Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εχει παρατηρησει κανεις προβληματα με το accelerometer του, εχω την εντυπωση πως οι αισθητηρες του δικου μου εχουν προβλημα. Στο topple για να ειναι η σταθμη κατω ισια χρειαζετε να κραταω το τηλεφωνο διαγωνια, ενω παρατηρησαμε με τους φιλους μου και κατι παρατυπιες στην αλλαγη μεταξυ landscape και portrait σε φωτογραφιες. Το κινητο ειναι μολις δυο ημερων.

Δημοσ.

ρε παιδια σε iphone 3g σπασμενο με quickpawn 2.2 δεν εμφανιζονται οι εφαρμογες απο το installus ουτε απο αλλαζουν τα θεματα στο winterboard.οτι βαζω απο cydia κατεβαινει κανονικα αλλα τελικα δεν παιζει σωστα.τι βλακεια εχω κανει?

Δημοσ.

Το QuickPwn δεν λειτουργεί σε 3G. Υπάρχει το νεοσύστατο YellowSn0w, το οποίο λειτουργεί με το τελευταίο baseband κτλ.

Ρίξε ένα μάτι εδώ

• Moderators
Δημοσ.

Φανταζομαι πως οταν λεει"σπασμενο" εννοει jailbroken.

nyne αγορασμενο απο Ελλαδα το iphone σου?Μ αλλα λογια μπορεις να βαλεις οτι sim θελεις?

Αν ισχυει η υποθεση μου(εννοεις jailbroken),μου ακουγεται σαν προβλημα με τα persmissions.

Δημοσ.

ναι ειναι jailbroken με quickpawn για cydia κτλ και μετα με yellowsnow .Παιζει κανονικα ολες τις καρτες.Πως μπορω να τσεκαρω τα Permissions?Μου κανει εντυπωση οτι ουτε το winterboard παιζει κανονικα.Δηλαδη διαλεγεις το θεμα αλλα τελικα δεν σου αλλαζει τιποτα...Tο βρηκα παιδια,ηθελε να βαλεις μια δωρεαν εφαρμογη απο το appstore πρωτα.Ευχαριστω για την βοηθεια.

Δημοσ.

Μια ερώτηση.Θέλω να κάνω format στο PC αλλα έχω περάσει τόσα πράγματα στο iphone μέσω itunes που πραγματικά βαριέμε να τα ξανα περνάω μετά στο itunes ενα ενα και να τα ξανα διαλέγω.υπάρχει κάποιος τρόπος να τα κρατήσω backup έτσι ώστε μετά το format στο itunes να είναι όπως τώρα....??? δηλαδή sos...........:-)

Δημοσ.

Παιδιά πήγα πριν λίγες μέρες σε ένα κατάστημα της Vodafone και ρώτησα εάν μπορώ να αγοράσω το iPhone 16GB χωρίς πάγιο (σαν σκέτη συσκευή) και μου είπαν και βεβαια μπορείτε απλά θα πάρει 4-5 εργάσιμες μέρες. Ξέχασα όμως να ρωτήσω κάτι. Μήπως ξέρει κανεις εάν μπορώ να το πάρω με δόσεις??? Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.
Παιδιά πήγα πριν λίγες μέρες σε ένα κατάστημα της Vodafone και ρώτησα εάν μπορώ να αγοράσω το iPhone 16GB χωρίς πάγιο (σαν σκέτη συσκευή) και μου είπαν και βεβαια μπορείτε απλά θα πάρει 4-5 εργάσιμες μέρες. Ξέχασα όμως να ρωτήσω κάτι. Μήπως ξέρει κανεις εάν μπορώ να το πάρω με δόσεις??? Ευχαριστώ!!!

Αυτά που σου λέω ίσχυαν πριν ένα μήνα:

-Με δόσεις ναι αλλά όχι άτοκες.

-Δεν μπορείς να δώσεις ένα ποσό και το υπόλοιπο σε δόσεις : είτε όλα μετρητά είτε όλα δόσεις.

Δημοσ.

Ξέρετε στο Appstore καμιά εφαρμογή για sms; Αυτή που έχει το iPhone δεν με πολυβολεύει. Επίσης όταν έκανα jailbreak για να βάλω Cydia μου έκανε κόλπα, δλδ αφού έκλεινα μια κλήση κολλούσε για λίγα δευτερόλεπτα το κινητό

ΥΓ. iPhone 3G <

Δημοσ.

στο appstore δεν ξέρω... στο cydia έχει ένα απίθανο το irealsms. Γράφεις και σε landscape, έχεις και τη δυνατότητα απάντησης χωρίς να μπεις καν στο μενου των sms.. τέλειο!

btw περίεργο αυτό που λες για το cydia δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα τρεις μέρες τώρα

Δημοσ.

Μια ερώτηση.Θέλω να κάνω format στο PC αλλα έχω περάσει τόσα πράγματα στο iphone μέσω itunes που πραγματικά βαριέμε να τα ξανα περνάω μετά στο itunes ενα ενα και να τα ξανα διαλέγω.υπάρχει κάποιος τρόπος να τα κρατήσω backup έτσι ώστε μετά το format στο itunes να είναι όπως τώρα....??? δηλαδή sos...........

Κανένας δεν ξέρει,δεν μπορεί να μην έχει απασχολήση άλλον το συγκεκριμένο.

Δημοσ.

Μπορει να εχει ξανααναφερθει αλλα που να ψαξω.....

Ποιο προγραμμα μπορει να μετατρεψει ταινιες avi, vob σε μορφη για το iphone σε "συμπαθητικο" μεγεθος και εικονα ???

Ευχαριστω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...