Devil9697 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Υπαρχει κανένα link για να κατεβάσω firmware 2.2 για ipod touch.???και μετα να το περασο πατοντας shift και restore στο itunes και να το πάρει..???? Επησης συνέβει το άλλο απιστευτο σήμερα,πήρα ένα δεύτερο iphone και τελος πάντων έβαλα το 2.2 και το ξεκλείδωσα κιόλας.Αλλαξα μέσο tunnel και ποια αρχεία προκειμένου να παίζουν οι crack εφαρμογές,τελος παντων,Τωρα μπορών του βάλω cracked εφαρμογες και μεσο wifi και μέσο itunes ΑΛΛΑ.Τις original εφαρμογες μπορώ να τις περάσω μόνο με wifi απο itunes είναι σαν να μην τις βλέπει και ενω είναι μέσα στο aplication δεν τις περναέι και περνάει ΜΟΝΟ τις cracked.Ξέρει μήπως κανείς τίποτα???Στα άλλο iphone λειτουργουν όλα κανονικά...
Cygnus Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπέρα...Αγορά σκέτης συσκευής γίνεται από τη vodafone; Έχω μια κάρτα Cosmote και θα ήθελα να το χρησιμοποιώ με αυτή. Υπάρχει κάποια αναμονή ώστε να εξυπηρετούνται οι αγοραστές με συμβόλαιο;
Snolly Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Όχι γιατί είναι γύφτοι και λαμόγια. Μέχρι πριν κάποιο καιρό γινόταν. Τώρα δεν στο δίνουνε χωρίς συμβόλαιο με τίποτα.
Cygnus Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2008 Και εγώ ρε φίλε Snollygoster που θέλω iphone χωρίς vodafone πώς θα γίνει δηλαδή; Η Apple σαν εταιρία τι κάνει;
Dark-Shadow Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπέρα σας παιδιά. Σκέφτομαι τώρα τα χριστούγεννα να πάρο το iPhone 3G. Έχω μια ερώτηση. Μπορώ να το πάρω από την Vodafone σκέτη συσκευή 16GB με δόσεις??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Cygnus Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Συγγνώμη δεν διάβασες τα δύο παραπάνω posts;;;
giorgos_k Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Έχει η systemgraph.gr αλλά με 620€ το 16άρι...
Cygnus Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Σιγά μην δώσουμε και το laptop μας αντιπαροχή για ένα iphone...Έλεος!
Devil9697 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Εγω θα κάνω μια ποιο πρωτότυπη ερώτηση.Με όγκο δεδομένων 250mb και 1gb αντίστοιχα.Τι διάρκει έχει αυτό προκειμένου να μην ξεπεράσω το όριο,δηλάδη το gps πχ για 1 ώρα πόσα mb θα μου φάει και γενικά κάθε σελίδα που κατεβάζω πόσa mb θα μου τρώει,ετσι απλά για να ξέρω μέσο όρο να το υπολογίσω...Γιατί να είσαι όλη μερα μέσα δεν νομίζω να φτάνει πάντως.
kinq1 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 το 1 γίγα το μήνα φτάνει να δείς καμια 20αριά videάκια στο youtube την ημέρα...
Dark-Shadow Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Συγγνώμη δεν διάβασες τα δύο παραπάνω posts;;; Αποκλείται. Αφού πριν μια εβδομάδα αγόρασε ένας φίλος μου το iPhone 8GB χωρίς πάγιο από vodafone.
Cygnus Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Στο http://iphonehellas.gr/forum υπάρχει ανάλογη κουβέντα..Θέλει τρόπο και να πέσεις σε συνεργάσιμο κατάστημα.
parisb Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Στα Χανια φιλη το ειχε παρει απροβληματιστα πριν απο κανενα μηνα χωρις πολλα πολλα...
dimitris2006 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2008 iMobilecinema (Flash-like player plugin for Safari) Το iMobilecinema είναι ένα Safari plugin το οποίο επιτρέπει την αναπαραγωγή internet videos στο iPhone και iPod touch. Μπορείτε πλέον να παρακολουθήσετε εκατομμύρια videos από τα Google Video, Youtube, Megavide, AnimeDB κ.α μέσω του Safari! http://www.iphonehellas.gr/3794/imobilecinema-flash-like-player-plugin-for-safari/#more-3794
vajo Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Πάντως μέσα στο site Vodafone εκτός από τα προγράμματα και τα σχετικά που το προσφέρει, λέει ότι η τιμή χωρίς σύνδεση είναι 499. Το είχα ξανά αναφέρει, ότι μου το έφεραν σαν δώρο, kai δεν νομίζω ότι έγινε με κάποιο πρόγραμμα. Και αυτό τον Νοέμβριο, τώρα άμα άλλαξε στάση η Vodafone -----Προστέθηκε 21/12/2008 στις 09 : 55 : 36----- Παίδες να κάνω μια ερώτηση....μιας και εγώ άλλα είχα κατά νου...και βλέπω να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Τι εννοώ...ήξερα και ξέρω δλδ ότι το iphone λειτουργεί χωρίς γραφίδα με το άγγιγμα του χεριού και ότι δεν ανταποκρίνεται στην γραφίδα. Έτσι όπωε χάζευα στο νετ, βρήκα να πωλούνται γραφίδες για το iphone, στην ελληνική αγορά. Και επίσης έριξα και μια ματιά στο ΕΒΑΥ και υπάρχουν πλήθος γραφίδων, πολλές από το Χονγκ - Κονγκ με 3-4 λίρες κάποιες. Και ρωτώ κάνουν τπτ αυτές η γραφίδες; Ή μας κοροϊδεύουν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.