Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά κάτι παίζει με το iphone οταν πατάω να συγχρονίσει δεν κάνει τίποτα,πέρασα κάτι καινούρια τραγούγια και app αλλά όταν πατάω να τα περάσει είναι σαν να μήν υπάρουν,επήσεις άν αφαιρέσω song και πατήσω sync δεν τα αφαιρεί...αλλά παρόλα αυτά δίχνει οτί κρατάει backup αλλά αμέσως μετά που πρείπει να κάνει sync δεν κάνει.....

Με το ipod touch που δοκίμασα λειτουργούν όλα κανονικά...

Και τα δύο έχουν 2.2 firmaware και γενικά έχουν ακριβώς τα ίδια πράγματα...

καμιά ιδέα,αυτά έγινε ξαφνικά..

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καλισπερα,

εχω περασει κατι pdf στο iphone. τα αρχεια ποθ ειναι μικρα σχετικα στο μεγεθος τα ανιγς και τα διαβαζω μια χαρα. αλλα εχω ενα αλλο το οποιο ειναι γυρω στις 200 σελιδες το οποιο δεν το ανοιγει καθολου και καποια αλλα επισης μεγαλα τα οποια τα ανοιγει, διαβαζς 1-2 σελιδεσ και μετα με πεταει εξω. παιζει καποιο ρολο το μεγεθος, ειναι η μηνμη του κινητου ή παιχτηκε τιποτε στη μεταφορα?

σας εχει τυχει?

Δημοσ.
καλισπερα,

εχω περασει κατι pdf στο iphone. τα αρχεια ποθ ειναι μικρα σχετικα στο μεγεθος τα ανιγς και τα διαβαζω μια χαρα. αλλα εχω ενα αλλο το οποιο ειναι γυρω στις 200 σελιδες το οποιο δεν το ανοιγει καθολου και καποια αλλα επισης μεγαλα τα οποια τα ανοιγει, διαβαζς 1-2 σελιδεσ και μετα με πεταει εξω. παιζει καποιο ρολο το μεγεθος, ειναι η μηνμη του κινητου ή παιχτηκε τιποτε στη μεταφορα?

σας εχει τυχει?

Στο κάνει και στα αρχεία photoshop αυτό ή μόνο στα .pdf; :P

Είπαμε, καλό το iPhone, αλλά ακόμα και σε υπολογιστή να ανοίξεις τόσο μεγάλα αρχεία θα κάνει 4-5 sec να στα ανοίξει. Που να τα σηκώσει το iPhone;

Δημοσ.
Λοιπόν διάλεξε ένα σημείο στην αθήνα να σου φτιάξω ένα άγαλμα προκειμένου να ανταποδόσω την βοήθεια σου...οχι διάλεξε.....αν τελικά δεν καταλαβα εδώ στην αλλάδα σηνφέρει να εχω ενεργοποιημένο η όχι αυτο για τα περιαγωγικα δεδομένα,παρόλα αυτα το άγαλμα άγαλμα....1000 ευχαριστώ

Δηλαδή

If you go SETTINGS,fetch new data,advanced , for each email account you have the option to enable\disable push, manual or fetch. The push option will be available only of your account supports it. Yahoo for example supports push with iPhone!!

Δημοσ.
Στο κάνει και στα αρχεία photoshop αυτό ή μόνο στα .pdf; :P

Είπαμε, καλό το iPhone, αλλά ακόμα και σε υπολογιστή να ανοίξεις τόσο μεγάλα αρχεία θα κάνει 4-5 sec να στα ανοίξει. Που να τα σηκώσει το iPhone;

σωστος. δεν εχω δοκιμασει αλλα αρχεια. αν οντως ειναι αυτο υπαρχει τροπος να του μειωσς μεγεθος του 'η να το χωρισω σε 2 αρχεια?

καλη χρονια σε ολους!

Δημοσ.

εχετε να προτείνετε κανένα καλό bluetooth ακουστικό για το Iphone γιατί πήρα ένα ρε παιδιά και αποδείχτηκε μάπα. tnks

• Super Moderators
Δημοσ.
εχετε να προτείνετε κανένα καλό bluetooth ακουστικό για το Iphone γιατί πήρα ένα ρε παιδιά και αποδείχτηκε μάπα. tnks

Tα απλά Sony Ericsson πάντως δουλεύουν μια χαρά.

Ένα τέτοιο έχω και δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα:

sony_ericsson_hbh_pv702.jpg

Στο Πλαίσιο το'χει 21 ευρώ.

Δημοσ.

Δεν μπορω να περασω βιντεο στο iTunes,για να τα περασω στη συνεχεια στο iPhone μου...ηξερα βασικα πως περναν αυτοματα,εφ'οσον ειναι σε μορφη MP4...αλλα για καποιο λογο ΔΕΝ περνανε..

πρεπει να κανω κατι αλλο ή μηπως φταιει το PC μου τελικα...?

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς εάν μπορώ να απενεργοποιήσω αυτόν τον ενοχλητικό ήχο που κάνει το iPhone όταν μπαίνει στο κεντρικό μενού απο το sleep? Αν απενεργοποιήσω τους ήχους του keyboard δεν βγαίνει.

Δημοσ.

pas settings, sounds, lock sounds off

μηπως ξερετε πως απενεργοποιειται η προεσκοπιση του μηνυματος?οταν ειναι κλειδωμενο και ερχεται μηνυμα να μην φαινεται τι γραφει..

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

μηπως ξερετε πως απενεργοποιειται η προεσκοπιση του μηνυματος?οταν ειναι κλειδωμενο και ερχεται μηνυμα να μην φαινεται τι γραφει..

Αυτό γίνεται μόνο εάν κλειδώνεις το τηλέφωνο με Passcode Lock.

Πας Settings > General > Passcode Lock και αφού το ενεργοποιήσεις (βάζοντας κάποιο τετραψήφιο passcode) διαλέγεις OFF στην επιλογή Show SMS Preview.

Δημοσ.

δηλαδη αν δεν εχω passcode lock δεν γινεται να το επνεργοποιησω?το passcode lock δεν ειναι καθολου βολικο

εχει επιλογη να μπαινει το lock μετα απο καποια ωρα το οποιο ειναι και βολικο και χρησιμο...

καλη φαση...μεγαλο κινητο!

Δημοσ.

Ερωτήσεις:

1. Πώς μπορώ να συγχρονίσω τις επαφές που έχω στο Νοκια 6681 με το iPhone;

2. Πώς μπορώ να σβήνω συγκεκριμένες κλήσεις και όχι όλες μαζί;

Αυτές προς το παρόν..Για περισσότερες θα επανέλθω αργότερα..

Καλή χρονιά!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...