soiramk Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Ερωτήσεις:1. Πώς μπορώ να συγχρονίσω τις επαφές που έχω στο Νοκια 6681 με το iPhone; 2. Πώς μπορώ να σβήνω συγκεκριμένες κλήσεις και όχι όλες μαζί; Αυτές προς το παρόν..Για περισσότερες θα επανέλθω αργότερα.. Καλή χρονιά! 1. Nokia 6681-Nokia Pc Suite-Outlook-iTunes-iPhone 2. Δε μπορείς να δεν είναι jailbroken
Steven Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 1. Τις περνάς από το Nokia στο pc/mac σου στο Outlook/Adress Book etc. και μετά μέσω του iTunes κάνεις synchronize. 2. Δεν γίνεται, όπως και δεν γίνεται και στα sms που είναι πολύ σπαστικό...
Cygnus Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Ωραία, στα Windows γίνεται μέσω PCSuite το πέρασμα στο Outlook. Στο Leopard πώς τα περνάμε στο Address Book.
soiramk Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Ωραία, στα Windows γίνεται μέσω PCSuite το πέρασμα στο Outlook. Στο Leopard πώς τα περνάμε στο Address Book. Για κοίτα για το iSync. Κάτι τέτοιο βρήκα με ένα γρήγορο googlάρισμα μιας κ (δυστυχώς) δεν είμαι Mac user(ακόμα)
Steven Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Επίσης αν έχεις και windows μπορείς να κάνεις αυτό που έκανα εγώ όταν πήρα mac. Μπορείς να τα κάνεις export από το outlook σε vcards και μετά import των vcards στο address book. Η αλήθεια είναι ότι, αν θυμάμαι καλά, ήθελαν λίγο polish μετά...να τσεκάρεις αν μεταφέρθηκαν όλα τα δεδομένα, αλλά γενικά έγινε η δουλειά κανονικά. Νομίζω δεν είχαν μεταφερθεί τα anniversaries σε μένα..
30fill Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα! Κατι άσχετο. Εάν ανοίξω το iphone 3g για να βάλω καινούρια μπαταρία χάνω την εγγύηση του κινητού απο την vodafone?
Freakster Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δεν έχω διαβάσει ακόμα τη διαδικασία για την προσθήκη ελληνικού πληκτρολογίου στο iphone 3g.. Είναι το μόνο πράγμα που μου λείπει πραγματικά.. Πριν αρχίσω τη διαδικασία μπορεί να μου πει κάποιος αν απαιτεί jailbreak και αν μετά το jaibreak μπορώ ακόμα να συγχρονίζω με outlook, itunes και να έχω τις επίσημες εφαρμογές μου από το app store.. Να μην αρχίσω τη διαδικασία ψαξίματος αν είναι.. Ένα ναι ή όχι είναι αρκετό
Hal9000 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δεν έχω διαβάσει ακόμα τη διαδικασία για την προσθήκη ελληνικού πληκτρολογίου στο iphone 3g.. Είναι το μόνο πράγμα που μου λείπει πραγματικά.. Πριν αρχίσω τη διαδικασία μπορεί να μου πει κάποιος αν απαιτεί jailbreak και αν μετά το jaibreak μπορώ ακόμα να συγχρονίζω με outlook, itunes και να έχω τις επίσημες εφαρμογές μου από το app store.. Να μην αρχίσω τη διαδικασία ψαξίματος αν είναι.. Ένα ναι ή όχι είναι αρκετό Απαιτεί jailbreak και δεν αλλάζει κάτι από τις υπάρχουσες λειτουργίες
Freakster Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Downloading jailbreak data.. Για να δούμε τι θα δούμε.. Thanx για τη βοήθεια EDIT: γμτ τόσο εύκολο ήταν; headdesk + facepalm
mirmigki Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος. Υπάρχει η δυνατότητα όταν συνδέω το iPhone με usb αυτό να μην φορτίζει την μπαταρία; Να είναι για "μόνο sync"?
SpyrosR Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος. Υπάρχει η δυνατότητα όταν συνδέω το iPhone με usb αυτό να μην φορτίζει την μπαταρία; Να είναι για "μόνο sync"? Μόνο εάν το βάλεις σε USB θύρα χαμηλής ισχύος. Αν π.χ. το βάλεις σε USB hub που δεν παίρνει ρεύμα από την πρίζα δε θα φορτίσει... γιατί δε δίνει η θύρα όσο χρειάζεται το iPhone/iPod.
SwAToNeR Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Υπάρχει εφαρμογή για πείραγμα εικόνων. Κάτι σαν το Haha application. Να αλλάζεις φάτσες, προσθέτεις και πειράζεις μύτες κλπ...
Freakster Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 κλικ απλά θέλω να δω τιμή... Epic αλλά μέχρι να τα δούμε ελλάδα... θα είναι καλοκαίρι
iced Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Ηρεμηστε παιδες, σε λιγο θα παρετε και το καθρεφτακι για την καμερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.