vajo Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 όχι η θόνη δεν νιώθει ότι να της βάλεις...το έχω περάσει απο διάφορα test και η οθόνη πραγματικα ειναι απίστευτη,θέλει τέχνη για να γρατζουνιστεί...:-) Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντησή σου. Θέλω να του πάρω μια διαφάνεια προστασίας, αλλά πάντα με μπλόκαρε το γεγονός μην προξενήσει κάποιο πρόβλημα στην οθόνη μου. Έχω πάρει πολλά κινητά στο χέρι μου αλλά αυτό το ερωτεύτηκα, είναι και δώρο, οπότε καταλαβαίνεις διπλό το άγχος του να μην πάθει τπτ. Ελπίζω γρήγορα να επιλυθεί το προβλημά σου και να το πάρεις σύντομα από την Βόνταφον!!
karolos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 καλισπερα, μπορω να αγορασω απο το vodafone.gr το iphone σαν σκετη συσκευη? ξερετε τι παιζει με τη διαθεσιμοτητα, ρωτησα στην πατρα και μου ειπαν οτι η λιστα αναμονης ειναι τεραστια...
Psyx Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 καλισπερα, μπορω να αγορασω απο το vodafone.gr το iphone σαν σκετη συσκευη? ξερετε τι παιζει με τη διαθεσιμοτητα, ρωτησα στην πατρα και μου ειπαν οτι η λιστα αναμονης ειναι τεραστια... ναι μπορείς να το παραγγείλεις μέσα από το site και έχει ειπωθεί και στο παρελθόν οτι είναι ο πλέον ενδεδειγμένος τρόπος... αποφεύγεις δίαφορα "εμπόδια" και συνήθως σε 2-3 εργάσιμες μέρες το έχεις στα χέρια σου...
karolos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 ναι μπορείς να το παραγγείλεις μέσα από το site και έχει ειπωθεί και στοπαρελθόν οτι είναι ο πλέον ενδεδειγμένος τρόπος... αποφεύγεις δίαφορα "εμπόδια" και συνήθως σε 2-3 εργάσιμες μέρες το έχεις στα χέρια σου... σορρυ παιδια αν ρωταω κατι που εχει ειπωθει αλλα το θεμα εχει φτασει 200 σελιδες.... μπορω να το παραγγειλω χωρις να χρησιμοποιησω καποιο προγραμμα συμβολαιου?δεν μου βγαζει επιλογη καμια τετοια επιλογη. εκτος αν δεν το βλεπω
Psyx Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 σορρυ παιδια αν ρωταω κατι που εχει ειπωθει αλλα το θεμα εχει φτασει 200 σελιδες....μπορω να το παραγγειλω χωρις να χρησιμοποιησω καποιο προγραμμα συμβολαιου?δεν μου βγαζει επιλογη καμια τετοια επιλογη. εκτος αν δεν το βλεπω φίλε μου όντως δεν μπορείς πια... η επίσημη δικαιολογία είναι πως έχουνε ελάχιστη διαθεσιμότητα και τα δίνουνε μόνο σε πελάτες συμβολαίου... ενώ πριν από 1 μήνα μπορούσες να το προσθέσεις στο καλάθι σου και να το αγοράσεις απο το vodafone.gr τώρα την έχουνε αφαιρέσει τη δυνατότητα... η ανεπίσημη εκδοχή που έχει ακουστεί κι εδώ πολλές φορές, είναι οτι από κάθε συσκευή που την πουλάνε σκέτη, βγάζουνε 5 ευρώ... με πάγιο φυσικά βγάζουνε πολλαπλάσια... προφανώς είδανε οτι αρκετός κόσμος αγοράζει μέσω της ιστοσελίδας και αφαιρέσανε την δυνατότητα αυτή, βάζοντας σε στη διαδικασία να βρεις βύσμα σε κάποιο κατάστημα μπας και το πάρεις σύντομα... με πάγιο φυσικά... σκέτη συσκευή ούτε λόγος...
karolos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 φίλε μου όντως δεν μπορείς πια... η επίσημη δικαιολογία είναι πως έχουνε ελάχιστηδιαθεσιμότητα και τα δίνουνε μόνο σε πελάτες συμβολαίου... ενώ πριν από 1 μήνα μπορούσες να το προσθέσεις στο καλάθι σου και να το αγοράσεις απο το vodafone.gr τώρα την έχουνε αφαιρέσει τη δυνατότητα... η ανεπίσημη εκδοχή που έχει ακουστεί κι εδώ πολλές φορές, είναι οτι από κάθε συσκευή που την πουλάνε σκέτη, βγάζουνε 5 ευρώ... με πάγιο φυσικά βγάζουνε πολλαπλάσια... προφανώς είδανε οτι αρκετός κόσμος αγοράζει μέσω της ιστοσελίδας και αφαιρέσανε την δυνατότητα αυτή, βάζοντας σε στη διαδικασία να βρεις βύσμα σε κάποιο κατάστημα μπας και το πάρεις σύντομα... με πάγιο φυσικά... σκέτη συσκευή ούτε λόγος... τον πουλο δηλαδη...μας εχουν φλομωσει στα ψεμματα.δηλαδη το μπηκα σε λιστα αναμονης ειναι για τα ματια του κοσμου.... υπαρχει αλλοσ τροποσ να το παρς σαν συσκευη?sto ebay?επειδη δεν το εχω ψαξει, ειναι αξιοπιστο, θα ειναι ξεκλειδωτο(απο οτι εχω καταλαβει οχι)
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 θα ειναι ξεκλειδωτο(απο οτι εχω καταλαβει οχι) Νop,εκτος και αν εισαι τυχερος και πεσεις σε καποιον που το εχει παρει ξεκλειδωτο απο Ελλαδα κλπ.
vajo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Πάντως δεν το περίμενα να υπάρχει λίστα αναμονής. Εμένα μου το έδωσαν σαν δώρο βέβαια, αλλά δεν τον πήραν από το site της Vodafone και αν δεν κάνω λάθος δεν παίζει και η πιθανότητα να αγοράστηκε με κάποιο πάγιο. Και η αγορά έγινε στις 10/11/2008
Qman Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2008 Απ' ότι βλέπω η νοοτροπία του Έλληνα καλά κρατεί. Ορισμένοι δεν έχουνε να φάνε, οι διαδηλώσεις γίνονται για τις γενιές των 700 ευρώ, αλλά ο Έλληνας θέλει.... το iphone του.
giorgos_k Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2008 Απ' ότι βλέπω η νοοτροπία του Έλληνα καλά κρατεί.Ορισμένοι δεν έχουνε να φάνε, οι διαδηλώσεις γίνονται για τις γενιές των 700 ευρώ, αλλά ο Έλληνας θέλει.... το iphone του. Κακό είναι αυτό? Kάποιος μπορεί να δουλεύει 3,6,9 μήνες ή μια μέρα για να πάρει ένα iphone. Whatever..
papatrexas! Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Παιδια υπαρχει καποιο app που να μετατρεπει τα US και UK νουμερα(μεγεθη) πχ. ρουχα,παπουτσια σε Ευρωπαικα; Θελω πολλες φορες να αγορασω κατι απο ebay,αλλα ειναι ολα τα νουμερα σε US και ετσι δεν ξερω ποιο μου κανει... Θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα αν μου απαντουσε καποιος... Αν δεν υπαρχει app πειτε μου τουλαχιστον αν υπαρχει καποιο site στο νετ.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Στο AppStore ψάξε την εφαρμογή Units.
benzinas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2008 το cnpda με τα κινεζικα προιοντα δν λειτουργει,ξερει κανενας κανενα αντιστοιχο? ευχαριστω εκ των προτερων...
lamarko Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 εγώ ξέρεται τη σκεφτόμουν. Έχω Iphone απο αγγλία καθότι είμαι φοιτητής εκει. μετά που θα γυρίσω Ελλάδα, τι θα το κάνω? θα είμαι μια ζωή δέσμιος της o2? γιατί? Από την στιγμή που έχεις ξεπληρώσει όλα σου τα πάγια και τις υποχρεώσεις. Υπάρχει τρόπος να το ξεκλειδώσεις πέραν απο αυτό που θα διαθέσει η dev team σε λίγες μέρες?
Psyx Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 το cnpda με τα κινεζικα προιοντα δν λειτουργει,ξερει κανενας κανενα αντιστοιχο? ευχαριστω εκ των προτερων... pr0x και appulo είναι καλά μαγαζιά... ειδικά αν ψωνίζεις συχνά... -----Προστέθηκε 16/12/2008 στις 11 : 47 : 28----- λοιπόν αντιμετωπίζω ένα αρκετά εκνευριστικό πρόβλημα... αποφάσισα να εγκαταλέιψω το WIND Plus Non Stop για το Wireless Internet τις Cosmote... ενεργοποίησα χθες την υπηρεσία (13 ευρώ / 200MB το μήνα) και πέρασα τα εξής στα settings και στο swirly: Settings > General > Network > Cellular Data Network APN: internet Username: <keno> Password: <keno> SwirlyMMS MMSC: http://195.167.65.220:8002 Proxy: 10.10.10.20:8080 APN: mms Username: <keno> Password: <keno> έτσι ακριβώς μου τα δώσανε από την Cosmote... κλείνω λοιπόν wifi, ανοίγω edge από bossprefs, βλέπω οτι παίρνω IP (εσωτετική της μορφής 10.22.xxx.xxx), ανοίγω safari, google και μετά από κανα λεπτό που το παλεύει: Cannot Open PageSafari could not open the page because the server stopped responding. αυτό συμβαίνει με όποιο site και να προσπαθήσω όταν παίρνω IP, γιατί τις περισσότερες φορές δεν... any ideas?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.