SwAToNeR Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Γιάννη Allok Video to MP4 Converter παιρνάει και υπότιτλους Το μόνο κακό σε μία ταινία που χο δοκιμάσει δε συγχρονίζει ο ήχος σωστά με την ταινία. γιαυτό πρώτα κάνε δοκιμή αν παίζει σωστά και μετά sync στο iphone
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Γιάννη Allok Video to MP4 Converter παιρνάει και υπότιτλους Το μόνο κακό σε μία ταινία που χο δοκιμάσει δε συγχρονίζει ο ήχος σωστά με την ταινία. γιαυτό πρώτα κάνε δοκιμή αν παίζει σωστά και μετά sync στο iphone Ευχαριστω.Η κορη μου ενδιαφερεται.
kavaliotis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Γιαννη και λοιποι, επειδη και εγω εψαχνα ενα καλο εργαλειο για να κανω VIDEO σε iPhone μορφη, κατεληξα στο FORMAT FACTORY που απεδειχθη παρα πολυ καλο και ευχρηστο! Δοκιμαστε το και θα δειτε. Ειναι και στα ελληνικα για οποιον δεν θελει αγγλικο μενου! Η σελιδα ειναι http://www.formatoz.com/ και οπως θα δειτε, υπαρχει ειδικο κουμπακι που του βαζεις οτι μορφη βιντεακι θες και το μετατρεπει σε iPhone MP4! Προσωπικα εχω δοκιμασει παρα πολλα αλλα με αυτο "βρηκα την υγεια μου"!!! EDIT: Επειδη ειδα και ταινια απο το iPhone μια φορα στο κρεββατι, να πω οτι παιζει εικονα-ηχο απολυτα συγχρονισμενο, με πολυ καθαρους και ευδιακριτους υποτιτλους! Νομιζω ειχα διαλεξει Verdana σαν font στους υποτιτλους αλλα δεν ειμαι σιγουρος, αν τυχον και τους βγαλει αλαμπουρνεζικους βαλτε Verdana. Επειδη εκεινη την μερα δοκιμασα καμμια 10αρια converters, δεν θυμαμαι καλα. Παντως τωρα πια δεν το αλλαζω το εργαλειακι...
SwAToNeR Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Και για υπότιτλους; Το allok ενσωματώνει και subs μαζί με την ταινία. Με format factory πρέπει να έχεις ήδη περάσει τους υπότιτλους. Πάντως θα το δοκιμάσω
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Γιάννη Allok Video to MP4 Converter παιρνάει και υπότιτλους Το μόνο κακό σε μία ταινία που χο δοκιμάσει δε συγχρονίζει ο ήχος σωστά με την ταινία. γιαυτό πρώτα κάνε δοκιμή αν παίζει σωστά και μετά sync στο iphone Το δοκιμασα αλλα μια ταινια 770ΜΒ την εκανε 686 ΜΒ.Δοκιμαζω τωρα για "πιο κατω ποιοτητα" Γιαννη και λοιποι, επειδη και εγω εψαχνα ενα καλο εργαλειο για να κανω VIDEO σε iPhone μορφη, κατεληξα στο FORMAT FACTORY που απεδειχθη παρα πολυ καλο και ευχρηστο! Δοκιμαστε το και θα δειτε. Ειναι και στα ελληνικα για οποιον δεν θελει αγγλικο μενου! Η σελιδα ειναι http://www.formatoz.com/ και οπως θα δειτε, υπαρχει ειδικο κουμπακι που του βαζεις οτι μορφη βιντεακι θες και το μετατρεπει σε iPhone MP4! Προσωπικα εχω δοκιμασει παρα πολλα αλλα με αυτο "βρηκα την υγεια μου"!!! EDIT: Επειδη ειδα και ταινια απο το iPhone μια φορα στο κρεββατι, να πω οτι παιζει εικονα-ηχο απολυτα συγχρονισμενο, με πολυ καθαρους και ευδιακριτους υποτιτλους! Νομιζω ειχα διαλεξει Verdana σαν font στους υποτιτλους αλλα δεν ειμαι σιγουρος, αν τυχον και τους βγαλει αλαμπουρνεζικους βαλτε Verdana. Επειδη εκεινη την μερα δοκιμασα καμμια 10αρια converters, δεν θυμαμαι καλα. Παντως τωρα πια δεν το αλλαζω το εργαλειακι... Ευχαριστω .Θα το δοκιμασω.
kavaliotis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Και για υπότιτλους; Το allok ενσωματώνει και subs μαζί με την ταινία. Με format factory πρέπει να έχεις ήδη περάσει τους υπότιτλους. Πάντως θα το δοκιμάσω Τους υποτιτλους με το Format Factory τους εχω στον ιδιο φακελο με το αρχειο βιντεο και με το ιδιο ονομα σε μορφη .srt (το κλασσικο δηλαδη).
SwAToNeR Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Τους υποτιτλους με το Format Factory τους εχω στον ιδιο φακελο με το αρχειο βιντεο και με το ιδιο ονομα σε μορφη .srt (το κλασσικο δηλαδη). Εγώ που το δοκίμασα δεν τους πέρασε πάντως στο avi για να το διαβάσει το iphone αλλά και πάλι στη συγκεκριμένη ταινία ήχος καμία σχέση με εικόνα. Σε divx παίζει κανονικά ρε γαμώτο. Μήπως να κάνω τη μετατροπή απο την blu ray έκδοση που έχω χεχεχε
kavaliotis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Τωρα εκανα αλλη μια ταινια για να θυμηθω και οντως τους υποτιτλους πρεπει να τους δηλωσεις στις επιλογες που σου βγαζει οταν πας να κανεις την ταινια, το ιδιο πρεπει να κανεις και για τα fonts των υποτιτλων που πρεπει να διαλεξεις VERDANA αλλιως στα βγαζει αλαμπουρνεζικα. Οσο για ασυγχρονισμο, η ταινια που ειδα δεν ειχε, θα τσεκαρω και αυτην που κανω τωρα και βλεπουμε, παντως για κλιπακια μεχρι 10 λεπτα που εχω πολλα δεν ειχα προβλημα.
Freakster Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2009 Εγώ έχω το total video converter, κανά δυο χρόνια τώρα; Ποτέ δεν είχα παράπονο. Υποστηρίζει και srt.
soulbrother Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 στο appstore δεν ξέρω... στο cydia έχει ένα απίθανο το irealsms. Γράφεις και σε landscape, έχεις και τη δυνατότητα απάντησης χωρίς να μπεις καν στο μενου των sms.. τέλειο! btw περίεργο αυτό που λες για το cydia δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα τρεις μέρες τώρα εχω εγκαταστησει το iRealSMS 2.0 απο Cydia αλλα για να χρησιμοποιησω την ολοκληρωμενη εφαρμογη κ οχι το DEMO , μου ζηταει 10 Euros PayPal...δεν ειναι free?
giorgos147 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Παιδιά...Άκυρο...Αλλά μπορώ να το βρω σπασμένο απο ebay με 200 ευρά;Ας είναι και χρησιμοποιημένο...Αρκεί να δουλεύει Είδα το 2g με 200 περίπου ευρά...Τι διαφορές έχει απο το 3g;Το 3g ούτως ή άλλως δε το θέλω...Οπότε... Τι λέτε;
georgeadams Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Παιδιά...Άκυρο...Αλλά μπορώ να το βρω σπασμένο απο ebay με 200 ευρά;Ας είναι και χρησιμοποιημένο...Αρκεί να δουλεύει Είδα το 2g με 200 περίπου ευρά...Τι διαφορές έχει απο το 3g;Το 3g ούτως ή άλλως δε το θέλω...Οπότε... Τι λέτε; Το 2G δεν έχει GPS.
giorgos147 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Το 2G δεν έχει GPS. Το 3g δεν έχει agps; Νόμιζα οτι έχει google maps.... Και πάλι όμως...Δε με νοιάζει το gps...Δεν οδηγάω(δες την ηλικία μου...στο προφίλ μου )Τι μου προτείνετε;Υπάρχει το 3g στα περίπου 230 ευρά....Ή μπορώ να βρω το 2g.Για τηλέφωνο το θέλω και internet
dimitris2006 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 giorgos147 για ιντερνετ ψιλοσερνεται το 2g. ειναι περιπου σαν dialup
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.