1Mbitmx Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2008 xalia είπε: ξέρουμε αν στην Αγγλία το δίνουν με 2.2 η όχι? Πριν κανά μήνα που το πήρα είχε 2.1
Devil9697 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Εχω κάποιες ερωτήσεις. 1.ενω λειτουργεί το 3g και συνδεθείς με ασύρματο wifi ποιό απο τα δύο θα παίζει...?? 2. το username kai to pass για το APN που τα βρίσκω.? ΟΚ ! 3.Αν κάνω disable την επιλογη 3g το internet θα κοπεί η όχι.? ΟΚ ! είναι κάποιες απορίες που δημιουργήθηκαν αφούν έκανα συνδεση με δωρεάν όγκο δεδομένων και τηα ήθελα να ξέρω.
xalia Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 σχετικά με το σήμα, απενεργοποίησα το 3g και πιάνει πολύ καλύτερα απο το nokia που είχα!
georgeadams Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Devil9697 είπε: Εχω κάποιες ερωτήσεις.1.ενω λειτουργεί το 3g και συνδεθείς με ασύρματο wifi ποιό απο τα δύο θα παίζει...?? 2. το username kai to pass για το APN που τα βρίσκω.? ΟΚ ! 3.Αν κάνω disable την επιλογη 3g το internet θα κοπεί η όχι.? ΟΚ ! 1. Το WiFi έχει προτεραιότητα. ΟΜΩΣ, αν σβήσει η οθόνη και το κινητό δεν είναι συνδεδεμένο σε φορτιστή, το WiFi σβήνει για εξοικονόμηση ρεύματος. Οπότε, τότε ενεργοποιείται ξανά το 3G. 2. Δεν χρειάζεται. 3. Όχι, αν κάνεις disable το 3G θα ενεργοποιηθεί το EDGE (στην Ελλάδα το GPRS (2G) μιας και δεν έχουμε EDGE (2.5G)).
Devil9697 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 ωραια οκ αυτά....3 ακόμα τελευταίες ερωτήσεις.. 1. η επιλογή push που υπάρχει στις ρυθμήσεις τι ακτιβός κάνει.θα πρεπει να είναι enable η disable?? 2.Μέσα στα γενικά-δίκτυο-εχει μια επιλογή που λέει "Περιαγωγή Δεδομένων" αυτο τι κάνει?θα πρεπει να είναι enable η bisable....??? 3.Εχω σύνδεση,μπορώ να βλέπω πόσο έχω μιλήσει(εξερχόμενες) γιατί απο ότι είδα εχει μόνο για δεδομενα και μια μέτριση για εισερχομενεσ-εξερχόμες.?γιατι να βλέπω πόσο μιλάω για να υπολογίζω ....
georgeadams Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Devil9697 είπε: ωραια οκ αυτά....3 ακόμα τελευταίες ερωτήσεις..1. η επιλογή push που υπάρχει στις ρυθμήσεις τι ακτιβός κάνει.θα πρεπει να είναι enable η disable?? 2.Μέσα στα γενικά-δίκτυο-εχει μια επιλογή που λέει "Περιαγωγή Δεδομένων" αυτο τι κάνει?θα πρεπει να είναι enable η bisable....??? 3.Εχω σύνδεση,μπορώ να βλέπω πόσο έχω μιλήσει(εξερχόμενες) γιατί απο ότι είδα εχει μόνο για δεδομενα και μια μέτριση για εισερχομενεσ-εξερχόμες.?γιατι να βλέπω πόσο μιλάω για να υπολογίζω .... 1. Στην περίπτωση που έχεις λογαριασμό στην υπηρεσία MobileMe ή σε κάποιο εταιρικό σύστημα email βασισμένο σε Exchange Server, τότε ενεργοποιώντας το Push, τα νέα email, αλλαγές στο ημερολόγιο και στις επαφές θα έρχονται αυτόματα στο iphone σου τη στιγμή που συμβαίνουν. Σε αντίθετη περίπτωση, το κινητό θα λειτουργεί σε Fetch mode δηλαδή θα πρέπει να ελέγχεις το email σου χειροκίνητα ή να ορίσεις να συνδέεται και να ελέγχει για νέα mail κάθε 15, 30 ή 60 λεπτά (κοίτα λίγο πιο κάτω στην οθόνη που ρυθμίζεις το Push). 2. Αν το ενεργοποιήσεις, καλά θα κάνεις να έχεις μεγάλο... πορτοφόλι. Η επιλογή αυτή ελέγχει αν το iphone θα συνδέεται στο internet μέσω 3G (ή EDGE) όταν είσαι στο εξωτερικό. Οι χρεώσεις σε αυτήν την περίπτωση είναι υπέρογκες. 3. Όχι. Σου δείχνει μόνο το σύνολο.
Devil9697 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 georgeadams είπε: 1. Στην περίπτωση που έχεις λογαριασμό στην υπηρεσία MobileMe ή σε κάποιο εταιρικό σύστημα email βασισμένο σε Exchange Server, τότε ενεργοποιώντας το Push, τα νέα email, αλλαγές στο ημερολόγιο και στις επαφές θα έρχονται αυτόματα στο iphone σου τη στιγμή που συμβαίνουν.Σε αντίθετη περίπτωση, το κινητό θα λειτουργεί σε Fetch mode δηλαδή θα πρέπει να ελέγχεις το email σου χειροκίνητα ή να ορίσεις να συνδέεται και να ελέγχει για νέα mail κάθε 15, 30 ή 60 λεπτά (κοίτα λίγο πιο κάτω στην οθόνη που ρυθμίζεις το Push). 2. Αν το ενεργοποιήσεις, καλά θα κάνεις να έχεις μεγάλο... πορτοφόλι. Η επιλογή αυτή ελέγχει αν το iphone θα συνδέεται στο internet μέσω 3G (ή EDGE) όταν είσαι στο εξωτερικό. Οι χρεώσεις σε αυτήν την περίπτωση είναι υπέρογκες. 3. Όχι. Σου δείχνει μόνο το σύνολο. Λοιπόν διάλεξε ένα σημείο στην αθήνα να σου φτιάξω ένα άγαλμα προκειμένου να ανταποδόσω την βοήθεια σου...οχι διάλεξε.....αν τελικά δεν καταλαβα εδώ στην αλλάδα σηνφέρει να εχω ενεργοποιημένο η όχι αυτο για τα περιαγωγικα δεδομένα,παρόλα αυτα το άγαλμα άγαλμα....1000 ευχαριστώ Δηλαδή
xalia Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2008 Αν κάνεις format στο imac και μετά sync με το iphone τι γίνεται?? απορία το έχω!
dimitris2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 επειδη το ενα ακουστικο χαλασε, εχει κανενας να μου προτεινει ακουστικα "in ear" για το iphone 3g?
giorgos_k Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 xalia είπε: Αν κάνεις format στο imac και μετά sync με το iphone τι γίνεται?? απορία το έχω! Επειδή μου έτυχε μόλις χθές με το 3G κ τον imac της κοπέλας μου, κανένα πρόβλημα απολύτως. Δε πήρε χαμπάρι το iphone...
xalia Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 ευχαριστώ giorgos_k, με την απορία θα έμενα!
tugito Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 dimitris2006 είπε: επειδη το ενα ακουστικο χαλασε, εχει κανενας να μου προτεινει ακουστικα "in ear" για το iphone 3g? Φυσικά. Τα καλύτερα creative που υπάρχουν και πραγματικά ειναι άψογα είναι τα CREATIVE EP-630i Μετά λένε ότι θα αγγίξουν την τελειότητα τα καινουρια της apple που βγήκαν ειδικά για το iphone. Τα έχω παραγγείλει ήδη αν και ακριβά και τα περιμένω.
haHa Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 dimitris2006 είπε: επειδη το ενα ακουστικο χαλασε, εχει κανενας να μου προτεινει ακουστικα "in ear" για το iphone 3g? Αν το εχεις αγορασει απο Ελλαδα,πας σκετα τα ακουστικα με την συσκευασια του iphone σε ενα μαγαζι vodafone , τα ελεγχουν κ μετα απο μερικες μερες σου δινουν καινουρια.. Για in ear κοιτας τα apple οταν ερθουν Ελλαδα. Ειναι ακριβα ομως. Διαφορετικα σε φθηνοτερα κοιτας τα creative 630 χωρις το ακουστικο που κανουν μονο 15 ευρω ή 5 ευρω απο ebay. Σε κατι πιο μεσαιο,κοιτας τα creative 630i με ακουστικο κ κουμπι, που κανουν 50 ευρω.
soiramk Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 tugito είπε: Μετά λένε ότι θα αγγίξουν την τελειότητα τα καινουρια της apple που βγήκαν ειδικά για το iphone. Τα έχω παραγγείλει ήδη αν και ακριβά και τα περιμένω. Απλώς να επισημάνω πως τα καινούρια inear της Apple δεν είναι 100% συμβατά με iPhone. To volume π.χ. δε δουλεύει με iPhone
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.