Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 1. Κάνε ένα restart του iPhone. 2. Το σημαδάκι του Edge (τον κύκλο) στον βγάζει στο toolbar, επάνω (εκεί που θα είχες κανονικά την ένδειξη 3G) ; Στα settings του iPhone μου έχω βάλει τις ίδιες ρυθμίσεις (Cosmote κι εδώ) και δουλεύει μια χαρά. Σέρνεται βέβαια (GPRS, ftw!) αλλά 'κατεβάζει' σελίδες.
georgeadams Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Settings > General > Network > Cellular Data Network APN: internet Username: <keno> Password: <keno> Με αυτά ακριβώς τα settings, το Wireless Internet της Cosmote μου δούλευε μια χαρά. Το SwirlyMMs ποτέ μου δεν το εγκατέστησα/χρειάστηκα. Αν θυμάμαι καλά απ' ότι είχα διαβάσει παλιότερα, για να δουλέψει το internet μέσω Wind έπρεπε να πειράξεις και ένα αρχείο στο iPhone για να δηλώσεις τον proxy της. Μήπως έχει ξεμείνει αυτή η ρύθμιση στο δικό σου και γι΄αυτό δεν δουλεύει τώρα η Cosmote?
haHa Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δεν χρειαζεται να βαλεις καμμια ρυθμιση στο swirlymms. Τελος ,δες αυτο που λεει ο georgeadams: πρεπει να ξαναπειραξεις το αρχειο preferences.plist που ειχες πειραξει για να δουλευει το wind plus non-stop.
Psyx Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 1. Κάνε ένα restart του iPhone. 2. Το σημαδάκι του Edge (τον κύκλο) στον βγάζει στο toolbar, επάνω (εκεί που θα είχες κανονικά την ένδειξη 3G) ; 1. έχει ήδη γίνει όταν είδα οτι τον πίνει 2. ναι ο κύκλος είναι μπλε Αν θυμάμαι καλά απ' ότι είχα διαβάσει παλιότερα, για να δουλέψει το internet μέσω Wind έπρεπε να πειράξεις και ένα αρχείο στο iPhone για να δηλώσεις τον proxy της. Μήπως έχει ξεμείνει αυτή η ρύθμιση στο δικό σου και γι΄αυτό δεν δουλεύει τώρα η Cosmote? το πρώτο που έκανα ήτανε αυτό... επανέφερα το preferences.plist της μαμάς (το είχα κρατήσει backup) και έσβησα και το proxy.pac... παρόλα αυτά, ΟΤΑΝ αποφασίσει να πάρει IP, δεν μπαίνει ο safari σε καμμία σελίδα... σκέφτομαι να κάνω update στην 2.2 από την 2.1 που είμαι τώρα, μπας και παίξει σε καθαρό firmware... να μη βάλω λέτε το swirlymms ε? κάποιο library του swirly ήτανε απαραίτητο για το wind plus αλλά με την cosmote δεν χρειάζεται πια?
Freakster Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 iPhone 3G finally unlocked by the Dev-Team! http://www.engadget.com/2008/12/16/iphone-3g-finally-unlocked-by-the-dev-team/ Well this has been a long time coming. It seems that the iPhone Dev-Team has finally done the impossible -- they've gone and unlocked the iPhone 3G. The hack isn't out yet (the team says they're shooting for a December 31st release), and it requires that you've got a baseband of 2.11.07 or earlier, but when it drops, the crew seems fairly confident it will result in freedom from carrier oppression. The team is packaging the app -- formerly codenamed "yellowsn0w" -- into a user-friendly app a la PwnageTool and QuickPwn. Of course, you know how this cat and mouse game goes by now, so don't be surprised when Jobs and company come calling with an update that adds toast making to the official menu, but breaks your breaks all over again. [Thanks to everyone who sent this in]
georgeadams Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 σκέφτομαι να κάνω update στην 2.2 από την 2.1 που είμαι τώρα, μπας και παίξει σεκαθαρό firmware... να μη βάλω λέτε το swirlymms ε? κάποιο library του swirly ήτανε απαραίτητο για το wind plus αλλά με την cosmote δεν χρειάζεται πια? Το Wireless Internet της Cosmote δεν χρειάζεται το SwirlyMMS. Παίζει χωρίς proxy ή άλλες αλχημείες. Οπότε, καλύτερα να κάνεις το update σε 2.2 για να το δοκιμάσεις σε παρθένο σύστημα, μπας και έχει πειραχτεί κάτι. Εδώ που τα λέμε, κάνε το update σε 2.2 έτσι κι αλλιώς μιας και βελτιώνει διάφορα ψιλόπράγματα στο τηλέφωνο...
alexzzz Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Έβαλα χτες το SimCity για να παίξω και με πετούσε κάθε 2 λεπτά έξω. Φτιάχτηκα πρώτα καλά- καλά και προσγειώθηκα ανώμαλα.
shadowmann Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 iPhone 3G finally unlocked by the Dev-Team! http://www.engadget.com/2008/12/16/iphone-3g-finally-unlocked-by-the-dev-team/ Well this has been a long time coming. It seems that the iPhone Dev-Team has finally done the impossible -- they've gone and unlocked the iPhone 3G. The hack isn't out yet (the team says they're shooting for a December 31st release), and it requires that you've got a baseband of 2.11.07 or earlier, but when it drops, the crew seems fairly confident it will result in freedom from carrier oppression. The team is packaging the app -- formerly codenamed "yellowsn0w" -- into a user-friendly app a la PwnageTool and QuickPwn. Of course, you know how this cat and mouse game goes by now, so don't be surprised when Jobs and company come calling with an update that adds toast making to the official menu, but breaks your breaks all over again. [Thanks to everyone who sent this in] αυτό σημαίνει ότι μπορούμε πλέον να φέρουμε από το εξωτερικό ένα iphone 3g και να δουλεύει με ελληνική sim?
kpartsi Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Όταν βγει και δοκιμασμένα λειτουργεί, ναί αυτό σημαίνει. Προσοχή όμως το unlock δεν θα αφορά προς το παρόν τα τελευταίo fw 2.2 αλλά μέχρι το 2.1....
WizeMan Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Όταν βγει και δοκιμασμένα λειτουργεί, ναί αυτό σημαίνει. Προσοχή όμως το unlock δεν θα αφορά προς το παρόν τα τελευταίo fw 2.2 αλλά μέχρι το 2.1.... ή fw 2.2 με το παλιό baseband αν έχω καταλάβει καλά ...
kpartsi Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 ή fw 2.2 με το παλιό baseband αν έχω καταλάβει καλά ... Σωστά, αν του πέρασες custom ipsw 2.2 φτιαγμένο με το PwnageTool. Απλώς δεν το ανέφερα γιατί είναι λίγες αυτές οι περιπτώσεις...
kpartsi Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Πές μας τον τρόπο που πέρασες το fw 2.2 να σου πούμε τι baseband έχεις... Αν χρησιμοποίησες quickpwn ή winpwn τότε σίγουρα αναβάθμισες και το baseband. Παλιά υπήρχε ένα site που συνδεόσουν με το κινητό και ενα πρόγραμμα που κατέβαζες από installer που σου έδειχναν το baseband αλλά δεν ξέρω αν λειτουργούν πια...
soiramk Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Το baseband μπορείς να το δεις απο το modem firmware στα Settings/General/About. EDIT: δες κ αυτό - 2.0.0 Firmware: 01.45.00 Baseband - 2.0.1 Firmware: 01.48.02 Baseband - 2.0.2 Firmware: 02.08.01 Baseband - 2.1.0 Firmware: 02.11.07 Baseband - 2.2.0 Firmware: 02.28.00 Baseband
shadowmann Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2008 ευχάριστο για τις απάντησης! το θέμα είναι ότι δεν το έχω πάρει ακόμα,και είπα μήπως μπορούσα να δω το Baseband χωρίς να ανοίξω την συσκευή αλλα αυτό μάλλον δεν γίνετε.. οποτε η μου το φέρνουν και κάνω τον σταυρο μου η αν είμαι τυχερός και βρει κανένα 2g τελειώνει η υπόθεση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.