Steven Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 OXI!!!! Και στην τελική έχεις κάνει την ίδια ερώτηση σε αυτό το thread 10 φορές! Περίμενε μέχρι να ανακοινώσει η telekom τα plans της και θα δούμε! Edit: https://www.t-mobile.de/iphone/showIPhoneNewsletterRegistration.do Γράψου εδώ και όταν αποφασίσουν αυτοί θα σου πούνε και σένα!
jason_rethymno Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 OXI!!!! Και στην τελική έχεις κάνει την ίδια ερώτηση σε αυτό το thread 10 φορές! Περίμενε μέχρι να ανακοινώσει η telekom τα plans της και θα δούμε! Κάτι έχω πάθει Γιατρε όποτε λέω το i.. i... i.. i... iPhone κολλάω , τί με συμβουλεύετε?
Steven Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 χαλάρωσε...εγώ περιμένω 1 χρόνο να το πάρω και τώρα ήρθε η στιγμή... 90% θα με βρεις στις 11. Ιούλη στις 8 το πρωί ή όποτε σκατά βγει έξω από 1 κατάστημα της telekom ΑΝ δεν ζητάνε 50 ευρώ το μήνα! Τα 300 ευρώ δεν με πειράζουν και αν με ικανοποιεί το συμβόλαιο της telekom δεν πρόκειτε να μπω πχ στον κόπο να το φέρω από UK ή από κάποια άλλη χώρα που θα πουλιέται χωρίς ενεργοποίηση για να γλιτώσω 50 ευρώ... Απλά χαλάρωσε και περίμενε...
Freakster Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Κάτι έχω πάθει Γιατρε όποτε λέω το i.. i... i.. i... iPhone κολλάω , τί με συμβουλεύετε? Ούτως ή άλλως μέχρι τις 11 ιούλη δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, οπότε ως τότε υπομονή, όλο και κάτι πρόσθετο θα μάθουμε. Ίσως και τιμή. Για ρίξτε καμια πρόβλεψη, τιμή που θα έρθει εδώ με καρτοκινητή;
LL_NEO Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Πάντως γουστάρω που κάποια τυπάκια με κατηγορούσαν ως εμπαθή όταν έκραζα την Apple για το 3g, gps κτλ και τώρα δεν προλαβαίνουν να αλλάζουν πάνες απο τη χαρά τους επειδή η Apple τα συμπεριέλαβε στη δεύτερη γενιά.
FarCry Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 δεν διαβασα να αναφερθει το παρακατω μπορει και να ξεχαστηκε iPhone 3G also gets GPS support and a 3.5mm standard headphones jack which will definitely widen the choice of available headphones and potentially even headsets. plug and play ακουστικα χωρις αυξηση θορυβου απο τριτους adapters. αν το sound quality ειναι σαν του ipod touch τρεχουμε ολοι
iced Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Πάντως γουστάρω που κάποια τυπάκια με κατηγορούσαν ως εμπαθή όταν έκραζα την Apple για το 3g, gps κτλ και τώρα δεν προλαβαίνουν να αλλάζουν πάνες απο τη χαρά τους επειδή η Apple τα συμπεριέλαβε στη δεύτερη γενιά. Ανεκαθεν η apple δεν "αστακωνε " τα πραγματα που εβγαζε" Αλλα τι τρελα ειναι αυτη με το GPS δεν μπορω να καταλαβω... Πρεπει οπωσδηποτε να υπαρχει και αυτο??
Freakster Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Γιατί να μην υπάρχει..; όσο πιο πολλά έχει τόσο το καλύτερο..;
NiCk_ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Πάντως γουστάρω που κάποια τυπάκια με κατηγορούσαν ως εμπαθή όταν έκραζα την Apple για το 3g, gps κτλ και τώρα δεν προλαβαίνουν να αλλάζουν πάνες απο τη χαρά τους επειδή η Apple τα συμπεριέλαβε στη δεύτερη γενιά. Δεν με ένοιαζε καθόλου τότε, δεν με νοιάζει καθόλου τώρα ... Μπορώ όμως να καταλάβω γιατί ενδιαφέρει πολλούς ... Προσωπικά το ΜΟΝΟ πράγμα που με κάνει να θέλω να αντικαταστήσω το iPhone μου με το 3G ειναι το νέο headphone jack
haHa Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Και εδω οι τιμες για το iPhone 3g απο την vodafone Ιταλιας χωρις συμβολαιο: http://www.vodafone.com/start/media_relations/news/local_press_releases/italy/italy_press_release/vodafone_italia_launches1.html ...People preferring a pre-pay plan for private users can buy the 8Gb iPhone for ?499 or the 16GB model for ?569.... 499 ευρω το 8GB και 569 ευρω 16G . Χωρις συμβολαιο! Δεν ειναι ασχημες οι τιμες!
pantnick Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Αν αναλογιστούμε οτι κατι αλλα κινητά έχουν 650-750 οχι δεν είναι άσχημες...Γενικότερα όμως κ για κάποιον που έχει το προηγούμενο iphone κ γνωρίζει την τιμή που έχει στο Αμερικα είναι κάκιστες...
haHa Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Αν αναλογιστούμε οτι κατι αλλα κινητά έχουν 650-750 οχι δεν είναι άσχημες...Γενικότερα όμως κ για κάποιον που έχει το προηγούμενο iphone κ γνωρίζει την τιμή που έχει στο Αμερικα είναι κάκιστες... Αυτη η τιμη στην Ιταλια ειναι χωρις συμβολαιο.. Η τιμη της Αμερικης ειναι με υποχρεωτικο 24μηνο συμβολαιο με παγιο των 70$ το λιγοτερο.. Ουδεμια συγκριση!
zeremefico Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 ''Έχω κάνει πρόσφατα νέο συμβόλαιο / ανανέωση στη Vodafone. Τι μπορώ να κάνω για να αποκτήσω τη νέα συσκευή; Μπορείτε από τώρα να κάνετε προκράτηση της συσκευής και να επισκεφθείτε το κατάστημα της Αλυσίδας Vodafone που σας εξυπηρετεί όταν το προϊόν είναι εμπορικά διαθέσιμο και να το αποκτήσετε στην τιμή λιανικής.'' This is the best part! http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=3394
pantnick Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Αυτη η τιμη στην Ιταλια ειναι χωρις συμβολαιο.. Η τιμη της Αμερικης ειναι με υποχρεωτικο 24μηνο συμβολαιο με παγιο των 70$ το λιγοτερο.. Ουδεμια συγκριση! Μέτρο σύγκρισης είναι το κόστος απόκτησης κ όχι ο τρόπος φίλε μου. Τα ήδη γνωστά για συμβόλαιο 2 ετών στην Αμερική κ λιανική χωρίς συμβόλαιο στην Ιταλία δεν καταλαβαίνω γιατι τα έβαλες... Αν νομίζεις οτι οι τιμές είναι καλές σε σύγκριση με την Αμερική τότε ΟΚ...Διαφωνώ κάθετα... Εκεί έχουν και το ΕΤF που εδώ δεν νομίζω να υπάρχει.
haHa Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Μέτρο σύγκρισης είναι το κόστος απόκτησης κ όχι ο τρόπος φίλε μου. Τα ήδη γνωστά για συμβόλαιο 2 ετών στην Αμερική κ λιανική χωρίς συμβόλαιο στην Ιταλία δεν καταλαβαίνω γιατι τα έβαλες... Αυτο θελω να σου πω: οτι το κοστος αποκτησης ειναι στην Αμερικη και εκει παρομοιο αφου το πληρωνεις μεσω παγιου. Στην Ιταλια οι τιμες που παρεθεσα ειναι χωρις συμβολαιο.. Θα υπαρχει και σε χαμηλοτερη τιμη με συμβολαιο.. Γιατι με την λογικη σου μπορουμε να πουμε οτι το iPhone ειναι απο τα φθηνοτερα κινητα(μαλιστα ειναι αρκετα φθηνοτερο απο οτι πωλειται στην Αμερικη), μιας και στην Αγγλια το δινουν ακομα και δωρεαν με ενα ακριβο συμβολαιο.. Δεν ειναι ετσι τα πραγματα.. Παντα πρεπει να λαμβανουμε υποχην μας στην τιμη, αν περιλαβανεται υποχρεωτικο συμβαολαιο, η διαρκεια του και το μηνιαιο παγιο του συμβολαιου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.