klainmaingr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 klainmaingr σε ποσο καιρο σου ηρθε; με 0 μεταφορικα; εγω εκανα την παραγγελια προχθες και ζητησα με 0 μεταφορικα Με 0 μεταφορικά (royal mail) μου ήρθε σε κάτι λιγότερο απο 20 μέρες... Απο ότι διαβάζω πολλοί έχουν πρόβλημα με το "γρήγορο" και δεν αξίζει... Σε πολλές περιπτώσεις διάβασα να το αργούν περισσότερο και απο το σκέτο mail.. Βλέπω σήμερα οτι ναι μεν προστετεύεται το τηλέφωνο καθαυτό.. αλλα κάποιες μικρές γρατζουνιές φαίνονται επάνω στη ζελατίνα... Οπότε αισθητικά και πάλι δεν σώζεται η κατάσταση 100% :|
WizeMan Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Με 0 μεταφορικά (royal mail) μου ήρθε σε κάτι λιγότερο απο 20 μέρες...Απο ότι διαβάζω πολλοί έχουν πρόβλημα με το "γρήγορο" και δεν αξίζει... Σε πολλές περιπτώσεις διάβασα να το αργούν περισσότερο και απο το σκέτο mail.. Βλέπω σήμερα οτι ναι μεν προστετεύεται το τηλέφωνο καθαυτό.. αλλα κάποιες μικρές γρατζουνιές φαίνονται επάνω στη ζελατίνα... Οπότε αισθητικά και πάλι δεν σώζεται η κατάσταση 100% :| Τη Zagg την βάζεις πιο πολύ για προστασία όχι για να μη φαίνονται οι γρατζουνιές που ήδη έχει. Εγώ το πρόσεχα σαν κόρη οφθαλμού το iphone για 3 εβδομάδες πριν μου έλθει το shield... το τύλιγα με μαντιλάκια για τα γυαλιά, χρησιμοποιούσα συνέχεια bt hands free για να την το πολυβγάζω έξω από τις τσέπες (ναι και με έλεγαν ψωνάρα αλλά αν το είχαν θα ήταν χειρότεροι ) και πάλι το πίσω μέρος φαίνεται ότι το έχεις ακουμπήσει κάπου
klainmaingr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δεν λέω για τις γρατζουνιές που έχει ήδη.. Αλλα για καινούριες που δημιουργούνται πάνω στο shield.. Όλο αυτό με το κλειδί στο demo είναι ψιλομούφα after all.. Κάνει καλή δουλειά αλλα δεν είναι 100%.
Steven Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Αυτά ακούω και χαίρομαι που τελικά πήρα το Samsung Omnia. Κι εμείς...
Freakster Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Το headphone jack αντέχει...; Σε διάφορες συσκευές από το βάλε - βγάλε εμφανιζόταν πρόβλημα. Του iphone πως τα πάει; Το ψιλολυπάμαι να τα βγάζω τα ακουστικά για αυτό το λόγο. Κάποιος που να το έχει ξεσκίσει ας μας πει.
Powder Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Ρε παιδιά μα τι γίνεται με τις γρατζουνιές; σκέφτομαι να πάρω iphone αλλά με αυτά που διαβάζω και ακούω έχω φρικάρει... Και ερωτώ: Αφού είναι τόσο εύθραυστο ο στίβ γιατί δεν κάνει κάτι για αυτό;
stefplak Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Ρε παιδιά μα τι γίνεται με τις γρατζουνιές; σκέφτομαι να πάρω iphone αλλά με αυτά που διαβάζω και ακούω έχω φρικάρει... Και ερωτώ: Αφού είναι τόσο εύθραυστο ο στίβ γιατί δεν κάνει κάτι για αυτό; στην οθονη δεν προκειται ποτε να εχεις προβλημα ,απο το πισω μερος της συσκευης ναι.γρατσουνιεται ευκολα αλλα εαν βαλεις μια θηκη δεν προκειται να εχεις κανενα προβλημα.εαν ομως αποκτησεις γρατζουνιες υπαρχει ειδικη αλοιφη η οποια κανει απιστευτη δουλεια στις συσκευες και τις κανει καινουργιες .ετσι κανουν οι μαγκες στο ebay και πουλανε τις συσκευες σαν καινουργιες.για το headphone jack τουλαχιστον στο δικο μου αντεχει και το εχω ξεσκισει!!!!βεβαια πολλοι εχουν αναφερει προβληματα για την ποιοτητα κατασκευης του νεου iphone 3g σε σχεση με το παλιο και εχουν παρατηρηθει φαινομενα να ραγισει το πλαστικο στο jack.για μενα το iphone ειναι οτι καλυτερο εχει κυκλοφορησε. προσωπικα δεν το θεωρω τηλεφωνο αλλα ενα μινι macbook.δεν το συνιστω σε ατομα που ειναι κολλημενοι με κινητα πολλων megapixel και εχουν νεοελληνικες απαιτησεις απο ενα κινητο.εαν ομως ζητας αλλα πραγματα απο μια συσκευη, το iphone ειναι η πρωτη σου επιλογη και ειδικα με ενα jailbreak και ελληνικα θα εχεις και βιντεο και mms και οτι αλλο γουσταρεις,ασε που συντομα αναμενεται και unlock του bluetooth οπως και turn by turn προγραμμα gps απο την tomtom.Για το omnia :μονο και μονο που φοραει λειτουργικο συστημα windows mobile για μενα ....γεια σας....
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Το headphone jack αντέχει...; Σε διάφορες συσκευές από το βάλε - βγάλε εμφανιζόταν πρόβλημα. Του iphone πως τα πάει; Το ψιλολυπάμαι να τα βγάζω τα ακουστικά για αυτό το λόγο. Κάποιος που να το έχει ξεσκίσει ας μας πει. Μετα απο 5 μηνες χρησης στο στρατο(aka του βγαλα την πιστη)σταματησε να λειτουργει το μικροφωνο και στην συνεχεια το 1 ακουστικο.Τονιζω ομως πως το ξεσκισα(το βραδυ κοιμομουν με τ ακουστικα,μου τα χουν τραβηξει αποτομα απο τ αυτια μπολικες φορες,σε σημειο που νομισα πως κοπηκε το καλωδιο και αλλα τετοια ωραια)Γενικα ειναι περισσοτερο ανθεκτικο απ οσο περιμενα
Powder Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 στην οθονη δεν προκειται ποτε να εχεις προβλημα ,απο το πισω μερος της συσκευης ναι.γρατσουνιεται ευκολα αλλα εαν βαλεις μια θηκη δεν προκειται να εχεις κανενα προβλημα.εαν ομως αποκτησεις γρατζουνιες υπαρχει ειδικη αλοιφη η οποια κανει απιστευτη δουλεια στις συσκευες και τις κανει καινουργιες .ετσι κανουν οι μαγκες στο ebay και πουλανε τις συσκευες σαν καινουργιες.για το headphone jack τουλαχιστον στο δικο μου αντεχει και το εχω ξεσκισει!!!!βεβαια πολλοι εχουν αναφερει προβληματα για την ποιοτητα κατασκευης του νεου iphone 3g σε σχεση με το παλιο και εχουν παρατηρηθει φαινομενα να ραγισει το πλαστικο στο jack.για μενα το iphone ειναι οτι καλυτερο εχει κυκλοφορησε. προσωπικα δεν το θεωρω τηλεφωνο αλλα ενα μινι macbook.δεν το συνιστω σε ατομα που ειναι κολλημενοι με κινητα πολλων megapixel και εχουν νεοελληνικες απαιτησεις απο ενα κινητο.εαν ομως ζητας αλλα πραγματα απο μια συσκευη, το iphone ειναι η πρωτη σου επιλογη και ειδικα με ενα jailbreak και ελληνικα θα εχεις και βιντεο και mms και οτι αλλο γουσταρεις,ασε που συντομα αναμενεται και unlock του bluetooth οπως και turn by turn προγραμμα gps απο την tomtom.Για το omnia :μονο και μονο που φοραει λειτουργικο συστημα windows mobile για μενα ....γεια σας.... η μόνη μου απαίτηση είναι να μην χαρακωθεί από τον αέρα κάτι για το οποίο πλήρωσα πολλά λεφτά. Δεν ενδιαφέρομαι να είναι αψεγάδιαστο, έτσι και αλλιώς θα του έχω θήκη... όμως μην γίνει και φέτες επειδή απλά το χρησιμοποιώ...
FarCry Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Μετα απο 5 μηνες χρησης στο στρατο :shock::shock::shock::shock::shock::shock: WTF? αφού απαγορεύονται κινητά με camera στο στρατό!!!!
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 :shock::shock::shock::shock::shock::shock: WTF? αφού απαγορεύονται κινητά με camera στο στρατό!!!! Πλακα κανεις ετσι? ..ή ακομα δεν πηγες στρατο για να δεις το μεγαλειο του
FarCry Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2008 Πλακα κανεις ετσι?..ή ακομα δεν πηγες στρατο για να δεις το μεγαλειο του όχι σοβαρά αν σε πιάσουν με κινητό που έχει κάμερα trws φυλακή. έτσι μου είπε φίλος μου που είναι αεροπορία. αεροπορία σημαίνει βύσμα . http://www.enet.gr/online/online_text/c=110,dt=20.07.2007,id=73782148
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.