ ελληνικό πληκτρολόγιο.

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς ρωτάω, θέλει να έχει cydia openSSH κ.λ.π

Το PWNAGE άρα είναι αρκετό για αυτή τη δουλειά, εννοείται οτι δουλεύει ήδη ως τηλέφωνο.

Δημοσ.

Στο usage->Cellular Data network στα κουτακια sent,received μου λεει 0 bytes. Αυτο σημαινει οτι δεν εχει χρησιμοποιησει ποτέ το Gprs, σωστα?(iphone 2g)

Δημοσ.

Λοιπον μια ερώτηση,τώρα για ενα χρόνο είμαστε μια χαρά καλημένοι απο την εγγύηση,πχ. είχε καεί η πλακέτα σε ενα iphone που έχω το πηδα στην vodafone ηταν στην εγγυηση μου αντεκατέστησαν μετα απο 2 εβδομαδες(τελος παντων το αντικατέστησαν)...ΑΝ όμως τελείωσει η εγγύηση????τοτε τι κάνουμε???αν πάθει κάτι το πετά με.και πέρνουμε καινούριο???γιατί απο όσο ξέρω στις περισσότερες περιπτώσεισ πρόβληματων iphone δεν διορθώνονται,πάνε για ανακύκλωση.....οποτε????!!:mad:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...