alexzzz Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δεν είναι cracked και είναι από τις πρώτες εφαρμογές που πέρασα (todo list ή κάπως έτσι...) Μέχρι προχτές δούλευε μια χαρά, τώρα δεν ανοίγει
Devil9697 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 να ρωτησω κατι αλλο.... κυκλοφορει στην αγωρά κανένα καλώδιο που να συνδέεισ το iphone με την τηλεόραση για να βλέπεισ ταινίεσ και λοιπά...???
alexzzz Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δεν είναι cracked και είναι από τις πρώτες εφαρμογές που πέρασα (todo list ή κάπως έτσι...) Μέχρι προχτές δούλευε μια χαρά, τώρα δεν ανοίγει Απλά να πω ότι το πρόβλημα δημιουργήθηκε μετά από το πέρασμα "σπασμένων" εφαρμογών και φαίνεται να λύθηκε με το πέρασμα μιας free από το appz store (δεν ήταν οι πρώτες εφαρμογές που πέρασα όποτε δεν ήταν αυτό της πρώτης φοράς). να ρωτησω κατι αλλο....κυκλοφορει στην αγωρά κανένα καλώδιο που να συνδέεισ το iphone με την τηλεόραση για να βλέπεισ ταινίεσ και λοιπά...??? Πήρα ένα dock με tv out αλλά δεν το δοκίμασα ακόμα.
Devil9697 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 ε αντε ντε,δοκιμασε το και πεσ μου γιατι αν παιζει καλά το θέλα να παρο και εγώ... απλά πεσ μου απο που το πήρες....:-D
alexzzz Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 ε αντε ντε,δοκιμασε το και πεσ μου γιατι αν παιζει καλά το θέλα να παρο και εγώ...απλά πεσ μου απο που το πήρες....:-D Από το ebay... αλλά θα το δοκιμάσω άλλη ώρα... είναι και οι ρετσίνες που ήπια...
tempo Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Από το ebay... αλλά θα το δοκιμάσω άλλη ώρα... είναι και οι ρετσίνες που ήπια... με τις ρετσίνες δοκιμάζεις καλύτερα.....
red7genius Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2008 Να ρωτησω...αληθευει οτι είναι κλειδωμένα τα Wifi , bluetooth kai oti το gps του δεν πιανει ευκολα δορυφορους??? Δεν εχω πιασει ποτε στα χέρια μου κ ακους πολλα τριγυρω! Το Bluetooth μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για ακουστικά bluetooth ή για car kit bluetooth - όχι για μεταφορά αρχείων. Κατά τα λοιπά, το WiFi δεν είναι κλειδωμένο (το WiFi πώς να είναι κλειδωμένο;) και το GPS πιάνει μια χαρά τους δορυφόρους. Επειδη και εγω τα εχω ακουσει αυτα γενικα και τελευταια ενδιαφερομαι να αγορασω ενα iphone. Θα ηθελα καποιος κατοχος να με βοηθησει(εστω με ενα pm) και να μου δωσει πληροφοριες για το τηλεφωνο, πλεονεκτηματα, μειονεκτηματα πιθανες δυσλειτουργιες και εν τελει αν αξιζει η αγορα του.... Ευχαριστω
pabou13 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 να ρωτησω κατι αλλο....κυκλοφορει στην αγωρά κανένα καλώδιο που να συνδέεισ το iphone με την τηλεόραση για να βλέπεισ ταινίεσ και λοιπά...??? Ναι υπαρχει, μπορεις να το αγορασεις απο εδω
WizeMan Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Σας παρουσιάζω το πρώτο μου WebApp για το iPhone / iPhone 3G / iPod Touch Όνομα: wizeSMS Διεύθυνση (URL) : http://wizesms.awardspace.com Το wizeSMS δημιουργήθηκε για να στέλνετε SMS μέσω του SMS Gateway της Clickatell. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας λογαριασμός Clickatell με HTTP api ενεργοποιημένο. Συμπληρώνετε user name, password και api id. Υποστηρίζει κατ' επιλογήν unicode sms, flash sms καθώς και προγραμματισμένα sms. Screenshots:
kebinB Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 2.2 Firmware is up guys. Enhancements to Maps - Google Street View - public transit and walking diretions - display address of dropped pins - share location via email Enhancements to Mail - resolved isolated issues with scheduled fetching of email - improved formatting of wide HTML email Improved stability and performance of Safari Podcasts are now available for download in iTunes application (over Wi-Fi and cellular) Decrease in call set-up failures and call drops Improved sound quality of visual voicemail messages Pressing the Home button from any Home screen takes you to the first Home screen Preferences to turn on/off auto-correction in Keyboard settings όπως ήταν είδη γνωστό τα ελληνικά θα αργήσουν ακόμα.. κάτι που επιβεβαιώθηκε με την έλευση της 2.2. have fun γκαιζ. πήγη: macrumors.com
haHa Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Σας παρουσιάζω το πρώτο μου WebApp για το iPhone / iPhone 3G / iPod Touch Όνομα: wizeSMS Διεύθυνση (URL) : http://wizesms.awardspace.com Το wizeSMS δημιουργήθηκε για να στέλνετε SMS μέσω του SMS Gateway της Clickatell. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας λογαριασμός Clickatell με HTTP api ενεργοποιημένο. Συμπληρώνετε user name, password και api id. Υποστηρίζει κατ' επιλογήν unicode sms, flash sms καθώς και προγραμματισμένα sms. Screenshots: Ωραιος!!!!
Devil9697 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 http://www.more-concepts.com/fashion/noel.php δείτε κάτι φανταστικές θήκες που βρήκα... -----Προστέθηκε 21/11/2008 στις 01 : 07 : 54----- οκ βγεί jailbreak για την 2.2 ενειμερόστε please...πνίγομαι στην δουλειά και δεν έχω χρόνο να ψάχνω...
dimitris2006 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 υπαρχει καποιο εορτολογιο για το iphone?
WizeMan Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2008 υπαρχει καποιο εορτολογιο για το iphone? Δεν υπάρχει εορτολόγιο σαν πρόγραμμα αλλά μπορείς να το συγχρονίσεις μέσω του Outlook - iCal στα οποία θα κάνεις import τις γιορτές. Τα αρχεία και οδηγείες θα τα βρεις εδώ: Link
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.