Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3G

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Jailbreak δηλαδη με παρενεργεια την ελειψη σηματος.

Aπο που προεκυψε το συγκεκριμενο update του pwnage εχουμε ιδεα?

Αυτό δεν το γνωρίζω... απλώς είπα WTF ας το δοκιμάσω :P

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.
Αυτό δεν το γνωρίζω... απλώς είπα WTF ας το δοκιμάσω :P

Ωραιο πραγμα οι μπολικοι seeds!Κατεβηκε το quickpwn σε δευτερολεπτα,αλλα το αφιλοτιμο το itunes 8.02 θελει restart μετα την εγκατασταση και κλεινουν τα ματια μου!Αυριο πρωι θα το περασω το 2.2.Cheers!

P.s.Feedback ευπροσδεκτο απο οποιον κανει το update μεχρι το πρωι;)

Δημοσ.

εχω jailbreak 2,1 και παω να κανω το firmware σε 2,2 αλλα μου βγαζει οτι το κινητο ειναι αποσυνδεδεμενο ...

edit λυθηκε με την αναβαθμιση ολων των προγραμματων

ολα οκ με 2.2 jailbrake!

Δημοσ.

το jailbreak βγήκε ! αλλά με το Unlock τι έγινε;

τι θα γίνει με την σκατόσκατασταση με landscape mode σε SMS και Notes ειναι γελοίο.

edit. βγήκε και PwnageTool για την 2.2 αλλά με ένα Bug. (τουλάχιστον για MAC όσο γνωρίζω)

NOTE: ‘Simple Mode’ in PwnageTool currently only works for the iPod Touch. To use PwnageTool for iPhones you will need to use ‘Expert mode’. This is a workaround while we make an update and fix this issue. In order to do this you will need to navigate to the ‘General’ window and change two things: Deselect ‘activate’ ONLY if you are normally able to activate through iTunes (but if you wish to ‘hacktivate’ the iPhone using PwnageTool then leave it selected). You will also need to change the partition size to about 1000MB (type in the value or use the slider).

ανακοίνωση της Dev team

Δημοσ.
το jailbreak βγήκε ! αλλά με το Unlock τι έγινε;

τι θα γίνει με την σκατόσκατασταση με landscape mode σε SMS και Notes ειναι γελοίο.

edit. βγήκε και PwnageTool για την 2.2 αλλά με ένα Bug. (τουλάχιστον για MAC όσο γνωρίζω)

ανακοίνωση της Dev team

Παιδάκια, quickpwn να χρησιμοποιείτε το θεωρώ the best

Δημοσ.

Παιδιά προσοχή το Quickpwn (Mac) με τα καινούργια Alu MacBook/MacBook Air/MacBook Pro δεν δουλεύει.... Δεν σε αφήνει να μπείς σε DFU mode.... :mad: Λύση είναι η χρησιμοποίηση διαφορετικού υπολογιστή (για πρώτη φορά jailbreak) ή να φορτωθεί στο ήδη jailbroken κινητό custom firmware 2.2 ;)

Δημοσ.

Οταν πρωτοπηρα το iphone και μου εστελναν γραπτα μηνυματα εμφανιζε στην οθονη του κινητου ''new text message'' και την αρχη του μηνυματος.

Μετα απο παρακληση καποιο μελος-απο εδω αν δεν κανω λαθος-με κατατοπισε μεσα στο μενου της συσκευης ετσι ωστε να εγραφε μονο new text message.

Μετα την τελευταια αναβαθμιση ομως 2.2,οταν μου στελνουν μηνυμα ναι μεν γραφει new text message,αλλα αυτη την φορα και το ονομα του αποστολεα.Δεν θελω να εμφανιζεται το ονομα του αποστολεα για ευνοητους λογους,αλλα δεν ξερω πως μπορω μεσα απο το μενου της συσκευης να το αλλαξω.Μπορει να με βοηθησει καποιος;

Δημοσ.
Οταν πρωτοπηρα το iphone και μου εστελναν γραπτα μηνυματα εμφανιζε στην οθονη του κινητου ''new text message'' και την αρχη του μηνυματος.

Μετα απο παρακληση καποιο μελος-απο εδω αν δεν κανω λαθος-με κατατοπισε μεσα στο μενου της συσκευης ετσι ωστε να εγραφε μονο new text message.

μήπως σου είναι εύκολο να μας κατατοπίσεις για τον τρόπο που θα γράφει μόνο text message? έχω την 2.1 και τώρα απο εσένα μαθαίνω ότι μπορεί να γίνει αυτό.

Δημοσ.

Για να μπορέσεις να απενεργοποιήσεις το SMS Preview πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσεις τη λειτουργία Passcode Lock του iPhone.

Η λειτουργία αυτή επιτρέπει να ορίσεις ένα χρονικό διάστημα μετά το οποίο, αν η οθόνη του iPhone μείνει σβηστή για ένα χρονικό διάστημα που ορίζεις εσύ, για να ξανανάψει πρέπει να του δώσεις ένα 4-ψήφιο κωδικό. Με τον τρόπο αυτό, αν κάποιος πιάσει στα χέρια του το iPhone σας δεν θα μπορεί να διαβάσει τα email ή τα οποιαδήποτε άλλα προσωπικά σας αρχεία.

Η ενεργοποίηση γίνεται πηγαίνοντας στα Settings -> General -> Passcode Lock.

Εκεί μπορούμε:

- Να απ/ενεργοποιήσουμε το Passcode Lock.

- Να αλλάξουμε το 4-ψήφιο Passcode.

- Να ορίσουμε μετά από πόσο χρόνο θα ζητήται (αμέσως, μετά από 1 λεπτό, 5 λεπτά, 15 λεπτά, 1 ώρα ή 4 ώρες).

- Να απ/ενεργοποιήσουμε το SMS Preview.

- Να σβήνονται ΟΛΑ τα δεδομένα από το iPhone αν κάποιος δώσει 10 φορές λάθος το passcode.

post-1841-129062977363_thumb.jpg

Δημοσ.

Εχω παρατηρήσει ότι με το firmware 2,2 τελείωνει ποιό γρήγορα η μπαταρία...

Με το 2.1 το φόρτιζα κάθε 3-4 μέρες,τώρα θέλει κάθε 1-2 μέρες φόρτισμα...το έχει παρατηρήσει κανείς?

Δημοσ.

Πραγματικά κι εγώ ακριβώς το ίδιο παρατήρησα αλλά νόμιζα πως ήταν η ιδέα μου και είχα παρόμοια αυτονομία με σένα...

• Moderators
Δημοσ.
Εχω παρατηρήσει ότι με το firmware 2,2 τελείωνει ποιό γρήγορα η μπαταρία...

Με το 2.1 το φόρτιζα κάθε 3-4 μέρες,τώρα θέλει κάθε 1-2 μέρες φόρτισμα...το έχει παρατηρήσει κανείς?

Ssh κλειστο?Fetch new data off?wifi?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...