papatrexas! Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Για να μπορέσεις να απενεργοποιήσεις το SMS Preview πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσεις τη λειτουργία Passcode Lock του iPhone. Η λειτουργία αυτή επιτρέπει να ορίσεις ένα χρονικό διάστημα μετά το οποίο, αν η οθόνη του iPhone μείνει σβηστή για ένα χρονικό διάστημα που ορίζεις εσύ, για να ξανανάψει πρέπει να του δώσεις ένα 4-ψήφιο κωδικό. Με τον τρόπο αυτό, αν κάποιος πιάσει στα χέρια του το iPhone σας δεν θα μπορεί να διαβάσει τα email ή τα οποιαδήποτε άλλα προσωπικά σας αρχεία. Η ενεργοποίηση γίνεται πηγαίνοντας στα Settings -> General -> Passcode Lock. Εκεί μπορούμε: - Να απ/ενεργοποιήσουμε το Passcode Lock. - Να αλλάξουμε το 4-ψήφιο Passcode. - Να ορίσουμε μετά από πόσο χρόνο θα ζητήται (αμέσως, μετά από 1 λεπτό, 5 λεπτά, 15 λεπτά, 1 ώρα ή 4 ώρες). - Να απ/ενεργοποιήσουμε το SMS Preview. - Να σβήνονται ΟΛΑ τα δεδομένα από το iPhone αν κάποιος δώσει 10 φορές λάθος το passcode. To show sms preview το εχω στο off. Παρ ολα αυτα συνεχιζει να μου γραφει πχ. text message from Katerina.
alexzzz Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 πχ. text message from Katerina. Να της πεις χρόνια πολλά...
tempo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2008 Να της πεις χρόνια πολλά... :-D:-D:-D:-D άλλος τρόπος εκτός απο αυτόν με Passcode Lock δεν υπάρχει;
Devil9697 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Ssh κλειστο?Fetch new data off?wifi? Λοιπον ακουστε..με το 2.1 και wifi εμπενε ,και ενα κάρο εφαρμογές του είχα περάσει,και ήταν και jailbreak και γενικά όλη μέρα το είχα στα χέρια,και η μπαταρία κράταγε 2 μέρες,όταν όμως τύχενε να μην το πολυχρησημοποιώ λόγο δουλειάς τότε κράταγε άνετα 3-4 μέρες. τις τελευταίες μέρες με το 2.2 ΟΥΤΕ jailbreak είναι, είναι ΟΛΗ μερα αθόρυβο το δεν μπαίνω καθόλου με wifi και γενικά το χρησημοποιώ για να στείλω 1-2 μηνύματα όλη την ημέρα(λόγο δουλειάς)...και παρόλα αυτά η μπαταρία κρατάει 1,2 μέρες το ΠΟΛΥ. Για μου φαίνετε παράξενο...κανένας δεν το έχει παρατηρήσει...ο μόνος είμαι.?
klainmaingr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Με 2.1 πάντως και με κανονική χρήση 1-2 μέρες είναι το μέγιτο δυνατό (wifi κτλ κλειστά όταν δεν χρειάζονται). Btw ήρθε το invisible shield απο zagg. ΜΕ παίδεψε αρκετά με την εφαρμογή μιας και ήθελε να το παπαριάσεις με το σπρέυ που δίνουν μαζί και μετά να βγάζεις νερά για κάνα 5λεπτο.. η εφαρμογή πάνω στην οθόνη και στην "πλάτη" είναι καταπληκτική και είναι σαν να μην υπάρχει. Μοναδικά προβλήματα εφαρμογής είναι στις γωνίες οπου κάτι ακρούλες που (κακώς) κάνει δεν πιάνουν εύκολα καλά και είναι ορατές (όχι κάτι τραγικό). Επίσης το menu button είναι περίεργο στην εφαρμογή αλλα αν έχεις σταθερό χέρι κάτι γίνεται... Απο κει και πέρα όντως φαίνεται να μην παθαίνει την παραμικρή γρατζουνιά. Καλή αγορά.. αν και θα ήθελα λίγο καλύτερη εφαρμογή. Ευχαριστώ τον haha wize etc για το discount code
haHa Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Btw ήρθε το invisible shield απο zagg. ... Ευχαριστώ τον haha wize etc για το discount code Μιας και το ανεφερες: Επειδη εγινε λαθος παραγγελια και σε λιγο καιρο θα εχω μερικα περισσευουμενα invisible shield απο zagg(για την οθονη μονο, οχι για το πισω μερος), τοσο για iphone 2g οσο και για 3g, οποιος θελει κανενα, μου στελνει ενα pm..(στην μιση σχεδον τιμη θα τα δωσω)
dimitris2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 klainmaingr σε ποσο καιρο σου ηρθε; με 0 μεταφορικα; εγω εκανα την παραγγελια προχθες και ζητησα με 0 μεταφορικα
haHa Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 klainmaingr σε ποσο καιρο σου ηρθε; με 0 μεταφορικα; εγω εκανα την παραγγελια προχθες και ζητησα με 0 μεταφορικα Με $6 μεταφορικα, σε εμενα εκαναν 25 μερες... (ενω ελεγε 5-7 εργασιμες) Γενικοτερα, κι αλλοι ειχαν μεγαλες καθυστερησεις: http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2393807#post2393807 Και στον klainmaingr, κανα 20ημερο πρεπει να εκαναν..
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Παιδια μια ερωτησουλα....Της κορης μου εκανε μια πολυ μικρη γρατζουνια η πισω οψη.Αν παραγγειλει γνησιο ανταλακτικο απο ebay ειναι ευκολη η αλλαγη της ??? Ευχαριστω.
georgeadams Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Παιδια μια ερωτησουλα....Της κορης μου εκανε μια πολυ μικρη γρατζουνια η πισω οψη.Αν παραγγειλει γνησιο ανταλακτικο απο ebay ειναι ευκολη η αλλαγη της ??? Ευχαριστω. Δεν είναι πολύ δύσκολη αλλά όχι και πολύ απλή. Κοίτα και κρίνε μόνος σου: iFixit Guide: Installing iPhone 3G Rear Panel
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δεν είναι πολύ δύσκολη αλλά όχι και πολύ απλή. Κοίτα και κρίνε μόνος σου: iFixit Guide: Installing iPhone 3G Rear Panel Ευχαριστω.Για μενα...βουνο !!!!Καποιο καταστημα να το κανει αραγε ???
georgeadams Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Ναι, τώρα που έκατσα κι εγώ και είδα ένα-ένα τα βήματα, δεν φαίνεται και τόσο εύκολο. Για να αλλάξει το πίσω καπάκι πρέπει να αποσυναρμολογηθεί ΕΝΤΕΛΩΣ το iPhone 3G! Ίσως θα ήταν καλύτερα να το αφήσει με τη γρατσουνιά και να πάρει κάτι για να την καλύψει, πχ μια πρόσοψη από τη GelaSkins. Όσο για κατάστημα που να αναλαμβάνει τέτοιες εργασίες, νομίζω πως το κάνει το 9volto.
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Ναι, τώρα που έκατσα κι εγώ και είδα ένα-ένα τα βήματα, δεν φαίνεται και τόσο εύκολο. Για να αλλάξει το πίσω καπάκι πρέπει να αποσυναρμολογηθεί ΕΝΤΕΛΩΣ το iPhone 3G! Ίσως θα ήταν καλύτερα να το αφήσει με τη γρατσουνιά και να πάρει κάτι για να την καλύψει, πχ μια πρόσοψη από τη GelaSkins. Όσο για κατάστημα που να αναλαμβάνει τέτοιες εργασίες, νομίζω πως το κάνει το 9volto. Ευχαριστω πολυ.Με καλυμμα θα χασει την ασπρη οψη που την πληρωσαμε !!!!
haHa Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Ευχαριστω πολυ.Με καλυμμα θα χασει την ασπρη οψη που την πληρωσαμε !!!! Υπαρχει αυτη η λυση τοτε: http://www.zagg.com/invisibleshield/apple-iphone-3g-cases-screen-protectors-covers-skins-shields.php και εδω ενα videο:
jason_rethymno Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2008 Αυτά ακούω και χαίρομαι που τελικά πήρα το Samsung Omnia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.