tempo Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 υπαρχει καποιο εορτολογιο για το iphone? με ελληνικές γιορτές φυσικα...
WizeMan Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 με ελληνικές γιορτές φυσικα... To Link που παρέθεσα περιέχει Ελληνικές γιορτές σταθερές και κινητές μέχρι το 2050 αν θυμάμαι καλά
WizeMan Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Βγήκε jailbreak για την 2.2 google it για να δείτε πως (pwnage tool) Δοκιμασμένο και παίζει τζάμι.
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Βγήκε jailbreak για την 2.2 google it για να δείτε πως (pwnage tool) Δοκιμασμένο και παίζει τζάμι. Απο ποιον το pwnage?Δεν το βλεπω στο blog της dev team ουτε στο hackint0sh,γι αυτο και απορω. Το δοκιμασες?Link?
tempo Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Βγήκε jailbreak για την 2.2 google it για να δείτε πως (pwnage tool) Δοκιμασμένο και παίζει τζάμι. δώσε μας το link...
alexzzz Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Κρίμα είναι να μείνω χωρίς κινητό το Σαβ/κο ... ας το δοκιμάσουν μερικοί ακόμα.
tempo Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Κρίμα είναι να μείνω χωρίς κινητό το Σαβ/κο ... ας το δοκιμάσουν μερικοί ακόμα. :lol::lol::lol::lol::lol:
WizeMan Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Βασικά είναι bundle για την 2.2 ενημερώνεις το PwnageTool 2.1 ... Το ανέβασα όσο έκανα pwn αλλά κάποιο πρόβλημα προέκυψε δεν βγάζει carrier settings ενώ ζητάει pin. Link λίγο δύσκολο να το βάλω public θα έχει πρόβλημα το forum. Όποιος ενδιαφέρεται να δοκιμάσει ας μου στείλει pm. Κάνω restore και θα κάνω τη διαδικασία από την αρχή, θα σας ενημερώσω
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Βασικά είναι bundle για την 2.2 ενημερώνεις το PwnageTool 2.1 ... Το ανέβασα όσο έκανα pwn αλλά κάποιο πρόβλημα προέκυψε δεν βγάζει carrier settings ενώ ζητάει pin. Link λίγο δύσκολο να το βάλω public θα έχει πρόβλημα το forum. Όποιος ενδιαφέρεται να δοκιμάσει ας μου στείλει pm. Κάνω restore και θα κάνω τη διαδικασία από την αρχή, θα σας ενημερώσω Ριξε μου ενα pm.Πριν ειπες πως παιζει τζαμι παντως... Περιεργο μου φαινεται να εχει βγει και να μην το αναφερει η dev team.Εκτος και αν μιλας για καποια δοκιμαστικη εκδοση ή τιποτα zibriες
WizeMan Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Ριξε μου ενα pm.Πριν ειπες πως παιζει τζαμι παντως...Περιεργο μου φαινεται να εχει βγει και να μην το αναφερει η dev team.Εκτος και αν μιλας για καποια δοκιμαστικη εκδοση ή τιποτα zibriες Έχεις pm με details
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Έχεις pm με details Υeap,το ειδα,thanx! Aλλα δεν θα το δοκιμασω.Θα περιμενω το official.Ειμαι γενικα της αποψης απο τοτε που το πηρα να εχω εστω και λιγο θετικο feedback πριν κανω οτιδηποτε σχετικο με firmwares και baseband updates.
WizeMan Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Υeap,το ειδα,thanx!Aλλα δεν θα το δοκιμασω.Θα περιμενω το official.Ειμαι γενικα της αποψης απο τοτε που το πηρα να εχω εστω και λιγο θετικο feedback πριν κανω οτιδηποτε σχετικο με firmwares και baseband updates. Πάντως έγινε κάτι πολύ παράξενο. Είχα ήδη την 2.2 (official) και κάνω την διαδικασία, περνάει το "pwned", θυμάμαι ότι έχω carrier... ζητάει unlock για την sim, το κάνω μέσω itunes, μετά κάνω restore backup (contacts, calendar, settings) και μετά το restart, ενώ ζητάει pin δεν βρίσκει carrier, ΟΥΤΕ στο settings εμφανίζει carrier selection παράξενο...
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Πάντως έγινε κάτι πολύ παράξενο. Είχα ήδη την 2.2 (official) και κάνω την διαδικασία, περνάει το "pwned", θυμάμαι ότι έχω carrier... ζητάει unlock για την sim, το κάνω μέσω itunes, μετά κάνω restore backup (contacts, calendar, settings) και μετά το restart, ενώ ζητάει pin δεν βρίσκει carrier, ΟΥΤΕ στο settings εμφανίζει carrier selection παράξενο... Ναι,το ειδα και στο αλλο forum που το ανεφερες.Προφανως μιλαμε για το 3g ετσι? Δεν μπορω να φανταστω τι πηγε στραβα.Δεν εχεις σημα δηλαδη ετσι?Παρ ολα αυτα δεν σου βγαζει το ωραιο"No service"σωστα? Οντως εχεις προσβαση στο filesystem(aka jailbreak)?
WizeMan Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Ναι,το ειδα και στο αλλο forum που το ανεφερες.Προφανως μιλαμε για το 3g ετσι?Δεν μπορω να φανταστω τι πηγε στραβα.Δεν εχεις σημα δηλαδη ετσι?Παρ ολα αυτα δεν σου βγαζει το ωραιο"No service"σωστα? Οντως εχεις προσβαση στο filesystem(aka jailbreak)? Κοίτα έκανα restore τώρα. Αλλά: 1. Δεν είχε σήμα ... ούτε έδειχνε no service ή searching... το πιο παράξενο από όλα.. στα settings ενώ είχα επιλογή flight mode, δεν είχα επιλογή Carrier... 2. Δεν δοκίμασα να κάνω SSH αλλά το Installer και το Cydia άνοιγαν κανονικά
Moderators Gi0 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2008 Κοίτα έκανα restore τώρα. Αλλά: 1. Δεν είχε σήμα ... ούτε έδειχνε no service ή searching... το πιο παράξενο από όλα.. στα settings ενώ είχα επιλογή flight mode, δεν είχα επιλογή Carrier... 2. Δεν δοκίμασα να κάνω SSH αλλά το Installer και το Cydia άνοιγαν κανονικά Jailbreak δηλαδη με παρενεργεια την ελειψη σηματος. Aπο που προεκυψε το συγκεκριμενο update του pwnage εχουμε ιδεα? Edit:Nevermind.Quickpwn 2.2 is here.To επισημο torrent. http://torrents.thepiratebay.org/4527189/QuickPwn22.zip.4527189.TPB.torrent SHA1 Sum - ffdbc561224c61ffc2713cb6a6e696b6d429c4ca
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.