Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 όχι σοβαρά αν σε πιάσουν με κινητό που έχει κάμερα trws φυλακή. έτσι μου είπε φίλος μου που είναι αεροπορία. αεροπορία σημαίνει βύσμα . http://www.enet.gr/online/online_text/c=110,dt=20.07.2007,id=73782148 Kαλά βρε, δεν τα ξέρεις; Βγαίνει η διαταγή για κινητά, εφαρμόζεται για 1-2 μήνες, μετά ξεχνιέται. Όπως οι 'διαταγές' στην Τροχαία για τις ζώνες...
Freakster Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Μετα απο 5 μηνες χρησης στο στρατο(aka του βγαλα την πιστη)σταματησε να λειτουργει το μικροφωνο και στην συνεχεια το 1 ακουστικο.Τονιζω ομως πως το ξεσκισα(το βραδυ κοιμομουν με τ ακουστικα,μου τα χουν τραβηξει αποτομα απο τ αυτια μπολικες φορες,σε σημειο που νομισα πως κοπηκε το καλωδιο και αλλα τετοια ωραια)Γενικα ειναι περισσοτερο ανθεκτικο απ οσο περιμενα Περίμενε, εσύ λες ότι χάλασαν τα ακουστικά, ή η υποδοχή των ακουστικών; Δηλαδή αν βάλεις άλλα ακουστικά έχεις το ίδιο πρόβλημα; Έλεγα να βάλω στο αυτοκίνητο stereo με 3,5 jack αλλά αν είναι να τα τινάξει το iphone να λείπει..
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 όχι σοβαρά αν σε πιάσουν με κινητό που έχει κάμερα trws φυλακή. έτσι μου είπε φίλος μου που είναι αεροπορία. αεροπορία σημαίνει βύσμα . http://www.enet.gr/online/online_text/c=110,dt=20.07.2007,id=73782148 Σοβαρα μ επιασαν και μενα και τον υπολοιπο λοχο και δεν εγινε τιποτα.Και στο κεντρο,απλα πηρα κ αλλη συσκευη και οταν εγινε ο ελεγχος υψηλων προδιαγραφων("Εχεις κινητο με καμερα?"-Οχι-"Σιγουρα?")εδειξα την παλια και ουτε γατα ουτε ζημια. Περίμενε, εσύ λες ότι χάλασαν τα ακουστικά, ή η υποδοχή των ακουστικών; Δηλαδή αν βάλεις άλλα ακουστικά έχεις το ίδιο πρόβλημα; Έλεγα να βάλω στο αυτοκίνητο stereo με 3,5 jack αλλά αν είναι να τα τινάξει το iphone να λείπει.. Τα ακουστικα,τα ακουστικα Πηρα καινουριο hands free/ακουστικα της apple και ενα extra ζευγαρι ακουστικα αλλης εταιριας.
dimitris2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 μπορει κανεις να δωσει ενα λινκ για τη θαυματουργη αλοιφη;
stefplak Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 φιλε powder οχι δεν εχεις κανενα προβλημα με την οθονη δενν χαρασεται με τιποτα.ΕΕΕ,ενταξει δεν λεω να παρεις και ενα κατσαβιδι και να αρχισεις να ξυνεις.... φιλε Δημητρη απο εδω: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.912265 το εχω δοκιμασει και κανει δουλεια.... Καλημερα ,καλο μηνα Στεφανος
dimitris2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 μονο για οθονη κανει ή και για το υπολοιπο κινητο;
stefplak Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 μονο για οθονη κανει ή και για το υπολοιπο κινητο; και για το υπολοιπο κινητο....
Steven Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Ερώτηση: Υπάρχει κανέναξ πρόγραμμα που να μπορεί κάποιος να ηχογραφήσει μια συνομιλία μέσω του iPhone? Όταν εννοώ συνομιλίες εννοώ μεταξύ 2 που μιλάνε στο τηλέφωνο
dimitris2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 ηρθε και σε μενα η "αορατη" θηκη μεσα σε 12 εργασιμες. το μπροστα μερος μπηκε σχετικα ευκολα, το πισω θελει πολυ καλυ ευθυγραμμιση γιατι διαφορετικα σε βγαζει την πιστη. πολυ καλη ειναι, πραγματικα αορατη και δε γυαλιζει οσο νομιζα
mkst Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 ηρθε και σε μενα η "αορατη" θηκη μεσα σε 12 εργασιμες. το μπροστα μερος μπηκε σχετικα ευκολα, το πισω θελει πολυ καλυ ευθυγραμμιση γιατι διαφορετικα σε βγαζει την πιστη. πολυ καλη ειναι, πραγματικα αορατη και δε γυαλιζει οσο νομιζα Μπορεις να δωσεις παραπάνω λεπτπμερειες για την θήκη; ψάχνω να αγοράσω κάτι τετοιο.
dimitris2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 λοιπον ειναι κατι σαν σιλικονη το οποιο το ξεκολλας απο το χαρτι και το κολλας στο κινητο, βαζεις και ενα σπρευ να μην αφηνεις δαχτυλιες και αν απο πριν το iphone το εχεις καθαρισεις καλα με ενα πανακι θα φαινεται σουπερ. επισης ειναι σχεδον αδυνατο να διακρινεις οτι εχει μπει θηκη στο κινητο. τωρα απο ανθεκτικοτητα θελει λιγο χρονο δοκιμων για να βγαλω συμπερασμα. απο αλλα σχολια που εγιναν παντως no prob. θα τη βρεις εδω πες μου αν θελεις να σου πω κατι αλλο
Freakster Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ τελικά κατέληξα σε αυτήν, της gear4. Την βρήκα σε κατάστημα της vodafone, έχει και screen protector για μπροστά. Περίμενα να με ενοχλούσε σαν αίσθηση αλλά τελικά το stand πίσω, η πολύ ωραία αίσθηση του ποιοτικού πλαστικού αλλά και το ότι τώρα εντάξει μπορείς και να το "πετάξεις" στο τραπέζι χωρίς να σε πιάνουν οι ενοχές, με κέρδισαν.
dimitris2006 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 εχχχ βρε και να μην φαινεται το μηλαρακι;
littlelouievegos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Μπορεις να δωσεις παραπάνω λεπτπμερειες για την θήκη; ψάχνω να αγοράσω κάτι τετοιο. Την εχω εδω και 2 μηνες περιπου.. Πανω κατω ισχυουν αυτα που σου ειπε ο Dimitris. Εγω να προσθεσω οτι καλο ειναι να προσεξεις και να την βαλεις καλα μπροστα(screen protector), γιατι το βαλε βγαλε αν μαζεψει σκονη απο μεσα μετα ψιλοφαινεται. Καθαρισε καλα τα χερια σου και την οθονη πριν το κανεις και βεβαιωσου οτι δεν εχει σκονη καθολου λοιπον το κινητο πριν την βαλεις. Eπισης αν παρατηρησεις μικροατελειες στην τοποθετηση της, δωστου 4-5 ωρες να φτιαξει μονο του το υλικο, και να εφαρμοσει τελεια. Το αποτελεσμα ειναι παρα πολυ καλο αν την βαλεις καλα και προσεξεις 2-3 πραγματα. Και το σημαντικοτερο δεν χαλας την ομορφια του κινητου.. Χανεται απλα ελαχιστα η απιστευτη γυαλαδα της οθονης του αλλα γλιτωνεις γρατζουνιες και εχεις και μια πιο σταθερη αισθηση οταν το πιανεις στα χερια σου δεν νιωθεις οτι θα σου γλιστρησει..
Devil9697 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά sos...έγινε το απιστευτό χτεσ...Απο το βράδυ δεν λειτουργεί το κουμπί home...όπου και να μπώ μετά δεν μπορώ να βγώ...του έκανα restore αλλά τίποτα...δεν λειτουργεί...Το έχει ξανα ακούσει κανείς...???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.