fanpan Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Μπορεί κάποιος καλός άνθρωπος να μου πει πως μπορώ από τη 2.2 έκδοση που έχω, να περάσω πάλι στην προηγούμενη (2.1)?
kpartsi Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Μπορεί κάποιος καλός άνθρωπος να μου πει πως μπορώ από τη 2.2 έκδοση που έχω, να περάσω πάλι στην προηγούμενη (2.1)? Εδώ ο καλός άνθρωπος!!!! Πρέπει να κατεβάσεις το fw 2.1 από το Ίντερνετ αν δεν το έχεις ήδη στον υπολογιστή σου... Συνδέεις το κινητό στον υπολογιστή, ανοίγεις το itunes και πατάς restore έχοντας πατημένο το Shift και έτσι θα σου επιτρέψει να διαλέξεις και να περάσεις το 2.1 που έχεις κατεβάσει. Τόσο απλά!!!! Αν έχεις το 3G μπορείς να κατεβάσεις το fw 2.1 από εδώ. (Το ξέρω ότι το thread αναφέρεται στο 3G αλλά καλύτερα να το διευκρινίσουμε και δεύτερη φορά για να είμαστε σίγουροι).
Devil9697 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ τι να κάνω...?? "Παιδιά sos...έγινε το απιστευτό χτεσ...Απο το βράδυ δεν λειτουργεί το κουμπί home...όπου και να μπώ μετά δεν μπορώ να βγώ...του έκανα restore αλλά τίποτα...δεν λειτουργεί...Το έχει ξανα ακούσει κανείς...???" να το πετάξω?Παρατήρηση ότι δεν με αφήνει να κάνε και restory,μου βγάζει συνεχώς σφάλματα λίγο πριν το τελος της εγκατάστασης.Δοκίμασα και παλιότερες εκδόσει,αλλα τίποτα..Με βλέπω για vodafone αύριο.
kpartsi Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ τι να κάνω...?? "Παιδιά sos...έγινε το απιστευτό χτεσ...Απο το βράδυ δεν λειτουργεί το κουμπί home...όπου και να μπώ μετά δεν μπορώ να βγώ...του έκανα restore αλλά τίποτα...δεν λειτουργεί...Το έχει ξανα ακούσει κανείς...???" να το πετάξω? Όχι να μην πετάξεις τίποτα!!! Κάπου δεν θα κάνει καλή επαφή και καλύπτεται από την εγγύηση... Του κάνεις restore ώστε να μην μείνει ούτε ίχνος από ενδεχόμενο jailbreak και το πάς εκεί που το αγόρασες να το δώσεις για service.
Devil9697 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Όχι να μην πετάξεις τίποτα!!!Κάπου δεν θα κάνει καλή επαφή και καλύπτεται από την εγγύηση... Του κάνεις restore ώστε να μην μείνει ούτε ίχνος από ενδεχόμενο jailbreak και το πάς εκεί που το αγόρασες να το δώσεις για service. το έκανα restory άν και έβγαλε ένα σφάλμα,αλλά όκ δεν φένεται τίποτα,σαν καινούριο απο firmware...υποψιάζομε το δίσκο του...αλλά θα το πάωο αύριο...ποιος ξέρει πότε θα το πάρω πίσω,και σε τι κατάσταση...
kpartsi Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 το έκανα restory άν και έβγαλε ένα σφάλμα,αλλά όκ δεν φένεται τίποτα,σαν καινούριο απο firmware...υποψιάζομε το δίσκο του...αλλά θα το πάωο αύριο...ποιος ξέρει πότε θα το πάρω πίσω,και σε τι κατάσταση... Κανονικά θα πρέπει να στο αντικαταστήσουν με καινούργιο.... Τουλάχιστον όταν εγώ το αγόρασα από την vodafone έτσι μου είπαν. Επίσης αν επιστρέψεις όλη τη συσκευασία (κουτί και περιεχόμενα, χωρίς να λείπει τίποτα) θα σου δώσουν ένα καινούργιο σφραγισμένο στο κουτί του!!!! Και αυτό μου το είχαν πεί στη Vodafone. Δεν ξέρω πάντως αν πλέον ακολουθούν αυτή την τακτική διότι κάτι έχει πάρει το αυτί μου για επιδιόρθωση ελαττωματικών συσκευών και όχι αντικατάσταση.... Κάνε όμως εσύ την προσπάθεια, δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Για τους χρόνους συνήθως κάνουν 15 μέρες με 1 μήνα. Καλή τύχη.
haHa Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Οι χρονοι στην vodafone ειναι τραγικοι... (τουλαχιστον απο τη διμη μου εμπειρια) Εχουν χαλασει τα ακουστικα μου, τα εχω αφησει πανω απο μηνα κ ακομα δεν μου εχω δωσει καινουρια!!
Devil9697 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Κανονικά θα πρέπει να στο αντικαταστήσουν με καινούργιο.... Τουλάχιστον όταν εγώ το αγόρασα από την vodafone έτσι μου είπαν. Επίσης αν επιστρέψεις όλη τη συσκευασία (κουτί και περιεχόμενα, χωρίς να λείπει τίποτα) θα σου δώσουν ένα καινούργιο σφραγισμένο στο κουτί του!!!! Και αυτό μου το είχαν πεί στη Vodafone. Δεν ξέρω πάντως αν πλέον ακολουθούν αυτή την τακτική διότι κάτι έχει πάρει το αυτί μου για επιδιόρθωση ελαττωματικών συσκευών και όχι αντικατάσταση.... Κάνε όμως εσύ την προσπάθεια, δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Καλή τύχη. Ασε και έχω και κάτι νεύρα απο χτές που έγινε...Ετσι μου πει καμιά μαλακία θα τον κοπανήσω...Μακάρι να μου αντικαταστήσει,γιατί απο όσο είδα έχει φάει χοντρό πρόβλημα...Οπως λέει και ο smigol "my precious"... -----Προστέθηκε 7/12/2008 στις 01 : 36 : 08----- Τιιι 1 μήνα δεν παίζει αυτό......εγώ έλεγα το πολυ μια βδομάδα....
mkst Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Ευχαριστώ, dimitris2006 και littlelouievegos για τα tips. Φαίνεται πολύ καλή περίπτωση. Ευτυχώς που δεν αγόρασα κάποιο άλλο. Το παρήγγειλα ήδη αλλά από το ebay, όχι από το online shop της zapp μήπως και έρθει πιο γρήγορα....
vajo Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2008 Χάζευα παραπάνω για μια αόρατη, θήκη ας το πούμε, για το Ιphone. Καιρό τώρα στο ΕΒΑΥ έβλεπα διάφορα film protector, σε αρκετά χαμηλές τιμές 1 και 2 λίρες. Αλλά πάντα έμενα στην σκέψη αγοράς φοβούμενη ότι τέτοια φιλμ προτέκτορ μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην οθόνη του τηλεφώνου. Ισχύει κάτι τέτοιο ή μπορούν να θεωρηθούν ασφαλή, όσο και αν κοστίζουν και απ'όπου και να έρχονται (Χονγκ-Κονγκ). Γιατί όπως και να το κάνουμε, όπως έχει αναφερθεί και πιο πάνω από άλλο μέλος my precious
Devil9697 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2008 όχι η θόνη δεν νιώθει ότι να της βάλεις...το έχω περάσει απο διάφορα test και η οθόνη πραγματικα ειναι απίστευτη,θέλει τέχνη για να γρατζουνιστεί...:-)
tasoskont Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 δεν ξερω αν ειμαι στο καταλληλο section αλλα εχω ενα προβλημα,κατεβασα ενα album μουσικης απο itunes store το περασα στο iphone ολα καλα αλλα δεν μπορω να το γραψω σαν audio cd με το nero γιατι δεν μου βλεπει καν τα τραγουδια μονο σαν data disc μπορω να τα γραψω και παλι μου βγαζει ενα μικρο λουκετακι σε καθε τραγουδι, επισης ουτε στο iphone ενος φιλου μπορεσα να τα περασω,ξερει κανεις τι συμβαινει πως μπορω να τα γραψω σαν audio cd. ευχαριστω!!!!!!!!
Freakster Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Από το itunes, φτιάξε μια νέα playlist ,ρίξτης τα τραγούδια και πάτα το εικονιδιάκι κάτω δεξιά, για να κάψεις ένα cd με αυτά τα τραγούδια.
Devil9697 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Σήμερα το πήγα στην vodafone το iphone για την βλάβη που είχα...Εκανα τον σταυρό μου να το έχω πρίν τα χριστούγεννα.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.